Ağlayakta gözden mi olak???

evet o tavuk gibi ailem olacak benim, civcivlerim ve bennn arkama alacam onları beraber gezecez

165 miiii ohhh süper bende benim eve büyük diyorummmm
bende bayılıyorum ferah geniş eve tek katlı olsun ferah olsun
ağzınınızın tadı hiççç bozulmasın güzel günlerde oturun civcivlerinizle canım eeeeee okadar geniş aileye geniş ev

Canlarim ben cikiorum dinleneyim biraz uyuyum cok fenayim. Sedosa aysenura lizim ve diger kizlara ckk selamm malum ben pek giremiyorum hepinizi opuyorummmm muaahh ♥♥

evlilik kolay bi süreç değil, yeri geliyor ailelerimizle , kendi kardeşlerimizle anlaşamıyoruz, sen önce bi sakin olacaksın her şeye üzülüp moralini bozmayacaksın, eşinin ailesi sana çok çektirmiş belli ama sende sınırı çizmişsin, şimdi öncelikle eşini al karşına nelerden rahatsız olduğunu söyle, muhtemelen oda nelerden rahatsız olduğunu söyleyecektir, birbirinizin hatalarını görüp düzeltmeye çalışın ama bunu yaparken hep yapıcı eleştiride bulun, sen şöylesin sen böylesin demektense hep kendinden örnek ver, bir anda her şey değişmez tabi ki yavaş yavaş olur her şey

Yaa aslinda esim cok anlayisli biridir her konuda.Bana da cok yardimci oldu sagolsun ama buara işler biraz sıkıntılı artik ondan mii,bi de kolay sinirlenmez ama ben tahrik gucu yuksek biri oldugum icin cenemle bazen onu delirtiyorum cok ustune gidiyorum.Ya mesela dün bana yemek yapma ben balik getiricem dedi.Bekle allah bekle saat 10 oldu yokk.E be adam madem gec gelicen; de ki hayatim sen yemegini ye.Ama hem onu demiyor hem de ben buni tartişma konusu yaptim diye ben kabahatli ciktim.Sormamişim da neden gec geldin bisey mi oldu diye.Ya bu sık olan bisey degil ama 2 ayda bir de olsa ben deliriyorum.Bide benimki sabirlidir ama sinirlendiginde cok kirici oluyor.İste evlenmeseydin ozaman,pişmansin demekki,hata yaptin demkki gibi.Bu da beni cok yipratiyor yani evlilikte soylenmemesi gereken sozler vardir bana gore oyuzden cok kiriliyorum.Sonra cok pisman oluyo ama geciyo yani pişman olmasi çozum degil.Ben onu yola getiricem ama bunu yaparken de ben yipraniyorum iste.Adam 15 yasindan beri hep yalniz yaşamiş aile gormemiş onlarla yaşamamiş hep başina buyruk gecirmiş hayatini suanda 34 yasinda.Yani cok kizginim inanilmaz derecede ve biliyor burnundan getirecegimi :) bu saat oldu daha yataktan cikmadim gelip gidip kapi arasindan bakiyo eşek sipasi :)

kızlar benim herif keçileri kaçırdı

soğan kürüne başladığımı söyledim. normalde soğan kokusundan bile nefret eder.

"ee şimdi yatakları ayırıyoz mu sen soğaan kürü içerken sevişecek miyiz?"diyo eşek sıpası gülerek

valla sen bilirsin çözümün buysa bana uyar dedim.

artist ya içmem yumurtlama günlerinde dedim artık ne yapayım.

