osgeldinn
aksam caya misafirlerim var cnm. patates salatasi,peynirli borek,tramisu birde pogaca
en iyi hasta yemegi tarhana corbasii
hasta yemeği diyince aklıma hulusi kentmenin yediği kuru fasulye geliyor
osgeldinn
aksam caya misafirlerim var cnm. patates salatasi,peynirli borek,tramisu birde poğaça
en iyi hasta yemegi tarhana corbasii
Slm kizlar hayirli cumalar hasta yemegi tavuk suyuna corba onerisini sunuyorum size bu arada cnm tramisu cekti kiz
Slm kizlar hayirli cumalar hasta yemegi tavuk suyuna corba onerisini sunuyorum size bu arada cnm tramisu cekti kiz
sagol cnm sanada hayirli cumalar..
sizede yapar adresinize gonderirimm
günaydın canlarrr
ne var ne yok bakalım ben bugün pek uğrayamıcam galiba altta açık kalıcak ama takiptesiniz ona görebensiz bişey yapmak yok sonra en son ben öğreniyorum bebiş haberlerini
Topiginiz hayirli olsun... ALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH bende dahil (AMIN)
tweety senin için çok dua ediyorum birgün inşallah hamile olduğun haberini paylaşırsın bizimle
yaaaa dayanamıyorum ne zormuş bu son günler şeytan dürtüyo git test yap diye
Cnm merhaba..bende senin gibi pco luyum ve batım 20kasim son 5gun. .bende hic belirti yok normalde 1hafta onceden gogsum siserdi kasıklarim agrirdi hala tık yok bende ya dun test yaptım dayanamadim ama negatif erken yapma bencede sonra negatifi görünce üzülüyosu çok bende adetten bi gun once felan bakarım diyorum yada gecince ama gercekten zor bekleyis..rabbim bu cuma gununde yüzümüze gülsün inşallah hayırlısıyla
slm arkadaslarrr nasılsınızz
Offf yaa Allah rahmet eylesin, basin sagolsun.. bu hastalik nasil bise y yaa bizde esimin teyzesini kaybettik yakin zamanda cok zor cok aci
gorusuruz cnm. Allaha emanet ol. hayirli yolculuklar..
Canım başınız sağ olsun ,geri de kalanlara Allah sabır, dayanma gücü versin. Mekanı cennet olsun...
ooo cennet gelmiş hg nerdesin sen bakimm
slm kıslarr bu aradaa
ev taşıdım canm net yenı baglandı ugras dur:) dun hsg cekıldım kızlarabooo berbat
hm hayrlı olsun güle güle oturun inş balım nasl rahm filmimi? bende salı günü cektrdim
iyidir inş sonucun ? cok zor cekıldı ya sen dayanabıldınmı ? ben cok agladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?