Ağlayakta gözden mi olak???

kız bide hamileymiş test için gitmişler dr. a diyomuş ya bide yerleşmedir herşeyide biliyor adam

ayyy sağ kasığım çok ağrıyor

olur olur ben ezodan herşeyi bekliyorum, nohut suyu muhabbeti nasıldı yaa onda gerçekten kopmuştum, çokk tatlııı

sen bugünde çalışma yap fundoş, sağa dön yat

kızlar ben bu ovulasyon testini kaçıncı gün başlamaya yapsam yine acep :26:

bu sefer yılbaşına anne adayı olarak giricem inş ayın sonunda bidaha yakalıyo beni çünkü

olur olur ben ezodan herşeyi bekliyorum, nohut suyu muhabbeti nasıldı yaa onda gerçekten kopmuştum, çokk tatlııı

sen bugünde çalışma yap fundoş, sağa dön yat

heee yaaa bide benim anlattığım konu üzerine bi çift çocuğu olmuyomuş ayrılmış ikiside başkasıyla evlenmiş o evlendiklerinden olmuş çocuğu demezmi
onu görmek istiyorum bazen

sağamı dönimmm tamammmm

kızlar ben bu ovulasyon testini kaçıncı gün başlamaya yapsam yine acep :26:

bu sefer yılbaşına anne adayı olarak giricem inş ayın sonunda bidaha yakalıyo beni çünkü

beni dinlersen adet biter bitmez yap, çünkü 1 gün yapmasan acaba o gün mü koyuydu diyip duruyorsun

sorma yaa, çok güldüm ben onaaa

ezoooooo nerdesinnnnnnnnnnnnnn

sağa dön kuzum 30 dk cenin pozisyonunda yat

sağa dönünce erkekmişşşş

bende iyiyim sağol canım , bebiş de iyi midem bulanıyor yemekleri gördüğümde , başka sorun yok çok şükür

senin var mı belirtilerin , dr. gittin mi ?

şuan iyiyim arada bi kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyo ve çok gaz var karnım şişti 4-5 aylık hamile gibi
doktora cumartesi günü gidicem, sen ne zaman gidiceksin ?

Son düzenleme:
şuan iyiyim arada bi kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyo ve çok gaz var karnım şişti hamile gibi
doktora cumartesi günü gidicem, sen ne zaman gidiceksin ?

evet bende de çok şişlik var gaz var ,

haftaya belki giderim, bilmiyorum daha kesin bir yer olmadığı için , :44:düşünüyorum acaba hangi hastaneye gitsem

kalp atışları için mi gidiyorsun sen :116:

Son düzenleme:
Yaaa sizi cok zor takip ediyorumm

Hosgeldin sefa getirdin sedomm, ozlettin kendinii nasilsinn fistik? Muayene icin acele etme bence seker, ben araligin 24 une randevu aldim

Fundos,sosyall.. Ezo muhabbetine koptum yaaa. Nohut olayiii alem kiz yaaa
Fundos sagina don yatt
Lizoo sen kalp atisi icin mi muayeneye gidiyosunn??

evet bende de çok şişlik var gaz var ,

haftaya belki giderim, bilmiyorum daha kesin bir yer olmadığı için , :44:düşünüyorum acaba hangi hastaneye gitsem

kalp atışları için mi gidiyorsun sen :116:

ewet sedom kalp atışlarını duyarsak bikaç kan testi yapılcak. doktor sana kaç haftalık oldugunu söylemedi mi bence tam 7 haftalıkken git 6 da alttan bakıyolarmış çünkü duymak için

ewet sedom kalp atışlarını duyarsak bikaç kan testi yapılcak. doktor sana kaç haftalık oldugunu söylemedi mi bence tam 7 haftalıkken git 6 da alttan bakıyolarmış çünkü duymak için

Lizo hakliii. Bende 7. Haftam bitince gidecem iste. Giden arkadaslarda hep oyle onerdi.
İnss sende bu gittiginde pit pitlari duyarsin insss lizocan

selam sedom hoşgeldin nasılsın bebişin nasıl

kuzum doktor mu 24ünde gel dedi benimki 19unda gel dedi erken mi çağırdı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…