Ağlayakta gözden mi olak???

fundam sen o akintilara takilmaaa, onlarda bazen sacmaliyorr. bak korunmayi biraktigimiz ilk ay 19. gun bile uzayan akintilarim olmustuu. simdi aklima geldi buda

Aşegülüm Fundam bende isterim de bilemiyorum ki.. Benim böle baş ağrılarım çok oluyo ama az yatmadım her ay bi kez kesin olur.. Ateşede hiç dikkat etmedim iki gündür ateş basıyo gibi oldu ama oda dün uyudum kalktım onda n

Fundoşş akinti kontrolu falan yapmadin mii anlardin yimirtlayip yimirtladiginii tek tarafli kasık agrisi falan oluyoo

fundam sen o akintilara takilmaaa, onlarda bazen sacmaliyorr. bak korunmayi biraktigimiz ilk ay 19. gun bile uzayan akintilarim olmustuu. simdi aklima geldi buda

Canim ptesi basladi akinti ama 2 gundur daha belirgin kasiklarda agridi

ayyy haftaya dananin kuyrugu kopacak once benayin sonrada gidgidgidaaak

benayyy cok umutluyum senden peki sen nasil calistin gunasirimi hergunmu ve anladinmi yum.

Suan toz aliyorummmm

iki uc gune anlayacaz zaten benayimmm.. ama benim hissiyatim bu ay bu topikten kesin hamile cikacakk..

ooo kizimiz cok hamarattt sabah iste,aksam evdee

gidgidak miii

oo sosyalimmm burdaymiss nasilsinn sekerimm

yazdım çıktım canım hemen, yemek yaptım

eşin konusunda doğru yoldasın ama bebek konusunda değilsin tecrübeyle sabit olduğu üzere hooop bebek hemen gelmiyor

fundoşum sana getirilenler nasıl bana özelden bi yazsana ona göre araştırayım daha önce hiç görmedim, gördüysem bile dikkat etmedim belli ki borcam deme bana evim resmen borcam mezarlığıı

ne oluyooooorr kız, herkesin mi kocası tribal enfeksiyon geçiriyor, salgın var demek ki

ben inanıyorum canım, gerçekten çok iyi aileler var çevremdede çok duyuyor ve görüyorum

2.5 muuu ben o kadar dayanamam kız

hee gordum gordumm

ohh masallahh gezinn butun gun yavrummm
bende evde yalnizim su anda esimin sunumlari varr. gecte gelebilirr ben gece cok korkuyorumm evde yalniz

kuzum biz varız ya

Fundacım ben adetimin işk günlerinde 2. Günde incir yemeye başlamıştım sabah aç akşam yatarken 2 tane.. Eşimde keçiboynuzu pekmezi içmeye başlamıştı o hafta sonu şehir dışına çıktık malum bıraktık dönüşte çok yemedim eşimde içmedi.. O yüzden oldu diye düşünüyorum yumurtladım mı hiç anlamadım gün aşırı yaşadık ilişki hatta 2 gün annemler geldiydi ondan olmadı bi 2 günde eşimle tartıştık o yüzden olmadı onun dışı hep gün aşırı.. Tuttu mu bilmiyorum inşAllah tutmuştur.. Kendimi umutlandırmak istemiyorum ama 3-4 gündür kasıklarımın olduğu bölge komple denebilir sızlıyo.. Batıyo eğilip doğrulurken.. Normalde regle yakın gögüslerim şişerdi ama tık yok daha

evet o yuzden korkmuyorumm sosyalimmm
yaa odada ugur bocegi varr. ben boceklerden cok korkuyorumm. aslinda korku degilde takintii. karincaya bile dokunamam:18:

geç yumurtlamaya karşı gün aşırıyı bırakmayın ama yavaş yavaş yapın yine uzanın ve yatın

Kız haketmişti kocam.. Sinirimi tavan yaptı hiç yok yere ortada bişi yokken öle davranınca görürsün dedim rekor kırdım.. Pişman değilim çünkü iyi oldu gördü, anladı, üzüldü peşimde koştu durdu sonra tabii barıştık :))

hee gordum gordumm

ohh masallahh gezinn butun gun yavrummm
bende evde yalnizim su anda esimin sunumlari varr. gecte gelebilirr ben gece cok korkuyorumm evde yalniz

Kizzz bende cok korkuyorummm yalnizzz :18:
du resmini cekip atim ozel burdan zor yaaa
ayyy hemde ne tri gene yaptiii kendine film act bende biraktim hrryer kaldi
sofrada masada

benayy bu soylediklerinin hepsi bende olduu goguslerinin ust kisminda sizi var miii

evet o yuzden korkmuyorumm sosyalimmm
yaa odada ugur bocegi varr. ben boceklerden cok korkuyorumm. aslinda korku degilde takintii. karincaya bile dokunamam:18:

uğur böceği çok tatlı bi böcektir, ayrıca predatör bi böcektir, mesela yaprak bitlerini falan yer ağaçları meyveleri hastalıklara karşı korur

ben o kadar küsemem sanırım, küsmek bana göre değil, mesela bazıları da yemek yemez hani küsünce ben kızarım ya otururum yemeğimi yerim, sonra trip atmaya devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…