Ağlayakta gözden mi olak???

Sosyalimm hic canini sikma. Ben tahmin ediyorum olayida,kisiyide burda herkes kendini soylediklerinle belli ediyor zaten kuzum

Benoss sana msj attim. Bi baksana seker

Fundos senin tariflere hastayim yaaa yerim seni gamzeli kizzz

Sosyalimm hic canini sikma. Ben tahmin ediyorum olayida,kisiyide burda herkes kendini soylediklerinle belli ediyor zaten kuzum

Kizzz ben tahmin edemedimmm kim oldunuuu bizim candostlar disindanmi son zamanlarda gelen arkadaslardan hrralddee
aysemmm fotoo hemen secim sole guzellerden senin icin

şu anda belkide ihtiyacımız olan böyle bir hikaye , mucizeni bizimle şimdi paylaşmak ister misin?

Cevabım biraz geç oldu kızlar k bakmayın.
Benim mucizemi hemen özet geçeyim size

5 yıllık evliyim
Eşimde sperm azlığı harekey azlığı ve ilişki azlığı
Bende pko zehirli guatır kilo tüylenme tüplerde tıkanıklılık ne ararsanız var
Evliliğim 5 yılı bu çocuk özlemi yüzünden berbat geçti hergünüm ağlayarak
Zaten çevremdeki insanları anlatamam size bi açınızı takalamasınlar ordan vuruolar
Seni böle nasıl kabul ediolar diyenmi dersiniz
Sorun kimde diyenmi
Hamile kaldını benden gizleyenmi
Çocuğun benim kucama vermek istemeyenmi
Daha neler neler migren hastası oldum bu yüzden
Bir aşılama denemem oldu başarısız
Birde tüp bebek denedik ymurtalarımın yarısı boş çıktı.ve donduracak bi tane bile sağlıklı yumurta yoktu sonuç negatif
Tüp bebek yaptırırken hiç bi destekçim yoktu sanki başkasının çocunu koydurucam gibi davrandılar aile büyükleri bizdn izin almadınız dediler
Siz hayatla boğuşurken aslında en yakınlarınız tutmuo elinizden benim öyle oldu

Çok yalvardım rabbime gitmedim doktor kalmadı benim doktorum sensin tedaviylede verecek olan snsin doğallada die çok ağladım secdelerde hep doğal olsun istedim
Niyemi çevremdeki cahil insanlar yüzünden
Eşime bitki çayları içirdim kayınvalidemler cepe aldı sanki zehirliyrm oğullarını

Rabbim geçen sene eylül ayında nasip etti ilk kez gebelimi ama makesef 2.5 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum hala o yavrucuk üçin ağlıyrm çok zor rabbim kimseye yaşatmasın
Kürtajdan sonra enfeksiyon kaptım 3 ay lekem durmadı
Artık olmaz derken son bi kez rahim filmi çekildim ve filşmden 2 Ay sonra tekrar gebe kaldımı öğrendim
Hemde o 2 3 ilişkiyle

Telden yazıyrm çok zor oluyor umarım anlaşır yazmışımdır

Gelelim yaptıklarıma:
Rabbim bana kendi yoluna dönmem için müfakatı olduna inandım namaza başladım kuran öğrendim ramazan dışında oruç tuttum çocuk için özel kurban kestirdim.kiloluydum 7 8 kilo verdim
Az demeden çok kişiye sadaka verdim
Haca gidnlerden dua istedim
Zemzemi çocuğum olsun niyetiyle içtim
Zekerriya aleys duasını, kenzül arş, ahzap süresini çok okudum
Çok tevhid çektim duha nanazıma devam ettim evabin namazı kıldım
Doğuma gireceklerden dua istedim
Hactan zemzemle yıkanmış bebek kıyafeti istedim
Uçan kuştan yavrusuyla gezen kediden bile dua istedim
Yeri göğü yaradan rabbim doktorlar imkansız dedi tüp bebekle bile zor dedi ama ben rabbime sığındım
Sığınmakladq olmuo sohbet meclislerinde çok bulundumki yaptım ibadetin tadını alayım niye yaptını bilince daha bi şevkle yapıosun
Soğan kürü yaptım
Tüplerim içinde 4 yıl önce ameliyat olmuştum

