kız bide hamileymiş test için gitmişler dr. a diyomuş ya bide yerleşmedirherşeyide biliyor adam
ayyy sağ kasığım çok ağrıyor
iyiyim ben sen nasılsın canım, bebişin nasıl, belirtiler ne durumda
olur olur ben ezodan herşeyi bekliyorum, nohut suyu muhabbeti nasıldı yaa onda gerçekten kopmuştum, çokk tatlııı
sen bugünde çalışma yap fundoş, sağa dön yat
kızlar ben bu ovulasyon testini kaçıncı gün başlamaya yapsam yine acep :26:
bu sefer yılbaşına anne adayı olarak giricem inş ayın sonunda bidaha yakalıyo beni çünkü
heee yaaa bide benim anlattığım konu üzerine bi çift çocuğu olmuyomuş ayrılmış ikiside başkasıyla evlenmiş o evlendiklerinden olmuş çocuğu demezmi
onu görmek istiyorum bazen
sağamı dönimmm tamammmm
beni dinlersen adet biter bitmez yap, çünkü 1 gün yapmasan acaba o gün mü koyuydu diyip duruyorsun
sorma yaa, çok güldüm ben onaaa
ezoooooo nerdesinnnnnnnnnnnnnn
sağa dön kuzum 30 dk cenin pozisyonunda yat
sağa dönünce erkekmişşşş
bende iyiyim sağol canım , bebiş de iyimidem bulanıyor yemekleri gördüğümde , başka sorun yok çok şükür
senin var mı belirtilerin , dr. gittin mi ?
sağ tarafın ağrıyor ya muhtemelen yumurtlaman o tarafta olacağı için ben öyle dedim kuzum
yaa bu ıslaklık çok kötüüakıntı oluyo ya yumurtladımmı olacakmı bunu çok merak ediyorummm :44:
şuan iyiyim arada bi kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyo ve çok gaz var karnım şişti hamile gibi
doktora cumartesi günü gidicem, sen ne zaman gidiceksin ?
evet bende de çok şişlik var gaz var ,
haftaya belki giderim, bilmiyorum daha kesin bir yer olmadığı için , :44:düşünüyorum acaba hangi hastaneye gitsem
kalp atışları için mi gidiyorsun sen :116:
ewet sedom kalp atışlarını duyarsak bikaç kan testi yapılcak. doktor sana kaç haftalık oldugunu söylemedi mi bence tam 7 haftalıkken git 6 da alttan bakıyolarmış çünkü duymak için
Yaaa sizi cok zor takip ediyorumm
Hosgeldin sefa getirdin sedomm, ozlettin kendiniinasilsinn fistik? Muayene icin acele etme bence seker, ben araligin 24 une randevu aldim
Fundos,sosyall.. Ezo muhabbetine koptum yaaa. Nohut olayiiialem kiz yaaa
Fundos sagina don yatt
Lizoo sen kalp atisi icin mi muayeneye gidiyosunn??
s.a kıslarr naslsınzz canlarrr
slm canım iyiyiz sen nasılsın
s.a kıslarr naslsınzz canlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?