tşk ederim tatlımm en doğal hallerim benim, sende çok hoşşsunn:115:
ayyy ayşemmm aynen kııııızzz benimki bazen beni deli eder öle saçma şeylere takılırki ama bazende hiçççç umrunda olmaz
mesela ben bugün işe nasıl geldim insan bi arar rahat gittinmi der değilmi aramadı
müdürüde bizim orda oturuyor akşamdan aradı arabayı çıkaramam benide al dedi garibim karanlıkta kalkıp arabayı temizledi gitti
bide biri oldumu yanında ne arar ararsada konuşamaz rahat uyuzz
ayşemm çıkma biyere mazallah bebişin var kayar mayarsın otur evinde
fatmacım aman dikkat bebişin var senin botun sağlamsa bişey olmaz ama ağır ağır yürü sıkı bas yere
Oyoy ama da aman.. Maşallah diyeyim...
Nazar olma canım.. Gerçekten hoşsun..
yok yawww evlenmeden önce hoştumm evlilik çökerttti
ezoyu görmelisin sosyalimmm çokkk tatlı süslü hoş
kızlar kasıklarımda garip bi ağrı var böle kelebekler uçuşuyo sanki
iyi değerlendiriyoruz yalnız
aaaaa ayni benim esimi tarif ettin kizzzzzbenimkinin gunu gune tutmaz
ama rahatina cok duskundurrrr
sosyal bakiom hemennnn
canım benim çok sağol, sende koysanda senide görsek
bu çökmüş halinse bekarken ki halini merak ettim doğrusu
ezoyu nasıl görecem kızz
yaa tam hepinize uzun uzun cevap vermeye koyuluyorum sohbet edeyim diyorum başkan geliyo müdür geliyo aradan zaman geçiyo konu dağılıyo geri siliyorumbugün tek başımayım, bide sene sonu bütçedeki bütün parayı bitirmek için herkes çalışıyo. Allahım yardım ett çıldırcammm yoruldum daha şimdiden
aman dikkat et canimmmayakkabinin altina lastik takiyorlardi yaaa kaymasin diyeee
ayyy ayşemmm aynen kııııızzz benimki bazen beni deli eder öle saçma şeylere takılırki ama bazende hiçççç umrunda olmaz
mesela ben bugün işe nasıl geldim insan bi arar rahat gittinmi der değilmi aramadı
müdürüde bizim orda oturuyor akşamdan aradı arabayı çıkaramam benide al dedi garibim karanlıkta kalkıp arabayı temizledi gitti
bide biri oldumu yanında ne arar ararsada konuşamaz rahat uyuzz
ayşemm çıkma biyere mazallah bebişin var kayar mayarsın otur evinde
fatmacım aman dikkat bebişin var senin botun sağlamsa bişey olmaz ama ağır ağır yürü sıkı bas yere
yaa tam hepinize uzun uzun cevap vermeye koyuluyorum sohbet edeyim diyorum başkan geliyo müdür geliyo aradan zaman geçiyo konu dağılıyo geri siliyorumbugün tek başımayım, bide sene sonu bütçedeki bütün parayı bitirmek için herkes çalışıyo. Allahım yardım ett çıldırcammm yoruldum daha şimdiden
Ben nasıl koyacam bilemedim ki bi de ezoyu felan birbirinizi nerden görüyorsunuz hala anlayamadım :)
bende gördüm sosyal canı bende
Ben nasıl koyacam bilemedim ki bi de ezoyu felan birbirinizi nerden görüyorsunuz hala anlayamadım :)
canim ezoyutwitterdan gordum. seninde twitter varsaozelden mesaj at ekleyelim cnmmm
sosyalimm cok hossun,massallahagir bi durusun varrr ve sende hic yasini gostermiyosunnn ve de ayni tahmin ettigim gibiiisiinn esinlede cok yakisiyorsunuz cnmm
ayy fundos benimkide ayni kasilirrrrkiz bunlar ikiz miiiii
ayy o çok sinir bi durum bizim burdada bi dalıyolar dibime açamıyorum sayfayı yazı yarım kalıyo ben yazıyorum oooo sayfalar atlamışkuzum sende en stresli bölümdesin haaa ne rahatları var değilmi
canım benim çok sağol, sende koysanda senide görsek
bu çökmüş halinse bekarken ki halini merak ettim doğrusu
ezoyu nasıl görecem kızz
canim ezoyutwitterdan gordum. seninde twitter varsaozelden mesaj at ekleyelim cnmmm
sosyalimm cok hossun,massallahagir bi durusun varrr ve sende hic yasini gostermiyosunnn ve de ayni tahmin ettigim gibiiisiinn esinlede cok yakisiyorsunuz cnmm
Aynen para işi berbat bişey..
Bu arada herkes birbiriyle ekleşmiş görmüş küstüm hani ben hanii bennn
sosyalcann maşallah boy var manken gibi, bizim burdada sana çok benzeyen bi arkadaş var lavobada bazen yanyana ellerimizi yıkıyoruz çaktırmadan aynadan bakıyorum. Kendimi yer cücesi gibi hissediyorum yanındapsikolojim bozuluyo
Aynen para işi berbat bişey..
Bu arada herkes birbiriyle ekleşmiş görmüş küstüm hani ben hanii bennn
sosyalcann maşallah boy var manken gibi, bizim burdada sana çok benzeyen bi arkadaş var lavobada bazen yanyana ellerimizi yıkıyoruz çaktırmadan aynadan bakıyorum. Kendimi yer cücesi gibi hissediyorum yanındapsikolojim bozuluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?