Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmm,
nasılsınız
lizommm ayşemm minikler nasıllll

sosyalcim sonunda benide gördün peki bende seni görebilecekmiyim
lizomm benimkide seninki gibi kıskançlığı olur ama aşırı değil, bu konuda benimkide aynı olurdu öle düşünürdü eminim

kıskanç erkek hayatı zehir ediyor, benim ki şükür senin ki gibi değil, bayağı zormuş senin işinde

Gerçekten çko zor geçti günlerim o kadar sıkıntı da migren hastası da oldum... Kültür farkı olduğu için aslında kabullendim çoğu şeyi... AMa şükür aştık artık yine oluyor tabi ufak tefek ama şükür evlendiğimizden beri ufacık tartışmalar dışında hiçbir sorunumuz olmadı.. Rabbim kimsenin ağzıının tadını bozmasın ve bu güzel yuvaları bebekle şenlendirsin...

gunaydin kizlarrr

bugun kadroda eksiklik goruyorumm. kar kendini iyice hissettirdii kar iyi guzelde, kardan sonra olan buzlanmadan nefret ediyorumm

ben zorla geldim valla örtmenim , yollarda çok kar vardı bi geç kağıdı alabilir miyim bende buzlanmadan nefret ediyorum, sakarım bide sürekli düşüyorum, düşüncede kalkamıyorum gülmekten

benim annemde çok çekmiş babamdan yazık yaaa

bacı bir sırrı var mı yoksa senin koca doğuştan mı böyle

doğuştan canım yapı meselesi galiba

gunaydin kizlarrr

bugun kadroda eksiklik goruyorumm. kar kendini iyice hissettirdii kar iyi guzelde, kardan sonra olan buzlanmadan nefret ediyorumm

Ayyy bende sabah korkarak çıkıyorummm buzdan dolayı bugün iyiydide önümüzdeki günler yandıkk

sedo kardan çıkamadımı acabaa miniği için

burdada dün akşam kar yağdı sabah her taraf buz olmuş servise bineceğim yere kadar karınca gibi yürüdüm çok korktum kayacam diye

gunaydinn fundommmmminiklerde iyidir heralde

ya benim esimde kiskanc degildir ama bazen hic olmayacak seylere takilir.. burada kizlarin yazdiklarini okuyunca onlarada sukur dedim

sosyalim bends biraz sakarim,karda dusmuslugum cok vardir o yuzden kari pek sevmemm
bu arada en iyi ogrenciler gec bile kalsa onlara gec kagidi yazilmaz

lizoo cok fenaa buralarr. esim bile 9 da evden ciktiii, 9 da mesai basliyorr

sosyal instagram acsanaaaaaa, sedoda acacak bugunnnnn

buraya 2 tane foto koydum canım, profilime gir bak, evdeki pcde bide harici diskette çok var ama burada 2 tane var

amin canım, sende biraz daha rahatlamışsın bunada şükür
günaydın kızlar ben geldim nasılsınız herkes iyi dimi

günaydın canım hoş geldin,iyiyiz

doğuştan canım yapı meselesi galiba

bizimkilerde doğuştan o yetenek yok o zaman

burdada dün akşam kar yağdı sabah her taraf buz olmuş servise bineceğim yere kadar karınca gibi yürüdüm çok korktum kayacam diye

canım benim dikkat ett, inşallah bişey olmaz

çok tatlısın örtmenimmm

Bebeğim olacak... Rabbim bana hayırlısıyla verecek inşallah...

ayyy ayşemmm aynen kııııızzz benimki bazen beni deli eder öle saçma şeylere takılırki ama bazende hiçççç umrunda olmaz
mesela ben bugün işe nasıl geldim insan bi arar rahat gittinmi der değilmi aramadı
müdürüde bizim orda oturuyor akşamdan aradı arabayı çıkaramam benide al dedi garibim karanlıkta kalkıp arabayı temizledi gitti
bide biri oldumu yanında ne arar ararsada konuşamaz rahat uyuzz
ayşemm çıkma biyere mazallah bebişin var kayar mayarsın otur evinde

fatmacım aman dikkat bebişin var senin botun sağlamsa bişey olmaz ama ağır ağır yürü sıkı bas yere

aaaa bu arada ben ezoyu gordummmmm cok sirinnnnn,ayni tahmin ettigim gibiiii

yaaa sormaaaa ezoyu çoook merak ediyordum bizim topicin kızlarıda maşallah haa hepsi güzel yaniiiii
öle kıskançlıkdan bahsediyo ama ne var ne yok paylaşıyo gerçi gizli hesabı

neeeeee sosyal hemen bakıyorummmm

Benim kocammmmmda melek yahuuuu tam ondan bahsettim aradıııı

kızzzzzz manken gibisin haaaa maşallahhhh çok hoşsunnnnn

kızlar benimle arkadaş olanlar profilimde solda albüm var oradan beni görebilirler, 2 tane koydum çünkü iş yerindeki pc mde başka foto yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…