Ağlayakta gözden mi olak???

Olsun sonuçta geçti gitti :)))

Bu ay biz hergün yapmadık yine ( sizleri okuyunca ben üzülüyorum sonra ya olmayan zamanda yumurtlama olduysa diye. Ne zaman oldum ben bu ay anlamadım çünkü

Canım ben daha çok saat yattığımıda biliyorum ama yeterde.. Sonuçta giden gitmiştir diye düşünüyorum hep..

Senin adet trihi ne zamandı

Kuzular tabletten yaziyorum alinti yapamadim yattigim yerden yziyorum size gulmeyin gebertirim

Guldurme cikacaklar simdi

Tam demirbaslar burda dicektimkiiii su yazilarinizi gorup koptum kahkahayi patlattim esim nolduuu diyooo
sosyyy seni yatakta hayal ettimmmmm guldurmek idtemiyom ama uzgunummm
kizzz ben o guldurmeyi esime diyomm
seyyyy hanii bende dun yazdim yaaa aynen benimkine dedim sunuda ver bari elime kalkamiyorum ya
yani dun ayni durumdaydim ama sosyal sen pek erkencisinnn

yok artikkkk sende gec kalmissin fundosss hadi elinizi cabuk tutunn

Kuzu dustan sonra daha sac kurutmasi var bak bak bi itirafci daha ben ilk kez boyle yapiyom, normalde gece yapar yatardik bugun farkli oldu

tel caldi, cumlenin sonunu getiremedim muhabbet anlaminda soylemistim tatlim
bu arada senin kacinci gunun olduu

Evet sohbette olunca mutlu oluyorum canım takipte kolay oluyo kim ne dedi hatırlıyorum
Benim 26. Gün oldu inceden inceye içerimde sızım var. Kasık ağrısı oldu olmadı gibi oldu arada yokladı beni o kadar anlamadım bu ay

Fundaaaa koptum kız yorumuna

Herkes aynı modda devem ediyo ama çaktırmıyo
Sosyal eve gelir gelmez koyulmuş işe hahahahaa

Hehehehe kizzzz
hergunmu yapiyonuz
esim iceri girer girmez dedimki bugunde var
oooo yinemi diyo garibim

Kuzu dustan sonra daha sac kurutmasi var bak bak bi itirafci daha ben ilk kez boyle yapiyom, normalde gece yapar yatardik bugun farkli oldu

Bu arada T mi yaptinnn

Ay funda yaaa süpersin :60

Artık adamlarıda bezdirdik.. Normalde benimki benden çok isterdi ben üşenirdim şimdi terse döndü

Sosyal bizde genelde geceden yanayız çocuk düşünmezken eve gelir gelmezdi nasılsa yatma derdi yoktu

yok artikkkk sende gec kalmissin fundosss hadi elinizi cabuk tutunn

Yaaaa bende ayni seyleri yasiyoruz diye cok mutlu oluyorummm
yalniz degilim benmi abartiyorum diyordummm
en iyisi gece yapip yatmak cunku hemen dus olumsuz geliyo bana

aysommm caktirma yaaa benimkine zarf attim uzandi dedim sizarsan canina okurum
uyursa hayatta kalkip yapmaz simdi huysuzlasir bide
yaa tamam bi dinlenim diyo

Bu arada T mi yaptinnn
Erken yapan yol alir
Yok ayseninkinden yaptik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…