• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Noldu sedom sanaaa:14: seni boyle gormeye hic aliskin degilizzzz.
Biriileri canini sikmis bellii..
Sanaa buradann opucukler yolluyorummmm bitanemmm. İns hemen toparlarsin kendiniiiii

bende seni öpüyorum canımm, iyi ki varsınnn :116:
en iyisi gideyim sobanın başına ısınmaya, sanırım bu halde üşümek moralimi çok bozdu...
Ne bilim hiç küsmüyorum ya küsesim geldi :60:

Hamilelik hassasiyeti canım akşama hiç bişeyin kalmaz.. Kız ben bi tek seni göremedim ya :)) seni de göreydim ya

canımm ayşe twe sinde varım , ismini özelden yazarsan, bende ekleyeyim seni öpüyorum

Hadi bakalım inşAllah hayırlı haberlerle gelirsin canım ki bence tabiki bi sorun yok :)

Fill mi ;) olur canım biz izleriz zevkle :60:

Hangi hastaneye gidiyorsun funda? Ben halaa karar veremiyorum bi hastane ve doktora ne biçim insanım yaa :60:

Canım bende 2-3 gündür mide bulantısı var anlamadım gitti.. Burda başka bi konuda biri daha önceki hamilelik belirtilerini yazmış aynı ben :62:

İnşAllah bu ay olmuştur..

kolay gelsiiinn , hayırlısı olsuuun :nazar::49: :emir_bebek:

Fundosum o yapiskan akinti benden 13. Gun cok yogun gelmisti ve 14. Gun yumurtladim. 11.12. Gundede yapiskan akintilarim oldu ama daha azdi. Akintinin yogunlugu onemli sanirimmm. Aklinda olsun fundammm:34:

bu akşam yine tableti elime alayım mı yatarken :9:

benayım ben avcılar hospitale gidiyorum ama aslında bakırköy çamlıkta dr. tanıdım var çokta iyiymiş ama gidemedim bir türlü
birde eşimin kuzeni kolan hospitalde doğum yaptı ordaki dr. unu öneriyor orası daha yakın bakırköy ters kalıyo ona başlayabilirim

ayşemm bende işte salı olması gerekiyodu bilmiyorum yaa

al kızz al bende alacam :9:

Bende acelemiz yok olur diyorum çaktırmıyorum bazılarına :9::9:

bende ara verdim borçları ödeyelim sonra diyorum da kendimi kandırıyorum tabi millette yutmuş gibi yapıyo artık kimsede sormuyo
:44:
doktor işini bıraktım canım ben bu ayda olmasa incir havuç kürü bide sağon kürüne başlayacam , bide sen kim demiştin kığğızzz unuttum ben levent miydi :17:

canım benim doktoru mu dedin sen?
levent şahin park hastanesi

Ayşommm gece o kadar tutup çıkmasınlar diye sabah wc çıkınca sanki hepsi gitti gibi üzülüyorum :9::9:

bende seni öpüyorum canımm, iyi ki varsınnn :116:
en iyisi gideyim sobanın başına ısınmaya, sanırım bu halde üşümek moralimi çok bozdu...

canımm ayşe twe sinde varım , ismini özelden yazarsan, bende ekleyeyim seni öpüyorum

gerçekten üşümek insanı çok mutsuz ediyorrr beni anlıyosun değilmi sedommm
bende öleyim yaaa kabus gibi kızlar buzzz gibi kapı açılınca yüzüme bi soğu kvuruyorrr
ayaklarım üşüyor burdaki insanlara sinir oluyorum kaçmak istiyorum biran evvel
inşallah kurtuluruz burdan sedomm

Ayşommm gece o kadar tutup çıkmasınlar diye sabah wc çıkınca sanki hepsi gitti gibi üzülüyorum :9::9:

ayyy bende sabaha kadar bekliyorum çoğu zaman .sabah ayaklanınca bir bakıyorum gidiyo :1: ama bugun doktor normal oldugunu soledıde, inanasım gelmedi pekk

ayyy bende sabaha kadar bekliyorum çoğu zaman .sabah ayaklanınca bir bakıyorum gidiyo :1: ama bugun doktor normal oldugunu soledıde, inanasım gelmedi pekk

e tabi hepsi girip kalmazki içerdeee :9: zaten çıkan kısım su gibi
ne kadar beklersen bekle dışarı atılması gereken kısım kalkınca hemen akıyo
bugün sordunmu bunu oo çok iyi demekki tamda iyi bi konuya parmak bastım :9:
ben ayıptır sölemesi acı çok yiyorum ve sabahları wc çıkınca biraz zorlanıyorum
o yüzden dikkat edicem ıkınmak çok etkiliyomuş :17:

evet canım daha birkaç saat once doktordaydım .eşim özellikle onu sordurttu zaten :1: ama ben ne yersem aynı sonucla karsılasıyorum. oyuzden çogu zaman beklemek ıstemıyorum. çünkü belimin altında küçük bir yastıklasabaha kadar belim tutuluyo resmen

