Canımm eşin seni çok seviyor belli de bu seni sıkmıyor mu insanı bunaltır bi kademeden sonra.
Benim eşim Allahtan aşırı bi kıskanç değil, bugün sabah ben çıkarken tek gözünü açmış kartını bulan adam konuşmaya falan kalkarsa hemen uzaklaş beni ara diyo töbe yarabbimArada bi dozunda olunca insanın hoşuna gitmiyor da değil
gunaydin kizlarrr
bugun kadroda eksiklik goruyorumm. kar kendini iyice hissettirdiikar iyi guzelde, kardan sonra olan buzlanmadan nefret ediyorumm
kıskanç erkek hayatı zehir ediyor, benim ki şükür senin ki gibi değil, bayağı zormuş senin işinde
gunaydin kizlarrr
bugun kadroda eksiklik goruyorumm. kar kendini iyice hissettirdiikar iyi guzelde, kardan sonra olan buzlanmadan nefret ediyorumm
İyi olduguna sevindim şuan gerçekten baştan ipleri vermemek gerekiyor. Annemde baş kaldırana kadar çok kıskançlık dayakları yemiş. Kapının önünde komşularla otursa niye evden çıktın diye dayak yermişSonra bi baş kaldırmış babam artık annem ne derse peki karıcım der
günaydın kızlar
konumuz kıskançlık galiba herşey dozajında olduğu sürece göre güzel bence bizde o kıskançlık pek yoktur istediğim gibi gezerim gider
gelirim arkadaşlarıma istediğimi giyerim konuşurum msjlaşırım kafama göre takılırım yani nişanlıyken falan daha çok sıkıyodu şimdi
daha rahatım ohhh ne güzel diceksiniz belki ama insan birazda kıskanıldığını bilmek sahiplenildiğini görmek istiyo eşimede söledim
bunu daha tatlı bi dilla ima ettim arada aklına geliyor galiba kıskançlık yapmaya çalışıyo ama beceremiyor
ben zorla geldim valla örtmenim , yollarda çok kar vardıbi geç kağıdı alabilir miyim bende buzlanmadan nefret ediyorum, sakarım bide sürekli düşüyorum, düşüncede kalkamıyorum gülmekten
benim annemde çok çekmiş babamdan yazık yaaa
bacı bir sırrı var mı yoksa senin koca doğuştan mı böyle
gunaydin kizlarrr
burdada dün akşam kar yağdı sabah her taraf buz olmuş servise bineceğim yere kadar karınca gibi yürüdüm çok korktum kayacam diye
aaaa bu arada ben ezoyu gordummmmmcok sirinnnnn,ayni tahmin ettigim gibiiii
Günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmm,
nasılsınız
lizommm ayşemm minikler nasıllll
sosyalcim sonunda benide gördün peki bende seni görebilecekmiyim
lizomm benimkide seninki gibi kıskançlığı olur ama aşırı değil, bu konuda benimkide aynı olurdu öle düşünürdü eminim
Gerçekten çko zor geçti günlerim o kadar sıkıntı da migren hastası da oldum... Kültür farkı olduğu için aslında kabullendim çoğu şeyi... AMa şükür aştık artık yine oluyor tabi ufak tefek ama şükür evlendiğimizden beri ufacık tartışmalar dışında hiçbir sorunumuz olmadı.. Rabbim kimsenin ağzıının tadını bozmasın ve bu güzel yuvaları bebekle şenlendirsin...
günaydın kızlar ben geldim nasılsınız herkes iyi dimi
doğuştan canım yapı meselesi galiba
burdada dün akşam kar yağdı sabah her taraf buz olmuş servise bineceğim yere kadar karınca gibi yürüdüm çok korktum kayacam diye
gunaydinn fundommmmminiklerde iyidir heralde
ya benim esimde kiskanc degildir ama bazen hic olmayacak seylere takilir.. burada kizlarin yazdiklarini okuyunca onlarada sukur dedim
sosyalim bends biraz sakarim,karda dusmuslugum cok vardiro yuzden kari pek sevmemm
bu arada en iyi ogrenciler gec bile kalsa onlara gec kagidi yazilmaz
lizoo cok fenaa buralarr. esim bile 9 da evden ciktiii, 9 da mesai basliyorr
sosyal instagram acsanaaaaaa, sedoda acacak bugunnnnn
Bebeğim olacak... Rabbim bana hayırlısıyla verecek inşallah...
gunaydinn fundommmmminiklerde iyidir heralde
ya benim esimde kiskanc degildir ama bazen hic olmayacak seylere takilir.. burada kizlarin yazdiklarini okuyunca onlarada sukur dedim
sosyalim bends biraz sakarim,karda dusmuslugum cok vardiro yuzden kari pek sevmemm
bu arada en iyi ogrenciler gec bile kalsa onlara gec kagidi yazilmaz
lizoo cok fenaa buralarr. esim bile 9 da evden ciktiii, 9 da mesai basliyorr
sosyal instagram acsanaaaaaa, sedoda acacak bugunnnnn
aaaa bu arada ben ezoyu gordummmmmcok sirinnnnn,ayni tahmin ettigim gibiiii
buraya 2 tane foto koydum canım, profilime gir bak, evdeki pcde bide harici diskette çok var ama burada 2 tane var
amin canım, sende biraz daha rahatlamışsın bunada şükür
günaydın canım hoş geldin,iyiyiz
bizimkilerde doğuştan o yetenek yok o zaman
canım benim dikkat ett, inşallah bişey olmaz
çok tatlısın örtmenimmm
Benim kocammmmmda melek yahuuuu tam ondan bahsettim aradıııı
kızzzzzz manken gibisin haaaa maşallahhhh çok hoşsunnnnn
kızlar benimle arkadaş olanlar profilimde solda albüm var oradan beni görebilirler, 2 tane koydum çünkü iş yerindeki pc mde başka foto yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?