Ağlayakta gözden mi olak???

:95:

heyttttt ben geldimmm.:80:

fundoss streslii ustune gitmeyin :96:

dua et arkanda sosyal varr,sosyale saygimiz sonsuzz:132: yoksa bole olurdun bakk:111:

evet fatmacan olmuss ordan sana msj attim,bakarsin

hepinizin arkasında ben varım evvel Allah, kız sedoş sende çok şımarma

kız sen meendis deilmiydinnn gerçi orda çalışmada yoktur şimdi

sedoooo küsüm ben sanaaa

çok sinirlendimmm sosiii

curcuna görsen burayııı

sinirlenme kuzu az kaldı bebişin gelecek ve sende evde sıcak çayını yudumlarken sadece bizimle sohbet edeceksin :126:

oleyyyyyyy ayşem geldiii canom bunlar birlik olmuş bana eziyet ediyo gelll kurtarrr

bende bakacammm t.... ayşemm yenilerimi ekledin kızzzz

yanindayimm yavrukurtt

ben eklemedim seker,fatmacan ekledi. benim seyden fatmayi eklersin kuzumm

tamam fatmacan bakicam simdii.. kizlar fatmacanda cok guzellll

Dün çok az gelmişti sabah baktım hiçbişi yok sanırım tamamen bitti çok şükür.. Şimdi artık pazartesi kontrolü ve adet dönemimi beklicem..

benim 2 hafta olmuştu kuzum doktora gittiğimde temiz demişti, inşallah sende iyi haberlerle geleceksin pazartesi, bu arada kürtajdan tan 28 gün sonra adet olmuştum, inşallah sende çok beklemezsin

kız sen meendis deilmiydinnn gerçi orda çalışmada yoktur şimdi

sedoooo küsüm ben sanaaa

çok sinirlendimmm sosiii

curcuna görsen burayııı

Canimm muhendisim ama kendi işimin patronuyum canim nezaman isterse ozaman gidiyorum ofise hohoyytt :)) projeleri evden de yapabildigim icinn sorun olmuyor bebemm malumm burası -20 lerde oldugu icinn insaat işi tatill :)

kolay gelsin cnm, ins hemen gecer yogunlugunnn ben burdayim artik merak etmee

gozum sedonun ustunde:82: bi acigini yakalayayim hemen

Son düzenleme:
benim 2 hafta olmuştu kuzum doktora gittiğimde temiz demişti, inşallah sende iyi haberlerle geleceksin pazartesi, bu arada kürtajdan tan 28 gün sonra adet olmuştum, inşallah sende çok beklemezsin

İnşallah canım ya teşekkür ederim buranın enerjisiyle inşallah herşey daha güzel olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…