:95:
heytttttben geldimmm.:80:
fundoss streslii ustune gitmeyin :96:
dua et arkanda sosyal varr,sosyale saygimiz sonsuzz:132: yoksa bole olurdun bakk:111:
evet fatmacan olmussordan sana msj attim,bakarsin
kız sen meendis deilmiydinnn gerçi orda çalışmada yoktur şimdi
sedoooo küsüm ben sanaaa
çok sinirlendimmm sosiii
curcuna görsen burayııı
:95:
heytttttben geldimmm.:80:
fundoss streslii ustune gitmeyin :96:
dua et arkanda sosyal varr,sosyale saygimiz sonsuzz:132: yoksa bole olurdun bakk:111:
evet fatmacan olmussordan sana msj attim,bakarsin
sedoooo küsüm ben sanaaa
çok sinirlendimmm sosiii
curcuna görsen burayııı
ne güzel yaa uyuyabiliyorsun, biz hergün 7 de kalkıyoruz asker gibi
Yavrumm ben sabah 7 de kalksam birkerecikk benim koca beni başinin ustunde gezdirir herhalde :)) Maalesef ben hicbizaman sabah erken kalkabilen biri olamadim evlenince degisirim sandim ama nafile :))
gece geç uyuyorsun o zaman
nereye resim yüklüyosunuz ya ???
(çok meraklı gördüm kendimi)
oleyyyyyyy ayşem geldiiicanom bunlar birlik olmuş bana eziyet ediyo gelll kurtarrr
bende bakacammm t.... ayşemm yenilerimi ekledin kızzzz
Dün çok az gelmişti sabah baktım hiçbişi yok sanırım tamamen bitti çok şükür.. Şimdi artık pazartesi kontrolü ve adet dönemimi beklicem..
yanindayimm yavrukurtt
ben eklemedim seker,fatmacan ekledi. benim seyden fatmayi eklersin kuzumm
tamam fatmacan bakicam simdii.. kizlar fatmacanda cok guzellll
hepinizin arkasında ben varım evvel Allah, kız sedoş sende çok şımarma
sinirlenme kuzu az kaldı bebişin gelecek ve sende evde sıcak çayını yudumlarken sadece bizimle sohbet edeceksin :126:
sosyall Reisss, buyuksunnn
yelizcann,aksam cok mu gec yatiyorsunn
sedoooo küsüm ben sanaaa
çok sinirlendimmm sosiii
curcuna görsen burayııı
sinirlenme kuzu az kaldı bebişin gelecek ve sende evde sıcak çayını yudumlarken sadece bizimle sohbet edeceksin :126:
sosyal reisss mii koptumm kızzzz
Canimm muhendisim ama kendi işimin patronuyum canim nezaman isterse ozaman gidiyorum ofise hohoyytt :)) projeleri evden de yapabildigim icinn sorun olmuyor bebemm malumm burası -20 lerde oldugu icinn insaat işi tatill :)
fundoş yazsa eminim şöyle yazar şimdi sana:
tamam bee anladık
Hahaha aysecann cok imali bi soru oldukuzum evett ben gec yatanlardanimm biara yataga gidip kocayi uyuttuktan sonra tekrar kitabimi alip oturuyorum :)) anladin sen
Hahaha aysecann cok imali bi soru oldukuzum evett ben gec yatanlardanimm biara yataga gidip kocayi uyuttuktan sonra tekrar kitabimi alip oturuyorum :)) anladin sen
ben kocam olmadan yatamıyorum, beraber uyuyoruz hep biz, arada kalkıp kontrol ediyorum yatakta mı diye, sonra bakıyorum orada tekrar uyuyorum
kolay gelsin cnm, ins hemen gecer yogunlugunnnben burdayim artik merak etmee
gozum sedonun ustunde:82: bi acigini yakalayayim hemen
yanindayimm yavrukurtt
ben eklemedim seker,fatmacan ekledi. benim seyden fatmayi eklersin kuzumm
tamam fatmacan bakicam simdii.. kizlar fatmacanda cok guzellll
Canimm muhendisim ama kendi işimin patronuyum canim nezaman isterse ozaman gidiyorum ofise hohoyytt :)) projeleri evden de yapabildigim icinn sorun olmuyor bebemm malumm burası -20 lerde oldugu icinn insaat işi tatill :)
sosyal reisss mii koptumm kızzzz
fundoş yazsa eminim şöyle yazar şimdi sana:
tamam bee anladık
:124: ozamaaaan :118: :118:
:119:
sosyallllllllll
tamam bakarım ayşemmm
ooo iyiymiş yelizcimmm
sosyalll bilirsin beni dicektim ama o düzeyde değiliz yelizle ondan demedimmm
:124: ozamaaaan :118: :118:
:119:
sosyallllllllll
tamam bakarım ayşemmm
ooo iyiymiş yelizcimmm
sosyalll bilirsin beni dicektim ama o düzeyde değiliz yelizle ondan demedimmm
yelizde artık bizden biri oldu, küsmedin değil mi yelizcann şaka yaptıkkk
benim 2 hafta olmuştu kuzum doktora gittiğimde temiz demişti, inşallah sende iyi haberlerle geleceksin pazartesi, bu arada kürtajdan tan 28 gün sonra adet olmuştum, inşallah sende çok beklemezsin
ben kocam olmadan yatamıyorum, beraber uyuyoruz hep biz, arada kalkıp kontrol ediyorum yatakta mı diye, sonra bakıyorum orada tekrar uyuyorum
Kizz ben de kocam olmadan yatamiyorumm onu yatirip gece hayatima dönüyorum arada sadece :) o da kitap okumak icinn pek okumadan yatmam ama ben de kontrol ediyorum hep biraktigim yerde oluyor :)) ama o ben olmadan yatabiliyo yani maşallahi varr bi yastik olsun ona yetiyo yeliz sadece uyanikken lazim :))
Fundaa bana istedigin sekilde hitap edebilirsinn mizac anlayişim baya baya geniştir seni temin ederim :)
oyle mi olmussaliskanlik iste o canimm,bebis olunca degisir tabi
oo sosyall bende oylee,kocam olmadan uyuyamiyorum. aynen gece kalkar bakarim yanimda mi diyeesanki adami kaciracaklarr ben biraz duskunum kocamaa zaten yengeclerin ozelligiii
yelizde artık bizden biri oldu, küsmedin değil mi yelizcann şaka yaptıkkk
Yahuu neye kuseyim kii anlamadimm :)
oyle mi olmussaliskanlik iste o canimm,bebis olunca degisir tabi
oo sosyall bende oylee,kocam olmadan uyuyamiyorum. aynen gece kalkar bakarim yanimda mi diyeesanki adami kaciracaklarr ben biraz duskunum kocamaa zaten yengeclerin ozelligiii
ne kadar değişik bi nick
he kız one öleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?