lizimcan bu gittiğim hastane çok ilgili değildi , saatlerce beklemiştim hemen 5-10 dk. içinde oldu bitti tamam...bir de özel
kaç haftalık old.bilmiyorum ama regle gör 7 . haftanın içinde
ne kadar doğru bilmiyorum ama kalp atışlarını dışarıya dinletmenin bebeğe biraz zarar verdiğini birinden duydum...Dr. zaten duyuyormuş...
Fatmacim 2. Kez kan tahlilini saglik ocaginda yaptirmistim. Artis duzenli cikti. Sonra doktor ailede dis gebelik falan var mi dedi. Yok dedim. Genetikte oluyor dedi. Ama ailede de yoksa iyi dedi. Artisinda sorun yok. Eger cok agrin ve kanaman olmazsa 24 araliktan sonra git kalp atisinida duyarsin dedi. Bende diger hamis arkadaslarimin onerisini alarakta 24 araliga randevu aldim seker
Lizoo Allaha emanet artik. Cokta ustune dusmek istemiyorumm. Olmayacagi varsada elden birsey gelmez zaten. Beklemek ve sabirli olmak en iyisi kuzum
off offf bıktım asayı göstermk tennnnnbida dünyaya gelirsem erkk gelcemm
inşşşşşşşşşşş bacım saglıklıca bebişini kucagına alırsınnn inşşş bol bol dinlen bacım sırt üstü yay hep RABBİM korusun bebişini annesiii
kız onlarınkide kötü , muayene falan öyle deme
Aminn canim benimm sagolasin. Sizde hep dualarimdasinizz. Arayi cok acmayacazz
Hoşbulduk ayşecanımm , bende sizi özledimbugün daha iyiyim inşallah sende iyisindir
lizimcanım ayşem bende biraz geçsin, sonra gitmek istiyorum zaten hemen gitmicem , neyse hayırlısı o olsun
şimdiden kilo almışım gibi hissediyorumevet resmen gazmana döndük canom :))
peki sizde hala inanamama gibi bir şey oluyor mu kızlar, bu bende çok oluyor, hazır mıyım değil miyim diye düşünüyor musunuz hiç ???
Fatmacim 2. Kez kan tahlilini saglik ocaginda yaptirmistim. Artis duzenli cikti. Sonra doktor ailede dis gebelik falan var mi dedi. Yok dedim. Genetikte oluyor dedi. Ama ailede de yoksa iyi dedi. Artisinda sorun yok. Eger cok agrin ve kanaman olmazsa 24 araliktan sonra git kalp atisinida duyarsin dedi. Bende diger hamis arkadaslarimin onerisini alarakta 24 araliga randevu aldim seker
Lizoo Allaha emanet artik. Cokta ustune dusmek istemiyorumm. Olmayacagi varsada elden birsey gelmez zaten. Beklemek ve sabirli olmak en iyisi kuzum
canım benim çok şükür Rabbim tamamına erdirsin bitanem benimkizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
degerim 247
kac haftalik teyzeleri
cok mutluyum darisi tum isteyenlerin basina:124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::119::119:
kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
degerim 247
kac haftalik teyzeleri
cok mutluyum darisi tum isteyenlerin basina:124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::119::119:
degerim 247
kac haftalik teyzeleri
degerim 247
kac haftalik teyzeleri
gözün aydın kuzummmkizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
degerim 247
kac haftalik teyzeleri
benimki 10 kasımdıKizlar saglik ocagindaki aile hekimimiz son adetinin ilk gununden say. Ona gore tarihini dogru hesaplarsin demisti. Sizde oyle yapin. Benim son adet 5 kasimdi. Ben 5. Haftama girdim dun. Sed ve lizo son adet tarihinizin ilk gunu nedir???
degerim 247
kac haftalik teyzeleri
Kizlar saglik ocagindaki aile hekimimiz son adetinin ilk gununden say. Ona gore tarihini dogru hesaplarsin demisti. Sizde oyle yapin. Benim son adet 5 kasimdi. Ben 5. Haftama girdim dun. Sed ve lizo son adet tarihinizin ilk gunu nedir???
Ayşem böyle sürekli kötü düşünen şom ağızlı olmak da istemiyorum ama erken teşhis için önemli değilmi, eğer dış gebelik varsa bu kadar uzun zamanda zararı olmaz mı ? Tabiki elden bişey gelmez ama kendi sağlığın için önemli diye düşünüyorum. Allahım sağlık versin hepimize inşallah kimse kötü birşey yaşamasın.
gözün aydın kuzummm
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000
bu tabloya göre 4 haftanın içindesin
Ben hazırımda çevremdeki bütün insanlarn biraz kafası karışıkSanki bebek onların kimi der daha bebek yokmu neyi bekliyosunuz, kimi bence sizde bişeyler var gizliyosunuz, kimi erken daha hemen yapmayın sakın he deyip geçiom
Ama inanamama bendede var içim bomboş sanki hissedemiyorum o duyguyu sanki hamiş değilim :44:
fundamm ters olur canım , kendine yakın bir yer seç diyorlar ama annemlerin orada özel hastane var oraya gidicem, iyi diyorlar bakalım nasıltamam ayşemmm dikkate alacağım bu gece bu hususu
sedommm bakırköy çokmu ters olur çamlık hastanesine gitsen
azapçımmm sen rahim filmi çektirdin değilmi geçen sordum cevap vermedin nasıl zormu
birde onu çektren çoğu bayan hamile kalıyor o ay belki hamilesin canım neden bu kadar umutsuzzsun
İyiyimm sedom cok sukur
Ben hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum ztn. Birde hazir miyim degil miyim konusunda tereddutlerim var. Korkuyorum bazen. O yuzden Cok dusunmuyorumakisina biraktim
ultrason çıktısı vermedi mi canım onun üstündede yazıyor kaç haftalık olduğu, tahmini doğum tarihi falan..
Bence sen bu sefer başka doktora git ilgisizmiş biraz heralde :44:
bende de inanamama var şakaymış gibi geliyorama uzun zamandır bekliyorum bu yüzden hazırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?