1 saat yeter degil mi kalkacagimda
bi yarim saatte benden olsun kuzuubiraz daha yat
hosgeldin benayyyartik rahatsinnnn
Hoş bulduk canım sende hoş geldin.. Rahatsın derken canım hangi konu ? Sohbet mi, yum dönemi mi başka bişi mi
Kuzular tabletten yaziyorum alinti yapamadim yattigim yerden yziyorum size gulmeyin gebertirim
Guldurme cikacaklar simdi
Yok yok Allah'ın izni ile giden gitti
Gerçi dinime söven müslüman olsa hesabı diyen de dün aynını yaptıda yazmadı utancındanöle yatış pozisyona geçince eşimden hemen teli istiyorum vakit geçmiyo başka türlü
Tam demirbaslar burda dicektimkiiii su yazilarinizi gorup koptum kahkahayi patlattim esim nolduuu diyooo
sosyyy seni yatakta hayal ettimmmmmguldurmek idtemiyom ama uzgunummm
kizzz ben o guldurmeyi esime diyomm
seyyyy hanii bende dun yazdim yaaa aynen benimkine dedim sunuda ver bari elime kalkamiyorum ya
yani dun ayni durumdaydimama sosyal sen pek erkencisinnn
Kuzu dustan sonra daha sac kurutmasi var bak bak bi itirafci daha ben ilk kez boyle yapiyom, normalde gece yapar yatardik bugun farkli olduTam demirbaslar burda dicektimkiiii su yazilarinizi gorup koptum kahkahayi patlattim esim nolduuu diyooo
seyyyy hanii bende dun yazdim yaaa aynen benimkine dedim sunuda ver bari elime kalkamiyorum ya
1 saat yeter degil mi kalkacagimda
bi yarim saatte benden olsun kuzuubiraz daha yat
hosgeldin benayyyartik rahatsinnnn
Gun asiri devammmmm4 gün var aramızdaOna kalırsan bende batı bilmiyorum hep gecikiyo..
tel caldi, cumlenin sonunu getiremedimmuhabbet anlaminda soylemistim tatlim
bu arada senin kacinci gunun olduu
Tam demirbaslar burda dicektimkiiii su yazilarinizi gorup koptum kahkahayi patlattim esim nolduuu diyooo
Bu soruya cevap vermek istemiyorumHehehehe kizzzz
hergunmu yapiyonuz
esim iceri girer girmez dedimki bugunde var
oooo yinemi diyo garibim
Hehehehe kizzzz
hergunmu yapiyonuz
esim iceri girer girmez dedimki bugunde var
oooo yinemi diyo garibim
Kuzu dustan sonra daha sac kurutmasi var bak bak bi itirafci daha ben ilk kez boyle yapiyom, normalde gece yapar yatardik bugun farkli oldu
Bu arada T mi yaptinnn
Evet sohbette olunca mutlu oluyorum canım takipte kolay oluyo kim ne dedi hatırlıyorum
Benim 26. Gün oldu inceden inceye içerimde sızım var. Kasık ağrısı oldu olmadı gibi oldu arada yokladı beni o kadar anlamadım bu ay
Fundaaaa koptum kız yorumuna
Herkes aynı modda devem ediyo ama çaktırmıyo
Sosyal eve gelir gelmez koyulmuş işe hahahahaa
Kuzu dustan sonra daha sac kurutmasi var bak bak bi itirafci daha ben ilk kez boyle yapiyom, normalde gece yapar yatardik bugun farkli oldu
yok artikkkk sende gec kalmissin fundosss hadi elinizi cabuk tutunn
Evet sohbette olunca mutlu oluyorum canım takipte kolay oluyo kim ne dedi hatırlıyorum
Benim 26. Gün oldu inceden inceye içerimde sızım var. Kasık ağrısı oldu olmadı gibi oldu arada yokladı beni o kadar anlamadım bu ay
Fundaaaa koptum kız yorumuna
Herkes aynı modda devem ediyo ama çaktırmıyo
Sosyal eve gelir gelmez koyulmuş işe hahahahaa
Erken yapan yol alirBu arada T mi yaptinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?