- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
sen yazdın ya hani benimde aklıma cemal süreyyadan şu dizeler geldi
Çocuk olsam yeniden
bir tek düştüğüm için acısa içim
Ve kalbim; çok koştuğum için çarpsa sadece
hooppp sözlerimi geri aldım
Ayy kızlar o lekelenmeden sonra eşim bana hamileymişim gibi davranıyor ne istersem onu alıyorr
neyi soruyon ezom:44:
o hangisi duymadımyazacam şimdi google bişey çıkacak korkuyom adam oturmuş dibimde
benim dedimde biraz hayvansı bişey
ama kesin sonuçmuş
ayyy ezo hergün hergün bıkar tabi insan az ara verinde özleyin ayol
Cok guzel :) internetim gitti telden takip edicem artık
Gecen gün benimki mik mikden sonra sabaha karşı yinee şey olmuş şaşırdım aman sendeki enerjiye yaa dedim
bana fundos onermisti cnm. gitti gidiyordan aldim . markasi surelab.20 oovu testi,2 cubuk seklinde gebelik testi.21 liraydi galiba. bende memnun kaldim. tavsiye ederimm
Gecen gün benimki mik mikden sonra sabaha karşı yinee şey olmuş şaşırdım aman sendeki enerjiye yaa dedim
sen yazdın ya hani benimde aklıma cemal süreyyadan şu dizeler geldi
Çocuk olsam yeniden…
bir tek düştüğüm için acısa içim…
Ve kalbim; çok koştuğum için çarpsa sadece…
Ayy kızlar o lekelenmeden sonra eşim bana hamileymişim gibi davranıyor ne istersem onu alıyorr
bayılırımmmm cemal süreyyayaaa sosyalimmm
hele bu sözler ne kadar anlamlı değilmiii
ohh ohhh öle olsun ne güzel ezom
neeeeeeeeeeeeekız ne yediriyon sen bu adamaaa anaaaammmm :44:
Kızlar telden takip etmek cok zor oluyo hepinizi öpüyorum internetim gelir gelmez burdayım
kızz yirimmmm seniiii
anammm adam doldu burası tv aç diyolar maç izlicekler açmam ilk önce paralar diyorum
Fatmacim ekledim seni epey bi aradim ama insallah dogru kişidir bi bak bakalim :)
senin face varmıydı canım
bizimde çay ocağında izliyorlarbeninkininde bugün eğitimi vardı izin almış şimdi evde izliyormuş
anammm adam doldu burası tv aç diyolar maç izlicekler açmam ilk önce paralar diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?