ne olmuş yani yarın cumaysaaaaaaaa
kızlar 8-9 a doğru görüşürüz çıkıyorum ben
mübarek gün canomm :93: o yüsden didim :82:
kız fundoşşş bende akşam eve gidincee bugün bahsettikleriniziii
görüşürüz inşallah canımm ben akşam fazla giremiyorum öptüm
walla borcunuzda yoksa hiiç yorma kendini bi gününü gezmeye ayır tut bi kadın yaptır hem onlarında işe ihtiyacı var.benimde öleee kocamannn ama aylardır el sürmüyorummm sallaaaa takmaaa canommmm
1 günde ne yapılır demi gezimmiiiii işmi yapimmm çok gıcık bi olay evlenmedne önce yoktuuu ozamanda bekardım
görüşürüz canommmm akşama erkenden kaç ohhh
sedom karşılaşamıyoruz ki ben arada bi okuyup bişi yazıp kaçıyorum zaten konulara hep geç kaldığımdan muhabbete dahilde olamıyorumlizimcann neredesin kız senn ,
benimde evimde aynıydı dün yaptım biraz temizlik belim çok ağrıdı, temizlik fiyatlarıyla ilgili en son bir arkadaş 100 tl yaptırmıştı
yerim seniii bizimde yeni bitti borç inşallah göz açıp kapayıncaya kadar sizinki de biter
gorusuruz sosyalcan hadi kolay gelee
ne guzel esleriniz utu yapiyorrrbenimki elini surmezz. temizligide cani isteyince yapar. oda cok nadirr kayinvalidem onlerinde dort dondugu icin rahata alismis pasamm
pişttt noluyo bakıyim burda şimdide koca mı çekiştiriyosunuz ben hiç açmıyim ağzımı :100:
canııım öyleside kötü yaa olsun sen zevkle izle ona da sevdirirsin :112:
ayşecan ve fundoşş belli ikinizde sevmiyorsunuz fantastik film
ya siz ikinizde yaşamıyorsunuz o zaman hihihiizleyin hayatınızı yaşayıınn vırrikler
kız
benaycann sendemi yaa bak fantastik filmle sinema hayatında kendine geleceksin , yoksa ayşeyle fundaya söylediklerim senin içinde geçerli
yapma ya , bende ki de akıl işte nar suyu söylüyorum sonra araştırıyorumaynı şeyleri okudum bir yerde içimi korku sardı
ya şimdi canımda çekti 1 bardakta mı zararlı
kitaplarını okumadım canım ben direk filmi izledim
ben üstüme düşeni yaptım kuzum özelden mesaj attım, buradada özür diledim ama gelmiyorsa kırmızı halı seremem, hem sonradan yazılanları okudum da oda bana bazı şeyler söylemiş ben üzerinde durmadım ama , gelene kapı gidene yol açıkbaşka ne yapabilirim canım
yetişir yetişir
hepsini izledim, size tavsiyem fantastik severler tabi ki, game of thrones, merlin, Atlantis bunları izleyin dizi ama bunlargame of thronesin biraz açık sahneleri var ama
akşam gelirsin sende üzülme, ayrıca sana sinema önermedik zaten, verdiğin paraya yazık, evinde yat uyu :))
canım bende onu araştırdım ama iç diyende var içme diyende, canın istiyorsa az iç, 1 çay bardağı falan
ben kocam olmadan yatamıyorum, beraber uyuyoruz hep biz, arada kalkıp kontrol ediyorum yatakta mı diye, sonra bakıyorum orada tekrar uyuyorum
çok güldüm buna ben yattım mı sabah ediyorum
bende kocam olmadan yatamam yatağa ... ama ona yastığa bile gerek yok yeter ki uzanabileceği bir yer olsun direk 3e kadar say üçü duymaz yani o derece hemen uyur
Tıpkı ben.. Benimde eşim bana der imreniyorum sana diye oda hemen uyıyamayanlardan
benimde sağğğ taraf, sanki bıçak sokuyorlar gibigün aşırıyı bırakalım bugün yarın yumurtlarım ben
Herkesin sağ ağrıyo kız bu sene erkek senesi herkesin erkek mi olacak acaba
Sosyal yemin ederim ki anlamadim yani bu anlattiklarini gozumde canlandiriyorum olmuyorr olmuyorrr :18: mantikli bisey canlanmadi henuzz :))
İlkin bana da öle olmuştu ama zamanla çözüyosun olayı :)) bende hav havda kaldım pek bi cahilim galiba
kizlar ben bugun doktorumu aradim cok moralimi bozdu
sol tarafim agriyor dedim hemen kan ver dis gebelik ola bilir dedi
bebek sol kupde kala bilir dedi
bana dua edin
bebegim bana tutunsun nolur
yarin kan vericem ((
Canım sakin ol herşey güzel olacak inşAllah.. İyi düşün iyi olsun.. Bebişin seninle
aç sbrycann açç senin kocan yardım ediyo mu
walla borcunuzda yoksa hiiç yorma kendini bi gününü gezmeye ayır tut bi kadın yaptır hem onlarında işe ihtiyacı var.
