Biri bendenmi bahsettiiifundan ayşenurum sizde çok tatlısınızz eşim çok kızıyor koyma felan diye ama bende kızıyorum sen karışma bnm hesabım diyorum sabahda diyoki yrn annemlere gidicem tlfonuna şu alıcılar varya ondan taktırıcakmış nereye gittiğimi görücekmiş nişanlıyken böle değildiiii hiiçç hemdeee
birisi bana boyumla ilgili yorum yapınca sizde problem yok ben uzunum diyorum hayatımda hiç topuklu ayakkabı giyemedim yaa, gelinlikle bile sandalet giydim
Tşklerherkes senden taş gibi hatun diye bahsediyor var mı aslı astarı :44:
İnstagramda daha çok var ekleyinn
birisi bana boyumla ilgili yorum yapınca sizde problem yok ben uzunum diyorum hayatımda hiç topuklu ayakkabı giyemedim yaa, gelinlikle bile sandalet giydim
Biri bendenmi bahsettiiifundan ayşenurum sizde çok tatlısınızz eşim çok kızıyor koyma felan diye ama bende kızıyorum sen karışma bnm hesabım diyorum sabahda diyoki yrn annemlere gidicem tlfonuna şu alıcılar varya ondan taktırıcakmış nereye gittiğimi görücekmiş nişanlıyken böle değildiiii hiiçç hemdeee
giy eşin yanında yokken nolcakkibirisi bana boyumla ilgili yorum yapınca sizde problem yok ben uzunum diyorum hayatımda hiç topuklu ayakkabı giyemedim yaa, gelinlikle bile sandalet giydim
canım twiterden bak ezoyu ekle bizde var anlarsın isminden zaten
facede bi benayla ekleştik + olaraktan
sende çıtı pıtı narin çok hoş fiziğin var kuzucummmm
Tşklerbilmem ben kendimi beğenmem pek nedense
canım twiterden bak ezoyu ekle bizde var anlarsın isminden zaten
facede bi benayla ekleştik + olaraktan
sende çıtı pıtı narin çok hoş fiziğin var kuzucummmm
Aynen ya babet giydim bende ama ben hiçç sevmem topukluyubide eşimle boyumuz aynı oluyodu giymedim
Tşklerbilmem ben kendimi beğenmem pek nedense
Sence bikini giyebilirmiyim o diz kapakta etekli tankiniydiiitabletten giriyorum ben ona kuzuum ondanda akşam ekleyebilirim
belli zaten habire foto paylaştı diyorrr ama açamıyorum
harbi çok uzunsun kızzz
yuhhhhhhh
çokkk kıskançç ezo yaaa o bikinili fotoya nasıl izin verdi kızzzzzben böle sölim bizim kızlar iyice meraktan çıldırsın
giy eşin yanında yokken nolcakki
ewet ezocuğu gördüm hemde tam tahmin ettiğim gibii
benayı da bi şeyetsen bana face den
ayyy canımm tşk edrm inş seneyede böle olurumdün kaban aldım 34 beden eşim büyük al 2 beden seneyede giyersin diyo sinirrr oldumm :18::18:
O tombiş yanaklar hiçç gitmez okdrda zayıfladığım zamanlar oldu tombik tombik kaldı hep
Canım ben de öyleyim nedense... Bu yanaklarım hep durur.. üniversiteye giderken bile beni yanaklarımdan severlerdi
Sence bikini giyebilirmiyim o diz kapakta etekli tankiniydiiibaya bildiğin elbise gibiydi kapadım çantayla
tabletten giriyorum ben ona kuzuum ondanda akşam ekleyebilirim
belli zaten habire foto paylaştı diyorrr ama açamıyorum
harbi çok uzunsun kızzz
yuhhhhhhh
çokkk kıskançç ezo yaaa o bikinili fotoya nasıl izin verdi kızzzzzben böle sölim bizim kızlar iyice meraktan çıldırsın
giy eşin yanında yokken nolcakki
ewet ezocuğu gördüm hemde tam tahmin ettiğim gibii
benayı da bi şeyetsen bana face den
ayyy canımm tşk edrm inş seneyede böle olurumdün kaban aldım 34 beden eşim büyük al 2 beden seneyede giyersin diyo sinirrr oldumm :18::18:
benim de face var ama seni göremedim ben fundoşum
bu arada sosyalim çok güzelsin maşallah boy pos yerinde
Sosyalcan twitter varmı ekleyim merak ettim
Sence bikini giyebilirmiyim o diz kapakta etekli tankiniydiiibaya bildiğin elbise gibiydi kapadım çantayla
40 numara topuklu ayakkabıda çok güzel durmuyor zaten
çokta mütevaziyiz:115:
niye durmasın boyunla örtüşür hiiç büyük olduğu belli olmaz40 numara topuklu ayakkabıda çok güzel durmuyor zaten
ekledim mersi fundacan. ayy inşallah ama enine de genişlesem varsın olsunn katlanırızhemennn yolluyommmm öneriyommm
34 müüüüüüüükızz anammmm o neee
yaa sana hamişlik çok yakışıcakkk böle top gibi çıkar karnınn
bende bendee 3 cm yeterdi adı 1.70 olsunben olduğumdan bi 5cm cik daha uzun olmak isterdim
yüzden zayıflamamak daha güzelll tombiş yanaklar ayrı bi güzel gösteriyor yüzüO tombiş yanaklar hiçç gitmez okdrda zayıfladığım zamanlar oldu tombik tombik kaldı hep
benimkide zorla etekli şortlu giy der kabul etmiyorummm iyice cıvıtmasın diye
kızzz ben giyiyiorum 40 no düğün derneklerde valla
yok kız sosyalin ondan sebep kız albüm yaptı profiline girseneee sosyalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?