Ağlayakta gözden mi olak???

hasta yemeği diyince aklıma hulusi kentmenin yediği kuru fasulye geliyor

osgeldinn
aksam caya misafirlerim var cnm. patates salatasi,peynirli borek,tramisu birde poğaça
en iyi hasta yemegi tarhana corbasii

kuru fasulye yesin de birde gazlarla uğraşsın dimi

eveeet annemin yaptığı tarhana vardı ondan yapayım yanına da et , kociş çok sever :))

Size afiyet olsun ayşem

günaydın canlarrr

ne var ne yok bakalım ben bugün pek uğrayamıcam galiba altta açık kalıcak ama takiptesiniz ona göre bensiz bişey yapmak yok sonra en son ben öğreniyorum bebiş haberlerini

canıım mesjlara geriye dönük bakarken yeni gördüm...inşallah haberler gelir hemen :109: umarım sende iyisindir

yaaaa dayanamıyorum ne zormuş bu son günler şeytan dürtüyo git test yap diye

Cnm merhaba..bende senin gibi pco luyum ve batım 20kasim son 5gun. .bende hic belirti yok normalde 1hafta onceden gogsum siserdi kasıklarim agrirdi hala tık yok bende ya dun test yaptım dayanamadim ama negatif erken yapma bencede sonra negatifi görünce üzülüyosu çok bende adetten bi gun once felan bakarım diyorum yada gecince ama gercekten zor bekleyis..rabbim bu cuma gununde yüzümüze gülsün inşallah hayırlısıyla

canım ben yine iyi dayandım geçen ay 8-9 gün öncesinden kan testi yaptırmıştım
ewet öncesinde yapıp moralimi bozmak istemiyorum bu heyecanla beklemek daha güzel. olmasa bile umudu yaşamak da güzel
sende moralini bozma bence çok erken yapmışsın testi tabiki negatif çıkacak

offf döktürmüşsünüz yineee okuyamıyorum yeni yerime geçtim ( geçici yerime )
ve burası çok soğuk offf yaaa eve gitmek istiyorummmm

iyidir inş sonucun ? cok zor cekıldı ya sen dayanabıldınmı ? ben cok agladım

şükür tüplerim acık çıktı RABBİM herkezinkini TEmz cıkartsın inşş seninki acıklanmadımı?? sonucun vla bende cok zor dayndım sen özeldemi oldun ben hst de oldum devlette ben aglamadım ama zor oldu acıyo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…