Ağlayakta gözden mi olak???

yapma ya , bende ki de akıl işte nar suyu söylüyorum sonra araştırıyorum aynı şeyleri okudum bir yerde içimi korku sardı

ya şimdi canımda çekti 1 bardakta mı zararlı

Canım hatta doktorun birisi çok canın isterse meyvesini ye o da çok az demiş suyunu hiç içme demiş.. Ya ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle söylenti çok var..

geldim sosyalcan, ya bu fundoşş 10-15 dk cevap yazıyor bilmiyorum fena döktürüyor sanırım

kız yok anam yazıp sildim gelen giden maşallah biri geliyo biri gidiyo indir kaldır sayfayı
dövecem nerdeyse herifleri kihkihkih gülüyolar bide demi fındaaaaaa
la bi susunnn

Kizlaaar maşallah coşmuşsunuz yinee :)) ay ben bugun resmenn oglen uyandim yaa koca beni boşayacak yakinda gece yatmayi bilmez sabah kalkmayi bilmezz hatunn :))

Kizlaaar maşallah coşmuşsunuz yinee :)) ay ben bugun resmenn oglen uyandim yaa koca beni boşayacak yakinda gece yatmayi bilmez sabah kalkmayi bilmezz hatunn :))

ne güzel yaa uyuyabiliyorsun, biz hergün 7 de kalkıyoruz asker gibi

kız yok anam yazıp sildim gelen giden maşallah biri geliyo biri gidiyo indir kaldır sayfayı
dövecem nerdeyse herifleri kihkihkih gülüyolar bide demi fındaaaaaa
la bi susunnn

sinirlendirmeyin fundoşuuu
ayşecanın avukatı iyi değil beğenmedim zaten fantastik sevmezler

evet canım bencede

:95:

aysemmm resim ekledim olmuş mu bi baksana

heyttttt ben geldimmm.:80:

fundoss streslii ustune gitmeyin :96:

dua et arkanda sosyal varr,sosyale saygimiz sonsuzz:132: yoksa bole olurdun bakk:111:

evet fatmacan olmuss ordan sana msj attim,bakarsin

ne güzel yaa uyuyabiliyorsun, biz hergün 7 de kalkıyoruz asker gibi

sinirlendirmeyin fundoşuuu

evet canım bencede

bence bu bana saff diyen farkında değil

ama farkında olan o cadı şuan cevap yazıyor

kız sen meendis deilmiydinnn gerçi orda çalışmada yoktur şimdi

sedoooo küsüm ben sanaaa

çok sinirlendimmm sosiii

curcuna görsen burayııı

sedoşşş güldürme benii kığğıızzz

:95:

heyttttt ben geldimmm.:80:

fundoss streslii ustune gitmeyin :96:

dua et arkanda sosyal varr,sosyale saygimiz sonsuzz:132: yoksa bole olurdun bakk:111:

evet fatmacan olmuss ordan sana msj attim,bakarsin

oleyyyyyyy ayşem geldiii canom bunlar birlik olmuş bana eziyet ediyo gelll kurtarrr

bende bakacammm t.... ayşemm yenilerimi ekledin kızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…