bende aynı dertten muzdaribimbende işten çıkıp yemek yapmam lazım, buzdolabımda kirli ooffsilmem lazım
ayşem kıız ısırılmicak gibi değiller kiiKiz rahat birak popisiiinii, isira isira birsey kalmadiiihem dogunca isirabilecen mi bakalimm
Benimkide cok kizarrr
bianda tüymüş herkesssss
sorma ayşem kociş görse ne kızar haa burda bunları yazdımı
10 günmüüüü :18: evettttt nolur nolur nolur yaaaaaaaaaa gelsinnnnnnnnnnn :84:
gelsin ısırıp koparcam popişiiniii
kizlar ben bugun doktorumu aradim cok moralimi bozdu
sol tarafim agriyor dedim hemen kan ver dis gebelik ola bilir dedi
bebek sol kupde kala bilir dedi
bana dua edin
bebegim bana tutunsun nolur
yarin kan vericem ((
Valla bana evlenmeden once bi arkadasim akil vermisti mademm seninki ev işi yapmayi seviyo sakin bu evin hanimi benim
Ev işleri benden sorulur tribine girme aliştirma birak yapsin dedi :)) Ben de oyle yaptim ama Allah razi olsun ondan gercekten hayatimi kolaylaştiriyor.Hatta ben evliligin ilk iki ayinda iki kez ameliyat oldumm ailem uzakta onun ailesinde sagolsun kapimi acmadilar eşim evimi de temizledi yemegimi bulaşigimi herseyi yapti yani Allah başimizdan hayatimizdan eksik etmesin onlari herşey yalan gerckten yine onlar var yanimizda hep :)
Hayatim bende hergün 7 de kalkıyorum ama gece 12-1 olmadan yatamiyorum onuda geçtim yatincada hemen uyuyamiyorum
Ayrıca sohbeti kacirmisim yine kapattılar siteyi işyerinden mecburen telefona kaldım oldum gülmekten su T ne şey biseymis ben hala anlamadım ama google amcaya bi sorayım diyorum
bana dua edin
yarin kan vericem ((
anam gelsinde evi b.. götürsün yağ bağlasın
eski kafa olmak ne güzelll beyaz fırın beyaz ocak herşey beyazzzz çam. mak. 5 kg
bana dua edin
yarin kan vericem ((
birileri ev temizliğinden mi bahsediyo burda
benim evimde horon tepiyo kaça temizliyorlar evi kadın tutsak :44:
malum yeni evliyiz aileler hiçbi yardım yapmadı bize 3-4 tane kredi ödüyoruz, kredi kartları full dolu bide eşimin öğrenim kredisi, kira offf
bana dua edin
yarin kan vericem ((
Kizlaarrr ben de yatakodami temizliyordum ben de guya beyaz mobilya aldim tozu gostermesin diyee amaa benim evde ne varsa mubarekk butun şehrin tozunu topluyor sankio siyah cam ocak varyaa o benim ömrümü yedi ömrümü en buyuk pişmanligim onu almak olduu lanett siliyosun da faydasi yok bacimm bide ayrica parlatici falan kullanmasam hiic temizlenmiş gibi gozukmeyecek o da yarim gunlugune tabii.
Utuye gelincee hayatta en nefret ettigim istir vee inanir misiniz ben daha evlendigimden beri hicc utu yapmadim hep kocam yapar ütüyü hem haberim bile olmaz genelde ben temizlik yaparken bi bakarim o da ütüye başlamiş seviyo da kuzum yaa :) boylelikle yirttim yani :))
bana dua edin
yarin kan vericem ((
Kizlar buarada evlimutlu neyapti haberiniz var mi bat 13 aralikmiş gecmis sayfalarda yazdiysa ben kaçirmişim demekki
bende aynı dertten muzdaribimyarın cumaaa
ayşem kıız ısırılmicak gibi değiller kii
fundoşumm kızarlar tabii ya :26:
hadi güzel haberler bekliyoruz hepinizden canlarımm hadiiii
yaaa sorma hergün plan yapıyorum bu akşam bu işi yapim diye eve girince işler değişiyo her seferinde
benimki 100 e geliyo canım
sizin borç çokmuş kira birde canım boşver sen ufaktan yap dicem ama hamişsinde çok kafaya takma kış zaten camlar filan olmasada olur eşinle yaparsınız
bende aynı dertten muzdaribimyarın cumaaa
ayşem kıız ısırılmicak gibi değiller kii
fundoşumm kızarlar tabii ya :26:
hadi güzel haberler bekliyoruz hepinizden canlarımm hadiiii
kızlar 8-9 a doğru görüşürüz çıkıyorum ben
balkonum sürgülü camlar varya ondan hep leke olmuş gören beni ayıplamazmı yani
kızlar siz çalışırken iyi yapıyosunuz yaa fundamm hele sen 1 gün iznin var :18:
kızlar 8-9 a doğru görüşürüz çıkıyorum ben
birileri ev temizliğinden mi bahsediyo burda
benim evimde horon tepiyo kaça temizliyorlar evi kadın tutsak :44:
malum yeni evliyiz aileler hiçbi yardım yapmadı bize 3-4 tane kredi ödüyoruz, kredi kartları full dolu bide eşimin öğrenim kredisi, kira offf
canım onlar bu ay korunuyorlar
gorusuruz sosyalcan hadi kolay gelee
ne guzel esleriniz utu yapiyorrrbenimki elini surmezz. temizligide cani isteyince yapar. oda cok nadirr kayinvalidem onlerinde dort dondugu icin rahata alismis pasamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?