Kizz ben de kocam olmadan yatamiyorumm onu yatirip gece hayatima dönüyorum arada sadece :) o da kitap okumak icinn pek okumadan yatmam ama ben de kontrol ediyorum hep biraktigim yerde oluyor :)) ama o ben olmadan yatabiliyo yani maşallahi varr bi yastik olsun ona yetiyo yeliz sadece uyanikken lazim :))
Fundaa bana istedigin sekilde hitap edebilirsinn mizac anlayişim baya baya geniştir seni temin ederim :)
daha yeni ya ondandır merak etme yakında sen olmadan uyuyamazşaka yaparız arada biz artık o kadar olsun, sabahtan akşama kadar grand tuvalet oturamayız burada değil mi
oyle mi olmussaliskanlik iste o canimm,bebis olunca degisir tabi
oo sosyall bende oylee,kocam olmadan uyuyamiyorum. aynen gece kalkar bakarim yanimda mi diyeesanki adami kaciracaklarr ben biraz duskunum kocamaa zaten yengeclerin ozelligiii
değil mi ayşemm, yengeciz biz kız hani yandan yandan gideninden
ne kadar değişik bi nick
:95:
heytttttben geldimmm.:80:
fundoss streslii ustune gitmeyin :96:
dua et arkanda sosyal varr,sosyale saygimiz sonsuzz:132: yoksa bole olurdun bakk:111:
evet fatmacan olmussordan sana msj attim,bakarsin
kız sen meendis deilmiydinnn gerçi orda çalışmada yoktur şimdi
sedoooo küsüm ben sanaaa
çok sinirlendimmm sosiii
curcuna görsen burayııı
kolay gelsin cnm, ins hemen gecer yogunlugunnnben burdayim artik merak etmee
gozum sedonun ustunde:82: bi acigini yakalayayim hemen
hepinizin arkasında ben varım evvel Allah, kız sedoş sende çok şımarma
sinirlenme kuzu az kaldı bebişin gelecek ve sende evde sıcak çayını yudumlarken sadece bizimle sohbet edeceksin :126:
sosyall Reisss, buyuksunnn
yelizcann,aksam cok mu gec yatiyorsunn
Yahuu neye kuseyim kii anlamadimm :)
yelizim funda sana sordu ya iş güç yok mu diye sende anlatmışsın hani kendi işimin patronuyum diye bende dedim ki fundoş olsa sana tamam bee anladık derdi diye yazdım, sonrada fundoş yazmışki daha o kadar samimiyetimiz yok olursa yazarım diye yazmış
diye yazmış ne kadar kullandım bee
bu surat ifadesi çok tatlı ya yerim ben onuuuu
buradaki surat ifadeleri beni öldürüyor zaten
daha yeni ya ondandır merak etme yakında sen olmadan uyuyamazşaka yaparız arada biz artık o kadar olsun, sabahtan akşama kadar grand tuvalet oturamayız burada değil mi
değil mi ayşemm, yengeciz biz kız hani yandan yandan gideninden
aynenn kiskaclarimin arasina aldim adami ben biraz abartiyorumm ama yinede hosuma gidiyorr
tekim benn
ya ben sana ne yaptım kuzummsana hayatımda ki gıcıkları anlatsamm söz bulamazsın beni teselli etmeye...ama yapılan bütün haksızlığı , nankörlüğü gören Allah... Üzülme, sinirlenme onlara bebişin geldiğinde son bulacağı anları düşün sadece
bende kocam olmadan yatamam yatağa ... ama ona yastığa bile gerek yok yeter ki uzanabileceği bir yer olsun direk 3e kadar say üçü duymaz yani o derece hemen uyur
yelizim funda sana sordu ya iş güç yok mu diye sende anlatmışsın hani kendi işimin patronuyum diye bende dedim ki fundoş olsa sana tamam bee anladık derdi diye yazdım, sonrada fundoş yazmışki daha o kadar samimiyetimiz yok olursa yazarım diye yazmış
diye yazmış ne kadar kullandım bee
buradaki surat ifadeleri beni öldürüyor zaten
Anladim canimm ben de demek istedim kii kusecek bisey yok ayrica ben kolay kusen biri degilim ayrica hayatima renk katiyosunuz cok keyif aliyorum sizle sohbet etmekten oyuzden fundaya da dedimm espri anlayisim epey geniştirr rahat olun yani şunun şurasinda iki lafin belini kırıyoruzz tatli tatli sorun yok yanii :)
buda hamiş kaldı küçük emrah moduna girdi anacım
acaba miniğim tutunmuşmudurrr çok merak ediyommmm :18:
sedoo bak hep nar suyundan bu hallere geldinnn,sana o kadar icme dedikkiki damlasi bile seni cilgina cevirdii tamam sakinles artik hepimiz yanindayiz,o dilinide sok iceriii
nar suyu içemedi yaaa diline vurdu
tam beni anlattın ben hemen uyurum benim ki biraz geç uyur ama yataktadır, hiç bi yere bırakmam onu
şimdi ben sana küstüm
inşallah tutmuştur gelmiştir miniğin , azer bülbül moduna girersin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?