17. Gun aysemmmm sence yumurtladimmi yaaaa
Bencede canim gecccc onuuuu inanmam
Fundoşş akinti kontrolu falan yapmadin mii anlardin yimirtlayip yimirtladiginii tek tarafli kasık agrisi falan oluyoo
fundam sen o akintilara takilmaaa, onlarda bazen sacmaliyorr. bak korunmayi biraktigimiz ilk ay 19. gun bile uzayan akintilarim olmustuu. simdi aklima geldi buda
Aşegülüm Fundam bende isterim de bilemiyorum ki.. Benim böle baş ağrılarım çok oluyo ama az yatmadım her ay bi kez kesin olur.. Ateşede hiç dikkat etmedim iki gündür ateş basıyo gibi oldu ama oda dün uyudum kalktım onda n
Aşegülüm Fundam bende isterim de bilemiyorum ki.. Benim böle baş ağrılarım çok oluyo ama az yatmadım her ay bi kez kesin olur.. Ateşede hiç dikkat etmedim iki gündür ateş basıyo gibi oldu ama oda dün uyudum kalktım onda n
Canim ptesi basladi akinti ama 2 gundur daha belirgin kasiklarda agridi
ayyy haftaya dananin kuyrugu kopacak once benayin sonrada gidgidgidaaak
benayyy cok umutluyum senden peki sen nasil calistin gunasirimi hergunmu ve anladinmi yum.
Suan toz aliyorummmm
ooo kizimiz cok hamaratttsabah iste,aksam evdee
gidgidak miii
Sen fotoyu gormedin herhallll
napim kizzz ne kdr is yaparsan yrn a okdr vakit kalir
sarilip barisinca planimizida yaptikkk
oo sosyalimmm burdaymissnasilsinn sekerimm
Evet dediklerinizi kesinlikle goz onunde bulundurucam kizlarr belki de çene yaparak israrla konusarak tartisarak amlatmaya calismak yerine baska bi yol bulmam lazim en iyisi ben ilgilenmeyeyim yanlis gordugum seylerle belki o sekilde kendisi anlar ben ilgisiz kalinca.Bebek isinden de gercekten sogudum dun geceden beri biraz daha zaman gecse mi diyorum.İstemeye gelince tabi herseyden cok istiyorum ama nedense bu sinir buhranlarini hamileyken de yasarsam daha cok yipranicam biliyorum.Adetimin 5. Gunundeyim sogum kontrol hapi kullanmak icin de gec kaldim 3. Gun baslamam gerekiyor sanirim.Şimdi ben olmasin derim kesin kalirim bu ay :))
Kizz borcam seti allll benim ev doldu tasti her gelen ondan getirdi
Kiz saka biyana benim eve biri 3 lu boy boy firin ve hemde serviste kullanilan cok hos kaplar getirdi
ben cok seviyorum bole hos bi rengi var kulplari var
o tip bisey alabilirsin
Sus esyasi tarz meselesi herkesin zevki farkli yaa ve uyumlu olmali esyalara
aysemmm cokkk guzel konusmussun beee
hosbuldum canimmmm
benimkiyle tartisarak geldik
geldi aldi naapalim dedi eve gitmek istiyorum defim
icin gecmis senin amaaan dedi
sen degil ben calistim bugun evi b.k gotutuyo dedim
ole systuk geldik
acmis belgesel izliyo
bendee hic bisey yapmak istemedimm
Ay ben bilmem eşim bilirde bi cift var 24 yillik evlilermiş bide uzun yillar kaynana gorumce ayni evde yaşamişlar kadin diyor ki 24 yildir benim bir kez olsun kalbimi kirmadi.Olabilir mi acaba ya bana hic inandirici gelmiyor.Ha şoyle olabilir belli seneden sonra duruluyor ya evlilikler;biyerden sonra hersey unutulmuştur olabilir ama 24 yil hic kalbimi kirmadi olayina hic inanasim gelmiyo nedense :)
Kızlar yazamadım hiç.. İnanılmaz başım ağrıyo.. Bende güyaa mutfak temizliycektim yalan oldu..