dimiii zaten silsek yağıp bidaha batırır camları, gerçi ben hiç cam silmedim bu yaşıma kadar :44:
sedom karşılaşamıyoruz ki ben arada bi okuyup bişi yazıp kaçıyorum zaten konulara hep geç kaldığımdan muhabbete dahilde olamıyorum
bende geçen hafta sadece eve süpürge tutup mutfaktaki dolapları sildim akşam bi ağrı girdi kasıklarıma bidaha asla yapmam dedim, kocacık da kızdı zaten o sadece senin bebişin değil düşse bana ne cevap vereceksin ben sana yapma demiyomuyum dedi
inşallah sedom bu borçlar neler yapmamızı engelliyo bi bilsen evliliğimizi doya doya yaşayamıyoruz
bende ilk zamanlar bi kere üniformasını yıkayıp ütüledim, bi giydi kollar çekmişgececiydi o gün eve geldi pantolon komple çamur bidaha yaparmısın dedi gülerek, yapmam dedim daha da ütü yapmadım
mübarek gün canomm :93: o yüsden didim :82:
kız fundoşşş bende akşam eve gidincee bugün bahsettikleriniziii
görüşürüz inşallah canımm ben akşam fazla giremiyorum öptüm
walla borcunuzda yoksa hiiç yorma kendini bi gününü gezmeye ayır tut bi kadın yaptır hem onlarında işe ihtiyacı var.
dimiii zaten silsek yağıp bidaha batırır camları, gerçi ben hiç cam silmedim bu yaşıma kadar :44:
sedom karşılaşamıyoruz ki ben arada bi okuyup bişi yazıp kaçıyorum zaten konulara hep geç kaldığımdan muhabbete dahilde olamıyorum
bende geçen hafta sadece eve süpürge tutup mutfaktaki dolapları sildim akşam bi ağrı girdi kasıklarıma bidaha asla yapmam dedim, kocacık da kızdı zaten o sadece senin bebişin değil düşse bana ne cevap vereceksin ben sana yapma demiyomuyum dedi
inşallah sedom bu borçlar neler yapmamızı engelliyo bi bilsen evliliğimizi doya doya yaşayamıyoruz
bende ilk zamanlar bi kere üniformasını yıkayıp ütüledim, bi giydi kollar çekmişgececiydi o gün eve geldi pantolon komple çamur bidaha yaparmısın dedi gülerek, yapmam dedim daha da ütü yapmadım
haaa tamammmmm ozaman bolbol dua et banaa
ayşemmm sabah namazında ediyosun değilmiiii
bahsettiklerimizi eveeeeeeeeeeet sedommmm uygulayacakmısın yoksaaaa
yok canım lizom çok şükür borç bitti ufaktan atıyoz bankaya miniğimiz için
tutuyom tutmasınada yanında değilim ya sıkınto o canom
cam silmdinmiii hiçç
kocişi dikkate allll yapmaaa
borçları inşallah kısa sürede bitirirsiniz canım hepimiz geçtik o yollardan veee o yüzden bebek için bekledik bu kadar demi sedommm
yazık kız adamaaa hemde üniforma çekmiş
sen neden aksam pek giremiyosun sedoo
yaptığını bırak benim yaptığım bi gün temiz dursun yok anam çileden çıkartıyo beni ama seslenmiyorum artık
o öğleden sonra geliyor işe sabah kahvaltı yapıyo yaptığı kahvaltı oturma odasında duruyo eve gittiğimde makinaya yerleştirmesinden geçtim mutfağa götürse yeticek bana
sadece bi kere hamile kaldığımda bide mesaiye kalıyodum o sıralar o zaman bi kere oturma odasıyla yatak odasını silmiş süpürmüş o dahada iğne ucu kadar hiçbişey yapmadıda yapmıyoda
götürüp koycan kapı önüne
haaa tamammmmm ozaman bolbol dua et banaa
ayşemmm sabah namazında ediyosun değilmiiii
bahsettiklerimizi eveeeeeeeeeeet sedommmm uygulayacakmısın yoksaaaa
yok canım lizom çok şükür borç bitti ufaktan atıyoz bankaya miniğimiz için
tutuyom tutmasınada yanında değilim ya sıkınto o canom
cam silmdinmiii hiçç
kocişi dikkate allll yapmaaa
borçları inşallah kısa sürede bitirirsiniz canım hepimiz geçtik o yollardan veee o yüzden bebek için bekledik bu kadar demi sedommm
yazık kız adamaaa hemde üniforma çekmiş
ediyorumm fundamm hepinizeeeRabbim zamanini bekliyorrr
sedoooo yoksaaaa
ediyorumm fundamm hepinizeeeRabbim zamanini bekliyorrr
sedoooo yoksaaaa
canım yemek yap ye saat oluyor 9-10 sonra o b.sayarın başında oturacak mecalim kalmıyor ki , gün boyu zaten burada otur otur,
eşimde biraz alınıyorama bazen dayanamayıp açıyorum , bir kere açmıştım ve yemeği yaktım o gün
ütü olayın güzelmiş
biter lizimim zaman su gibi diyorlardı da inanmıyordum biz evleneli 5 sene olacak on bile inanamıyoruz eşimle
borçsuzda bir şey yapılmıyor ki...bebişler bereketiyle gelirler inşallah
bir daha yapma temizlik, bende yapmicam fazla yani
ins bu ay hamile kalirsinn cnmmm, o zaman rahatlarsinn. ama iste yapi meselesi. bazilari temizlikten zevk aliyor,benimki temiz yeri kirletmekten
ayşeeeemm
he he siz o kadar konuşursanız olacağı bu işteokuyanlar saldırıya geçer
şişşştttt hamiş oldunu unuttuk canı çekti
google amcaya sor uygun pozisyon bak kızzzz
kızlar ben bugün biraz erken çıkıyorum öpüyorum hepinizii
iyi ki varsınıız
pisss cadııı fundoşşş
Allahıııımm bir an önce hamiş kalırsın inşallaaaaahhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?