- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
a.s iyiyizzzz sen ne yapıyorsun adet oldun mu
inş ayşenurum günler geçmiyor kiLizo hakliii. Bende 7. Haftam bitince gidecem iste. Giden arkadaslarda hep oyle onerdi.
İnss sende bu gittiginde pit pitlari duyarsin insss lizocan
selam sedom hoşgeldin nasılsın bebişin nasıl
kuzum doktor mu 24ünde gel dedi benimki 19unda gel dedi erken mi çağırdı beni
ALLAH iyilik versin bacımm bn mi nasılımm kıss bacım adet olmadımm delircem ne yapcamı bilmiyomm
ALLAH iyilk versin canısıııyok kıs olmadım ben napcam yaa bişi deyin bi yol gösterinn
kesin adet olacan mı da öyle diyosun test falan yapmadın diye hatırlıyorum ama yanlış mıyım :44:
bu konuda yorum yapamayacağım canım, üzgünüm :44:ALLAH iyilk versin canısıııyok kıs olmadım ben napcam yaa bişi deyin bi yol gösterinn
Acaba doktor kontrolünde söktücü mü kullansan çok mu geciktin?
inş ayşenurum günler geçmiyor ki
keseyi görmek için 19 unda çağırmıştır fatmacım Allah korusun dış gebelik mi değilmi belli oluyor.
Ayşenurum sende öncesinde bi kere gitseydin keşke keseni görseydin
bu konuda yorum yapamayacağım canım, üzgünüm :44:
Yaaa sizi cok zor takip ediyorumm
Hosgeldin sefa getirdin sedomm, ozlettin kendiniinasilsinn fistik? Muayene icin acele etme bence seker, ben araligin 24 une randevu aldim
Fundos,sosyall.. Ezo muhabbetine koptum yaaa. Nohut olayiiialem kiz yaaa
Fundos sagina don yatt
Lizoo sen kalp atisi icin mi muayeneye gidiyosunn??
ewet sedom kalp atışlarını duyarsak bikaç kan testi yapılcak. doktor sana kaç haftalık oldugunu söylemedi mi bence tam 7 haftalıkken git 6 da alttan bakıyolarmış çünkü duymak için
Bu arada bendede asiri sislik ve gaz varr. Kendimi gazman gibi hissediorumm
ayy delircem bi olsamm neler yapcaktım mik mik içinn yokk yok olmadıı
kafan rahatlayacaksa bi doktora git kuzum, yada biraz daha bekle :44:
ewet sedom kalp atışlarını duyarsak bikaç kan testi yapılcak. doktor sana kaç haftalık oldugunu söylemedi mi bence tam 7 haftalıkken git 6 da alttan bakıyolarmış çünkü duymak için
balım tam bnde onu düşünüyodum yarn dr gideyim diyodum acaba alttn muane mi eder ki :44:
Hoşbulduk ayşecanımm , bende sizi özledimbugün daha iyiyim inşallah sende iyisindir
lizimcanım ayşem bende biraz geçsin, sonra gitmek istiyorum zaten hemen gitmicem , neyse hayırlısı o olsun
şimdiden kilo almışım gibi hissediyorumevet resmen gazmana döndük canom :))
peki sizde hala inanamama gibi bir şey oluyor mu kızlar, bu bende çok oluyor, hazır mıyım değil miyim diye düşünüyor musunuz hiç ???
Fatmacim 2. Kez kan tahlilini saglik ocaginda yaptirmistim. Artis duzenli cikti. Sonra doktor ailede dis gebelik falan var mi dedi. Yok dedim. Genetikte oluyor dedi. Ama ailede de yoksa iyi dedi. Artisinda sorun yok. Eger cok agrin ve kanaman olmazsa 24 araliktan sonra git kalp atisinida duyarsin dedi. Bende diger hamis arkadaslarimin onerisini alarakta 24 araliga randevu aldim seker
Lizoo Allaha emanet artik. Cokta ustune dusmek istemiyorumm. Olmayacagi varsada elden birsey gelmez zaten. Beklemek ve sabirli olmak en iyisi kuzum
Yaaa sizi cok zor takip ediyorumm
Hosgeldin sefa getirdin sedomm, ozlettin kendiniinasilsinn fistik? Muayene icin acele etme bence seker, ben araligin 24 une randevu aldim
Fundos,sosyall.. Ezo muhabbetine koptum yaaa. Nohut olayiiialem kiz yaaa
Fundos sagina don yatt
Lizoo sen kalp atisi icin mi muayeneye gidiyosunn??
lizimcan bu gittiğim hastane çok ilgili değildi , saatlerce beklemiştim hemen 5-10 dk. içinde oldu bitti tamam...bir de özel
kaç haftalık old.bilmiyorum ama regle gör 7 . haftanın içinde
ne kadar doğru bilmiyorum ama kalp atışlarını dışarıya dinletmenin bebeğe biraz zarar verdiğini birinden duydum...Dr. zaten duyuyormuş...
Hoşbulduk ayşecanımm , bende sizi özledimbugün daha iyiyim inşallah sende iyisindir
lizimcanım ayşem bende biraz geçsin, sonra gitmek istiyorum zaten hemen gitmicem , neyse hayırlısı o olsun
şimdiden kilo almışım gibi hissediyorumevet resmen gazmana döndük canom :))
peki sizde hala inanamama gibi bir şey oluyor mu kızlar, bu bende çok oluyor, hazır mıyım değil miyim diye düşünüyor musunuz hiç ???
eder canım alttan herşey daha kolay görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?