Yemek yapıcam şimdi..
Ayşegül hoşgeldin.. Güzel konuşmuşsun bekliycem biraz daha..
Yeliz bebekten vazgeçme canım.. Oluruna bırak nasılsa aranız düzelecek kaç gün trip atacan ki olmuyo.. Benim rekorum 2,5 günçok koştu ama peşimdem iyi de oldu
hee gordum gordumm
ohh masallahhgezinn butun gun yavrummm
bende evde yalnizim su andaesimin sunumlari varr. gecte gelebilirr ben gece cok korkuyorumm evde yalniz
yazdım çıktım canım hemen, yemek yaptım
eşin konusunda doğru yoldasın ama bebek konusunda değilsin tecrübeyle sabit olduğu üzere hooop bebek hemen gelmiyor
fundoşum sana getirilenler nasıl bana özelden bi yazsana ona göre araştırayım daha önce hiç görmedim, gördüysem bile dikkat etmedim belli kiborcam deme bana evim resmen borcam mezarlığıı
ne oluyooooorr kız, herkesin mi kocası tribal enfeksiyon geçiriyor, salgın var demek ki
ben inanıyorum canım, gerçekten çok iyi aileler var çevremdede çok duyuyor ve görüyorum
2.5 muuuben o kadar dayanamam kız
kuzum biz varız ya
hee gordum gordumm
ohh masallahhgezinn butun gun yavrummm
bende evde yalnizim su andaesimin sunumlari varr. gecte gelebilirr ben gece cok korkuyorumm evde yalniz
yazdım çıktım canım hemen, yemek yaptım:5
fundoşum sana getirilenler nasıl bana özelden bi yazsana ona göre araştırayım daha önce hiç görmedim, gördüysem bile dikkat etmedim belli kiborcam deme bana evim resmen borcam mezarlığıı
ne oluyooooorr kız, herkesin mi kocası tribal enfeksiyon geçiriyor,
kuzum biz varız ya
Fundacım ben adetimin işk günlerinde 2. Günde incir yemeye başlamıştım sabah aç akşam yatarken 2 tane.. Eşimde keçiboynuzu pekmezi içmeye başlamıştı o hafta sonu şehir dışına çıktık malum bıraktık dönüşte çok yemedim eşimde içmedi.. O yüzden oldu diye düşünüyorum yumurtladım mı hiç anlamadım gün aşırı yaşadık ilişki hatta 2 gün annemler geldiydi ondan olmadı bi 2 günde eşimle tartıştık o yüzden olmadı onun dışı hep gün aşırı.. Tuttu mu bilmiyorum inşAllah tutmuştur.. Kendimi umutlandırmak istemiyorum ama 3-4 gündür kasıklarımın olduğu bölge komple denebilir sızlıyo.. Batıyo eğilip doğrulurken.. Normalde regle yakın gögüslerim şişerdi ama tık yok daha
evet o yuzden korkmuyorumm sosyalimmm
yaa odada ugur bocegi varr. ben boceklerden cok korkuyorumm. aslinda korku degilde takintii. karincaya bile dokunamam:18:
Kız haketmişti kocam.. Sinirimi tavan yaptı hiç yok yere ortada bişi yokken öle davranınca görürsün dedim rekor kırdım.. Pişman değilim çünkü iyi oldu gördü, anladı, üzüldü peşimde koştu durdu sonra tabii barıştık :))
Yol canım hiç bir yerinde turp gibi şu anda
Kizzz bende cok korkuyorummm yalnizzz :18:
du resmini cekip atim ozel burdan zor yaaa
ayyy hemde ne tri gene yaptiii kendine film act bende biraktim hrryer kaldi
sofrada masada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?