bende ara verdim borçları ödeyelim sonra diyorum da kendimi kandırıyorum tabi millette yutmuş gibi yapıyo artık kimsede sormuyo
:44:

canım benim doktoru mu dedin sen?
levent şahin park hastanesi

evet canım onu dedim:34:

benayım ben avcılar hospitale gidiyorum ama aslında bakırköy çamlıkta dr. tanıdım var çokta iyiymiş ama gidemedim bir türlü
birde eşimin kuzeni kolan hospitalde doğum yaptı ordaki dr. unu öneriyor orası daha yakın bakırköy ters kalıyo ona başlayabilirim

ayşemm bende işte salı olması gerekiyodu bilmiyorum yaa

al kızz al bende alacam :9:

saat ver kız ne zaman gelecen :9:

çıkacak kuzu çıkacak hepsi içeride kalamaz:32:

e tabi hepsi girip kalmazki içerdeee :9: zaten çıkan kısım su gibi
ne kadar beklersen bekle dışarı atılması gereken kısım kalkınca hemen akıyo
bugün sordunmu bunu oo çok iyi demekki tamda iyi bi konuya parmak bastım :9:
ben ayıptır sölemesi acı çok yiyorum ve sabahları wc çıkınca biraz zorlanıyorum
o yüzden dikkat edicem ıkınmak çok etkiliyomuş :17:

ıkınmak etkiliyor kızlar kesinlikle, bu arada bunun sorumlusu Newton amcam keşke yerçekimi kanununu bulmasaydı, böylelikle hiç çıkmazdı, yılda 1 sefer çalışırdık o zaman :9:

ıkınmak etkiliyor kızlar kesinlikle, bu arada bunun sorumlusu Newton amcam keşke yerçekimi kanununu bulmasaydı, böylelikle hiç çıkmazdı, yılda 1 sefer çalışırdık o zaman :9:

newton amcadan bir kez daha nefret eder hale geldım :1: o zaman yılda değil hamilelik istediğimiz an mesai yapsak yetermiş heralde :1:

evet canım daha birkaç saat once doktordaydım .eşim özellikle onu sordurttu zaten :1: ama ben ne yersem aynı sonucla karsılasıyorum. oyuzden çogu zaman beklemek ıstemıyorum. çünkü belimin altında küçük bir yastıklasabaha kadar belim tutuluyo resmen

bende genelde dizlerimi kırıp yatıyorum :9:
saat bana bağlı değil anacım hiç belli olmaz gerçi benimkine hadi bugünde diyecem ooo yeter dicek :9:
napim anacım çişini yapınca bile gidiyor yani yapacak bişey yok ayyy çok meraklardayım sosy acaba oldumuuu :18:

ovulasyon movulasyon takıp için bişe yapıyonuz mu kızlar. biz adetin 10. 12. 14. günü falan diye gıdıyoruz sadece

sosyalcan olurda levente gidersen sekreteri songül var ona benim adımı söyle. bide tülayın akrası evli mutlu dersen hatrlar

kizlar keseyi gordum sukurler olsun daha yeni
2 haftda dinlen dediler yine gelirsin dediler
1 hafta geride dediler
ama bu kez stres yapmiyicam sukurler olsun gordum keseyi

Sercemm Rabbim tamamına da erdirsin inşallahh hayırlısıyla... Çok sevindim canım...
Kızlar yaaaaaaa ben de istiyorumm.. Pazartesi gelse de şu doktorum ne dicek bi bakim ona göre ben de hemen yapıcammm...

O bebek bu göbüşe girecekkkk :52::52::52::52::52:

bende genelde dizlerimi kırıp yatıyorum :9:
saat bana bağlı değil anacım hiç belli olmaz gerçi benimkine hadi bugünde diyecem ooo yeter dicek :9:
napim anacım çişini yapınca bile gidiyor yani yapacak bişey yok ayyy çok meraklardayım sosy acaba oldumuuu :18:

ben bu gece belki gelemem uyurken yaparım temiz olur :17::9:hemde siz beni güldürmezsiniz :63:

ovulasyon movulasyon takıp için bişe yapıyonuz mu kızlar. biz adetin 10. 12. 14. günü falan diye gıdıyoruz sadece

10-12-14 diye bir şey yok kuzum 23. günüm bugün henüz yumurtlayamadım:52:

sosyalcan olurda levente gidersen sekreteri songül var ona benim adımı söyle. bide tülayın akrası evli mutlu dersen hatrlar

tamam kuzum :34:

kizlar keseyi gordum sukurler olsun daha yeni
2 haftda dinlen dediler yine gelirsin dediler
1 hafta geride dediler
ama bu kez stres yapmiyicam sukurler olsun gordum keseyi

şimdi başka bi doktora gitsen oda 1 hafta önde gidiyor der, ilk zamanlarda bu çok anlaşılmaz, sen içini ferah tut bebişin seninle:16:

Back
X