Ağlayakta gözden mi olak???

ne demekk cnmm, siz yeterkii hamiss olunn

sosyal bende bazi yerlerini anlayamadimmm bacagini ustune attin yaa,orada kaldim iste

çıldırtmayın benii uleynnnn kız eşin yan dönecek mik mik olacak tamam işte sen sırt üstü yatıyon ama T varyaa T işte bu Tyi ters çevir, işte yukarıdan aşağı olan çizgi sensin, soldan sağa doğru olanda eşin

fundoş çalışmayı bırakma devam et

yukarıda anlattım kız o değil bu başka t

Hahh ben de bunu duymak istiyordum sagol aysee :) kocam bu kk cok takilmamdan şikayetciydi simdi ona her gun yapcazz kk da oyle diyorlar desem bidaha sesi de cikmazz :) ben de bu ay keci boynuzu pekmezi icireyim barii :))

fundoscan 2 gun daha yapin. sonra gun asiri yaparsin. havhavi anladimcnm
keciboynuzu cok iyiymis cidden. hadii bi 10 gun sonra guzel haberler alacaz insallahhhh

tamammm

keçiboynuzu çoook etkili benden sölemesiii de siz yenisiniz ayol bunlara gerek yokki
sosyallll sende al hemen keçiboynuzunu hurnap yazıyo üstünde

cumartesiye kadar full ozaman tamamda eşimde eee yeter dicek sporada gitmedi yandı 1 haftası

ayyyy koptummmmmmmmmm
gözümde canlandırıyommm

Helal olsun sana sosyal tam bir topluma yararli olma bilincinde hareket ediyosun tebrik ederim cabalarin icin de tesekkurler kizzz :))

Mehtapp nerdesin canım bak ben geldimm...sosyalcim senin ne demek istediğini ben anladım canım benim o pozisyonda benim bir arkadaşım hamile kalmış banada söylemişlerdi.

ne demekk cnmm, siz yeterkii hamiss olunn

sosyal bende bazi yerlerini anlayamadimmm bacagini ustune attin yaa,orada kaldim iste

kızzzzzzz krize girdim patlattım kahkahayı nolduuu diyolar hemennn

sosyalll pekiii bi soruuu denedinmi bunu
ben havhavda kararlıyımmm sarmadı bu T beni

Mehtapp nerdesin canım bak ben geldimm...sosyalcim senin ne demek istediğini ben anladım canım benim o pozisyonda benim bir arkadaşım hamile kalmış banada söylemişlerdi.

bide sen anlatsana o pozisyonu hele
bugünde onumu denesek
miniğim bi gelsin popişini ısırıcam ne hallere soktu ben idiyeeee
millet ayak üstü hamile kalıyo bize bak yaaa

sedooooooooooo ayşoooooooooooo siz hangi pozisyonda kaldınızzzzz

hayy çok yaşayasın emii azda sen anlat benim anlatışım kıt herhalde

kızzzzzzz krize girdim patlattım kahkahayı nolduuu diyolar hemennn

sosyalll pekiii bi soruuu denedinmi bunu
ben havhavda kararlıyımmm sarmadı bu T beni

anlatmaktan yoruldum kız nasıl yapacam yaparken ne yaparım bilemiyorum bu akşam deneyelim bakalım

ben anladim aslinda cok mantiklii,kizlarr t aklinizda kalsin bu aksam icin

Yaa klasik pozisyon mu diyorlar ona. Erkek uste kadin altta iste,yuz yuze ama bu havhavida denemistik. O gecede olmus olabilir. Ben en ideal havhav diye okumustumm ama benim yum oldugu gun klasik pozisyondu sanirim

Yaa klasik pozisyon mu diyorlar ona. Erkek uste kadin altta iste,yuz yuze ama bu havhavida denemistik. O gecede olmus olabilir. Ben en ideal havhav diye okumustumm ama benim yum oldugu gun klasik pozisyondu sanirim

bizde hep öle yapıyoz misyonermiş o kız
bende öle okudum havhav en iyisi yaa 2 defa öle denedik hayde hayırlısı

Neysee artik ben isimlerini unutuyorum ayy su muhabbetleri bizi taniyan biri okusa ne der acaba
Hayirli artik Fundamm. En fazla 10 gun kaldii sonraaa :118::118:

3 kişi kaldık kız herkesler çıkmış

bianda tüymüş herkesssss
sorma ayşem kociş görse ne kızar haa burda bunları yazdımı
10 günmüüüü :18: evettttt nolur nolur nolur yaaaaaaaaaa gelsinnnnnnnnnnn :84:
gelsin ısırıp koparcam popişiiniii

Kiz rahat birak popisiiinii, isira isira birsey kalmadiii hem dogunca isirabilecen mi bakalimm
Benimkide cok kizarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…