Ağlayakta gözden mi olak???

walla borcunuzda yoksa hiiç yorma kendini bi gününü gezmeye ayır tut bi kadın yaptır hem onlarında işe ihtiyacı var.
dimiii zaten silsek yağıp bidaha batırır camları, gerçi ben hiç cam silmedim bu yaşıma kadar :44:
sedom karşılaşamıyoruz ki ben arada bi okuyup bişi yazıp kaçıyorum zaten konulara hep geç kaldığımdan muhabbete dahilde olamıyorum
bende geçen hafta sadece eve süpürge tutup mutfaktaki dolapları sildim akşam bi ağrı girdi kasıklarıma bidaha asla yapmam dedim, kocacık da kızdı zaten o sadece senin bebişin değil düşse bana ne cevap vereceksin ben sana yapma demiyomuyum dedi
inşallah sedom bu borçlar neler yapmamızı engelliyo bi bilsen evliliğimizi doya doya yaşayamıyoruz
gorusuruz sosyalcan hadi kolay gelee

ne guzel esleriniz utu yapiyorrr benimki elini surmezz. temizligide cani isteyince yapar. oda cok nadirr kayinvalidem onlerinde dort dondugu icin rahata alismis pasamm

bende ilk zamanlar bi kere üniformasını yıkayıp ütüledim, bi giydi kollar çekmiş gececiydi o gün eve geldi pantolon komple çamur bidaha yaparmısın dedi gülerek, yapmam dedim daha da ütü yapmadım

Canımcım gitmeye giderimde ölesine sevdiğimden değil eşim istediğinden olur.. Diyebilirsin istediğini

Kız sinema ucuz yaa 6 lira para veriyoruz yol parasıda yok :)) istersen mısırıda evde patlat götür :62
Hiç üzülmüyorum verdiğim paraya

aç sbrycann açç senin kocan yardım ediyo mu

yaptığını bırak benim yaptığım bi gün temiz dursun yok anam çileden çıkartıyo beni ama seslenmiyorum artık

o öğleden sonra geliyor işe sabah kahvaltı yapıyo yaptığı kahvaltı oturma odasında duruyo eve gittiğimde makinaya yerleştirmesinden geçtim mutfağa götürse yeticek bana

sadece bi kere hamile kaldığımda bide mesaiye kalıyodum o sıralar o zaman bi kere oturma odasıyla yatak odasını silmiş süpürmüş o dahada iğne ucu kadar hiçbişey yapmadıda yapmıyoda

götürüp koycan kapı önüne

Allah kolaylik versin cnm. ins bebek gelmeden borclariniz biterrrde rahatlarsiniz cnm.
bosver daha iyi olmus hem bu sayede utuden kurtulmussun temizligide yavas yavas yap. dun ben evi supurdum ama cok egilmedim. koltuklarin altinida oldugu kadar aldim artik. bugunlerde gececek elbet.

mübarek gün canomm :93: o yüsden didim :82:

kız fundoşşş bende akşam eve gidincee bugün bahsettikleriniziii

görüşürüz inşallah canımm ben akşam fazla giremiyorum öptüm

haaa tamammmmm ozaman bolbol dua et banaa
ayşemmm sabah namazında ediyosun değilmiiii
bahsettiklerimizi eveeeeeeeeeeet sedommmm uygulayacakmısın yoksaaaa

yok canım lizom çok şükür borç bitti ufaktan atıyoz bankaya miniğimiz için
tutuyom tutmasınada yanında değilim ya sıkınto o canom
cam silmdinmiii hiçç
kocişi dikkate allll yapmaaa
borçları inşallah kısa sürede bitirirsiniz canım hepimiz geçtik o yollardan veee o yüzden bebek için bekledik bu kadar demi sedommm

yazık kız adamaaa hemde üniforma çekmiş

ediyorumm fundamm hepinizeee Rabbim zamanini bekliyorrr

sedoooo yoksaaaa

sen neden aksam pek giremiyosun sedoo

canım yemek yap ye saat oluyor 9-10 sonra o b.sayarın başında oturacak mecalim kalmıyor ki , gün boyu zaten burada otur otur,
eşimde biraz alınıyor ama bazen dayanamayıp açıyorum , bir kere açmıştım ve yemeği yaktım o gün

ütü olayın güzelmiş

biter lizimim zaman su gibi diyorlardı da inanmıyordum biz evleneli 5 sene olacak on bile inanamıyoruz eşimle

borçsuzda bir şey yapılmıyor ki...bebişler bereketiyle gelirler inşallah

bir daha yapma temizlik, bende yapmicam fazla yani

ins bu ay hamile kalirsinn cnmmm, o zaman rahatlarsinn. ama iste yapi meselesi. bazilari temizlikten zevk aliyor,benimki temiz yeri kirletmekten

sedoooo yoksaaaa

ayşeeeemm

he he siz o kadar konuşursanız olacağı bu işte okuyanlar saldırıya geçer

sedoooo yoksaaaa

cansınnnnnnnnnnn
evet bence sedoyu doğru anladıkkkk

off valla sedo doğru sölüyo yemek yapıp yyene kadar saat 9 u geçiyo amaaan o yemek erirmi daha
birde normal bilgisayar olunca insan oturmak istemiyo doğru valla

katılıyorum sedoma borç ödemekte güzel alışıyorsun disipline düzene
ona göre davranıyorsun ileridede
ama sıkıntılı biraz geçicek tabi
bebişin inşallah size bolluk bereket uğur getirirrr

ins bu ay hamile kalirsinn cnmmm, o zaman rahatlarsinn. ama iste yapi meselesi. bazilari temizlikten zevk aliyor,benimki temiz yeri kirletmekten

hamile kalsamda çok bişey değişmez çağırır anasını kardeşini yaptırtır benimde başkasının yaptığı içime sinmez hele onların ki hiç

yaa tam ne güzel muhabbete girmiştim bu seferde koca geldi hadi çık deyip duruyo kaçtım ben kızlar öpüyorumm mustakbel melek annecikleriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…