Ağlayakta gözden mi olak???

:95:

heyttttt ben geldimmm.:80:

fundoss streslii ustune gitmeyin :96:

dua et arkanda sosyal varr,sosyale saygimiz sonsuzz:132: yoksa bole olurdun bakk:111:

evet fatmacan olmuss ordan sana msj attim,bakarsin

tekim benn
kız sen meendis deilmiydinnn gerçi orda çalışmada yoktur şimdi

sedoooo küsüm ben sanaaa

çok sinirlendimmm sosiii

curcuna görsen burayııı

ya ben sana ne yaptım kuzumm sana hayatımda ki gıcıkları anlatsamm söz bulamazsın beni teselli etmeye...ama yapılan bütün haksızlığı , nankörlüğü gören Allah... Üzülme, sinirlenme onlara bebişin geldiğinde son bulacağı anları düşün sadece
kolay gelsin cnm, ins hemen gecer yogunlugunnn ben burdayim artik merak etmee

gozum sedonun ustunde:82: bi acigini yakalayayim hemen

bende kocam olmadan yatamam yatağa ... ama ona yastığa bile gerek yok yeter ki uzanabileceği bir yer olsun direk 3e kadar say üçü duymaz yani o derece hemen uyur

buda hamiş kaldı küçük emrah moduna girdi anacım

acaba miniğim tutunmuşmudurrr çok merak ediyommmm :18:

bende kocam olmadan yatamam yatağa ... ama ona yastığa bile gerek yok yeter ki uzanabileceği bir yer olsun direk 3e kadar say üçü duymaz yani o derece hemen uyur

tam beni anlattın ben hemen uyurum benim ki biraz geç uyur ama yataktadır, hiç bi yere bırakmam onu

sedoo bak hep nar suyundan bu hallere geldinnn,sana o kadar icme dedikk iki damlasi bile seni cilgina cevirdii tamam sakinles artik hepimiz yanindayiz,o dilinide sok iceriii

Size bayılıyorum kızlar.. Her yazdığınızı okuyabilecek kadar hızlanamadım ama her daim pozitif olmanız gülümsemeniz çok güzel... Rabbim bozmasın...

tam beni anlattın ben hemen uyurum benim ki biraz geç uyur ama yataktadır, hiç bi yere bırakmam onu

yatar yatmaz uyuyanlara hayranlıkla kıskançlık arası bişi besliyorum içimde hahahahaha tuttum bu lafımı ayy çok hoşuma gitti bende öyle istiyorum ne önerirsiniz acaba ??? hemen yatıp uyuyabilmem için ne yapmam lazım....uyuyabilmek için bi amuda kalkmayı denemedim

şimdi ben sana küstüm

inşallah tutmuştur gelmiştir miniğin , azer bülbül moduna girersin sende

Hahh bu da guzeldii :) canm nar suyu icmee uzak dur hele de gebeligin ilk doneminde.Cok fazla olmamak kosuluyla tanesinden yiyebilirsin ama suyunu içmemeni öneririm sebebinden soz etmiycem sen icmee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…