Ağlayakta gözden mi olak???

Ayy kızlar o lekelenmeden sonra eşim bana hamileymişim gibi davranıyor ne istersem onu alıyorr

sende kullanıyorsun değil mi adamı

ayy nasıl birşeymiş özelden söyle kız buradan yazamıyorsun, kesin sonuç diyorsunnn kığıızzzz baksana

Cok guzel :) internetim gitti telden takip edicem artık

Gecen gün benimki mik mikden sonra sabaha karşı yinee şey olmuş şaşırdım aman sendeki enerjiye yaa dedim

ezooo sus kız sus yakında bana deli diyecekler, ekrana bakıp bakıp kopuyorum

bana fundos onermisti cnm. gitti gidiyordan aldim . markasi surelab.20 oovu testi,2 cubuk seklinde gebelik testi.21 liraydi galiba. bende memnun kaldim. tavsiye ederimm

Gecen gün benimki mik mikden sonra sabaha karşı yinee şey olmuş şaşırdım aman sendeki enerjiye yaa dedim

Ezocumm o saglikli her erkekte olan bisey maalesef sabahlari cok başa bela oluyor :)) nefret ediyorum uykumdan uyandirilmaktan hihihi

sen yazdın ya hani benimde aklıma cemal süreyyadan şu dizeler geldi

Çocuk olsam yeniden…
bir tek düştüğüm için acısa içim…
Ve kalbim; çok koştuğum için çarpsa sadece…

Ayy kızlar o lekelenmeden sonra eşim bana hamileymişim gibi davranıyor ne istersem onu alıyorr

bayılırımmmm cemal süreyyayaaa sosyalimmm
hele bu sözler ne kadar anlamlı değilmiii

ohh ohhh öle olsun ne güzel ezom

neeeeeeeeeeeee kız ne yediriyon sen bu adamaaa anaaaammmm :44:

bayılırımmmm cemal süreyyayaaa sosyalimmm
hele bu sözler ne kadar anlamlı değilmiii

ohh ohhh öle olsun ne güzel ezom

neeeeeeeeeeeee kız ne yediriyon sen bu adamaaa anaaaammmm :44:

evet canım bende çok severim, bu arada pozisyon arada kaynadı gitti

Kızlar telden takip etmek cok zor oluyo hepinizi öpüyorum internetim gelir gelmez burdayım

tamam canım, görüşürüz

Çok tatlısın ya :)))Benimkinde de öyle ya hele bazen diyo sabaha kadar olsun... Hele pazar günleri sabah uyanıyoruz diyo ki bugün yataktan hiç çıkmayalım dedim du ben daha miniğim az daha büyüyeyim

anammm adam doldu burası tv aç diyolar maç izlicekler açmam ilk önce paralar diyorum

Fatmacim ekledim seni epey bi aradim ama insallah dogru kişidir bi bak bakalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…