Ağlayakta gözden mi olak???

Lizo hakliii. Bende 7. Haftam bitince gidecem iste. Giden arkadaslarda hep oyle onerdi.
İnss sende bu gittiginde pit pitlari duyarsin insss lizocan
inş ayşenurum günler geçmiyor ki
selam sedom hoşgeldin nasılsın bebişin nasıl

kuzum doktor mu 24ünde gel dedi benimki 19unda gel dedi erken mi çağırdı beni

keseyi görmek için 19 unda çağırmıştır fatmacım Allah korusun dış gebelik mi değilmi belli oluyor.
Ayşenurum sende öncesinde bi kere gitseydin keşke keseni görseydin

kesin adet olacan mı da öyle diyosun test falan yapmadın diye hatırlıyorum ama yanlış mıyım :44:

yok bacımm yanlış sölemedin dgru diyon kesin hamiş deilim biliyom ama adet olmadım gecen ay ayın 3 deoldum buay 1-yada 3 de olcaktım tık yok nerdeyse 10 gün oldu hamile olmadımı bildigim içn testte yapmadım bilmiyom kiii

hımm anladım canım inşallah bebişim iyidir sorun çıkmaz

Hoşbulduk ayşecanımm , bende sizi özledim bugün daha iyiyim inşallah sende iyisindir

ewet sedom kalp atışlarını duyarsak bikaç kan testi yapılcak. doktor sana kaç haftalık oldugunu söylemedi mi bence tam 7 haftalıkken git 6 da alttan bakıyolarmış çünkü duymak için

Bu arada bendede asiri sislik ve gaz varr. Kendimi gazman gibi hissediorumm

lizimcanım ayşem bende biraz geçsin, sonra gitmek istiyorum zaten hemen gitmicem , neyse hayırlısı o olsun

şimdiden kilo almışım gibi hissediyorum evet resmen gazmana döndük canom :))

peki sizde hala inanamama gibi bir şey oluyor mu kızlar, bu bende çok oluyor, hazır mıyım değil miyim diye düşünüyor musunuz hiç ???

Fatmacim 2. Kez kan tahlilini saglik ocaginda yaptirmistim. Artis duzenli cikti. Sonra doktor ailede dis gebelik falan var mi dedi. Yok dedim. Genetikte oluyor dedi. Ama ailede de yoksa iyi dedi. Artisinda sorun yok. Eger cok agrin ve kanaman olmazsa 24 araliktan sonra git kalp atisinida duyarsin dedi. Bende diger hamis arkadaslarimin onerisini alarakta 24 araliga randevu aldim seker

Lizoo Allaha emanet artik. Cokta ustune dusmek istemiyorumm. Olmayacagi varsada elden birsey gelmez zaten. Beklemek ve sabirli olmak en iyisi kuzum

ewet sedom kalp atışlarını duyarsak bikaç kan testi yapılcak. doktor sana kaç haftalık oldugunu söylemedi mi bence tam 7 haftalıkken git 6 da alttan bakıyolarmış çünkü duymak için

lizimcan bu gittiğim hastane çok ilgili değildi , saatlerce beklemiştim hemen 5-10 dk. içinde oldu bitti tamam...bir de özel

kaç haftalık old.bilmiyorum ama regle gör 7 . haftanın içinde

ne kadar doğru bilmiyorum ama kalp atışlarını dışarıya dinletmenin bebeğe biraz zarar verdiğini birinden duydum...Dr. zaten duyuyormuş...

Ben hazırımda çevremdeki bütün insanlarn biraz kafası karışık Sanki bebek onların kimi der daha bebek yokmu neyi bekliyosunuz, kimi bence sizde bişeyler var gizliyosunuz, kimi erken daha hemen yapmayın sakın he deyip geçiom
Ama inanamama bendede var içim bomboş sanki hissedemiyorum o duyguyu sanki hamiş değilim :44:

inşşşşşşşşşşş bacım saglıklıca bebişini kucagına alırsınnn inşşş bol bol dinlen bacım sırt üstü yay hep RABBİM korusun bebişini annesiii

tamam ayşemmm dikkate alacağım bu gece bu hususu
sedommm bakırköy çokmu ters olur çamlık hastanesine gitsen

azapçımmm sen rahim filmi çektirdin değilmi geçen sordum cevap vermedin nasıl zormu
birde onu çektren çoğu bayan hamile kalıyor o ay belki hamilesin canım neden bu kadar umutsuzzsun

İyiyimm sedom cok sukur

Ben hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum ztn. Birde hazir miyim degil miyim konusunda tereddutlerim var. Korkuyorum bazen. O yuzden Cok dusunmuyorum akisina biraktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…