Ağlayakta gözden mi olak???

tşk ederim tatlımm en doğal hallerim benim, sende çok hoşşsunn :115:

yok yawww evlenmeden önce hoştumm evlilik çökerttti

ezoyu görmelisin sosyalimmm çokkk tatlı süslü hoş

kızlar kasıklarımda garip bi ağrı var böle kelebekler uçuşuyo sanki
iyi değerlendiriyoruz yalnız

aaaaa ayni benim esimi tarif ettin kizzzzz benimkinin gunu gunune tutmaz
ama rahatina cok duskundurrrr
sosyal bakiom hemennnn

Son düzenleme:
Oyoy ama da aman.. Maşallah diyeyim...
Nazar olma canım.. Gerçekten hoşsun..

canım benim çok sağol, sende koysanda senide görsek

bu çökmüş halinse bekarken ki halini merak ettim doğrusu

ezoyu nasıl görecem kızz

yaa tam hepinize uzun uzun cevap vermeye koyuluyorum sohbet edeyim diyorum başkan geliyo müdür geliyo aradan zaman geçiyo konu dağılıyo geri siliyorum bugün tek başımayım, bide sene sonu bütçedeki bütün parayı bitirmek için herkes çalışıyo. Allahım yardım ett çıldırcammm yoruldum daha şimdiden

aaaaa ayni benim esimi tarif ettin kizzzzz benimkinin gunu gune tutmaz
ama rahatina cok duskundurrrr
sosyal bakiom hemennnn

aradı gene kasılıyo canım naptın rahat gittinmi anlatıyorum hıııı hıııı yapıyo konuşamıyo odada adamlar varya

Allah kolaylık versin canım ... Çok çok kolay gele inşallah..

aman dikkat et canimmm ayakkabinin altina lastik takiyorlardi yaaa kaymasin diyeee

benim botların altı baya sağlam ama ben normal zamanlarda bile çok korkarım kaymaktan

ayy o çok sinir bi durum bizim burdada bi dalıyolar dibime açamıyorum sayfayı yazı yarım kalıyo ben yazıyorum oooo sayfalar atlamış kuzum sende en stresli bölümdesin haaa ne rahatları var değilmi

Ben nasıl koyacam bilemedim ki bi de ezoyu felan birbirinizi nerden görüyorsunuz hala anlayamadım :)

canim ezoyutwitterdan gordum. seninde twitter varsaozelden mesaj at ekleyelim cnmmm

sosyalimm cok hossun,massallah agir bi durusun varrr ve sende hic yasini gostermiyosunnn ve de ayni tahmin ettigim gibiiisiinn esinlede cok yakisiyorsunuz cnmm

ayy fundos benimkide ayni kasilirrrr kiz bunlar ikiz miiiii

Allah yardimcin olsunn lizimcannnn

canım benim yorulmadan yavaş yavaş yap, kolay gelsin

bende gördüm sosyal canı bende

Ben nasıl koyacam bilemedim ki bi de ezoyu felan birbirinizi nerden görüyorsunuz hala anlayamadım :)

sosyal paylaşım sitelerinden görüyorlar canım birbirlerini benim olmadığı için buraya koydum

canım benim çok sağoll, tşk ederimmm

ayy o çok sinir bi durum bizim burdada bi dalıyolar dibime açamıyorum sayfayı yazı yarım kalıyo ben yazıyorum oooo sayfalar atlamış kuzum sende en stresli bölümdesin haaa ne rahatları var değilmi

Aynen para işi berbat bişey..
Bu arada herkes birbiriyle ekleşmiş görmüş küstüm hani ben hanii bennn
sosyalcann maşallah boy var manken gibi, bizim burdada sana çok benzeyen bi arkadaş var lavobada bazen yanyana ellerimizi yıkıyoruz çaktırmadan aynadan bakıyorum. Kendimi yer cücesi gibi hissediyorum yanında psikolojim bozuluyo

canım benim çok sağol, sende koysanda senide görsek

bu çökmüş halinse bekarken ki halini merak ettim doğrusu

ezoyu nasıl görecem kızz

evettt üyeliği olmayan buraya koyun olan eklesin
kızz kapak balayıdan ince narin sonraki seneler ufaktan değişim başladı

benimki yengeç ama biliyon
ezo nirdee sedo nirdee

Anladım canım... Benim sosyal paylaşım sitelerinin hiçbirinde hesabım yok bi burası var :)

Biri bendenmi bahsettiii fundan ayşenurum sizde çok tatlısınızz eşim çok kızıyor koyma felan diye ama bende kızıyorum sen karışma bnm hesabım diyorum sabahda diyoki yrn annemlere gidicem tlfonuna şu alıcılar varya ondan taktırıcakmış nereye gittiğimi görücekmiş nişanlıyken böle değildiiii hiiçç hemdeee

birisi bana boyumla ilgili yorum yapınca sizde problem yok ben uzunum diyorum hayatımda hiç topuklu ayakkabı giyemedim yaa, gelinlikle bile sandalet giydim

canım twiterden bak ezoyu ekle bizde var anlarsın isminden zaten
facede bi benayla ekleştik + olaraktan
sende çıtı pıtı narin çok hoş fiziğin var kuzucummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…