Eşim için
Keçi boynuzu pekmezi
Keçi boynuzu kürü
Zeytin yağına kuru incir
En önemlisi çakşır kökü kaynattım

Hamile kaldım ay kendimi spıra vermiştim hiç aklımda çocuk yoktu yoğun bi dönemdeydim
Hergün 2 saat açık alanda yürüdüm
İlişkiden sonra ayaklarımı havaya kaldırıp silkelendim

Rabbim hepinize nasip etsin
Sizde bana dua edin kucama almamı nasip etsin yaradan

Duaa içten yapılan duaa inanın şifre bu

özelden birbirinizin adreslerini alsanız ya kızlar

ben fundayııı gördümmmmm çok tatlısın kığızzzzz, gamzende var

Benayii gordum benayi gordummm

Cok tatlisin kizzzz

Kız sosyall aklımdan soru işareti gitsin diye yaptım :)) günüme kadar kafam oaraya takılmasın varsa nasılsa çıkar diyee bi nevi rahatlama politikası :))

Ben fundayı buldum gibi ama emin olamadım :))

Ayşenurcum tşk ediyorum sende çok tatlısınn

Fundayi benden bulursun canimmmm:)

Fundos ozel mesaj atacam sanaaa

cinnn gibisin diyorum amaa basit diyeee
kimden girdin kizzz
acildimi fotommm

eşiminkinden baktım kuzu valla 2-3 foto görünüyor başkada yok

sorma ayşemm ya mesajı bi gördüm gözlerim doldu resmen, bütün enerjim gitti, haksızlık yaptı ama canı sağolsun

Canım neler yaşamışsın neler.. Ama mükafatını almışsın ne güzel.. Seninde sınavın böyleymiş demek etrafındakilerin yani yakınlarının Tepkisi seni daha üzmüştür.. Destek olmaları gerekirken köstek olmuşlar ama rabbim büyük işte.. Onlarada gereken cezayı verecektir eminim..

Tekrrdan Hayırlı uğurlu olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah.. Bebeğini sana bağışlasın ve aynı acıları yaşatmasın..

eşiminkinden baktım kuzu valla 2-3 foto görünüyor başkada yok

sorma ayşemm ya mesajı bi gördüm gözlerim doldu resmen, bütün enerjim gitti, haksızlık yaptı ama canı sağolsun

biz senin kalbinin guzelligini biliyoruzz sosyalimmm orada o lafi saka amacli kullandigin cok belli zaten. nasil gormek istersen oyle anlarsinn

Maonyacimmmm insallah saglikli bi gebelik gecirir bebisini alirsin kucagina ne guzel anlatmissin. Umut veriyor yaxdiklarin insana
allah yardimcin olsun

Rabbimin mucizesi işte, Allahım ne kadar büyüksün sen ya,hikmetinden sual olunmaz, Rabbim bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin, çok zor şeyler geçirmişsin, yakınlarında destek olmamış ama sen hiç pes etmemişsin, yazdıkların bana ibret olacak canım,çok sağol böyle bir yazıyı paylaştığın için

biz senin kalbinin guzelligini biliyoruzz sosyalimmm orada o lafi saka amacli kullandigin cok belli zaten. nasil gormek istersen oyle anlarsinn

sağol canım, sizinde kalbiniz çok güzel, iyi ki varsınız

Son düzenleme:
Moanyacimm.. Oyle guzel anlatmissinki Okurken tuylerim diken diken oldu.. Rabbim acilan elleri asla geri cevirmez. Seninde gonlune gore vermis.. Cok uzuntuler cekmissin ama bu sikintilar seni cok farkli ortamlara yoneltmis,bazi seyleri sana nasip etmis. En sevdigim sozdur: "her şer'de bile bir hayir vardir" Rabbim cocuguna hayirli omurler versin canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…