bu kadar rahatsz edici bi kokusu olur mu ya

Canım fazla naz aşık usandırır derler yaa gerçekten bırak tribi ne sen kır nede o kırsın buna izin verme kırmaması içinde sende sakin olacaksın haa birde ailesini kötüleme eleştirme derim bundan çok etkileniyor erkekler.
tecrübe konuşuyor eşini kendine çekmek istiyosan ailesi hakkında hiççç konuşmaaa
evliliğin ilk yılında herkeste oluyo sadece sizde sanma bu arada çok takılma uzatmada küslük olayını

yok yaaa canım hiç alakası yok
sen ona göstermeden iç hazırla filan
iç içtikten sonrada dişlerini fırçala yat
soğan suyu içtiğini anlamasın
iç ama ertelemeee

iç ama ertelemeee

eşek herif moralımı bozdu. şimdi de hiç şakadaan anlamıyorsun diyo. biz keyfimizden içiyoz sankı

bakayım canım az çok başkasına kokup kokmadığını anlarım baktım ses ediyo ara veririm. iyi oldu 2. gün başladığım . ya 7. gün başlasaydım. yumurtalama gününe kadar yarılarım 15 günü

Kuzum kiskandirmak degil kesinlikle fundos soyledi diye soyledim, buyuk ev iyide temizlemesi bide balkonlari yikamasi cok kotu
Amin canim cumlemiz insallah

Yanlis yapmissin iste, once neden gec kaldigini soracaktin sonra ben olsaydim boyle yapmazdim diyecektin
Soyleme sende ictigini kizzzz

[QUOTEs=fundagun;33098915]Canım fazla naz aşık usandırır derler yaa gerçekten bırak tribi ne sen kır nede o kırsın buna izin verme kırmaması içinde sende sakin olacaksın haa birde ailesini kötüleme eleştirme derim bundan çok etkileniyor erkekler.
tecrübe konuşuyor eşini kendine çekmek istiyosan ailesi hakkında hiççç konuşmaaa
evliliğin ilk yılında herkeste oluyo sadece sizde sanma bu arada çok takılma uzatmada küslük olayını[/QUOTE]

iç ama ertelemeee
Tecrubeyi nasil konusturuyor hatun, ders alalim hemen
Ben bu arada tablete gectim. Hem temizlik yapayim hemde size yaaayim diye

Ben bu arada tablete gectim. Hem temizlik yapayim hemde size yaaayim diye[/QUOTE]

iç aksatma canım gerçekten faydası varrrr
aman ne takıyosun kokarsa koksun ama öle kötü koku yok yediğin gibi dişlerini fırçala sorun olmuyor

belli oluyo sosyalllllllll karıştı hatlar geneee, benimde akşam öle oluyo

haklısın görür o içeyim bittikten sonrada her gün içmiştim derim mor olur

[QUOTEs=fundagun;33098915]Canım fazla naz aşık usandırır derler yaa gerçekten bırak tribi ne sen kır nede o kırsın buna izin verme kırmaması içinde sende sakin olacaksın haa birde ailesini kötüleme eleştirme derim bundan çok etkileniyor erkekler.
evliliğin ilk yılında herkeste oluyo sadece sizde sanma bu arada çok takılma uzatmada küslük olayını[/QUOTE]

Ben bu arada tablete gectim. Hem temizlik yapayim hemde size yaaayim diye[/QUOTE]

Ben bu arada tablete gectim. Hem temizlik yapayim hemde size yaaayim diye

iç aksatma canım gerçekten faydası varrrr
aman ne takıyosun kokarsa koksun ama öle kötü koku yok yediğin gibi dişlerini fırçala sorun olmuyor

belli oluyo sosyalllllllll karıştı hatlar geneee, benimde akşam öle oluyo [/QUOTE]

tamam canım o gelmeden içeyim o zaman

Cancagizlarim karsi komsuya oturmaya gidecegiz ama hediyeli ev gormesi gibi bir sey sizce ne alayim giderken orta halli bir sey olsun ama

Muztfak esyasi dusunuyordum ama hakliisin ev gormeye gelenler genelde getiriyorlar, iyi fikir aslinda sus esyasi daha guzel olabilir

Şık bi fotograf cercevesi olabilir canmm yada takım halinde buyuklu kucuklu oluyor ya :) ay benim de ihtiyacim varr ben de kendime ev hediyesi alayim onlardan :) bizde de adettir yeni eve hediyesiz gidilmez ama ben yeni ev kurdum masallah bi allahin kulu bi hediye almadi kardeslerim ve annem haricc

Kiyamam ben getireyim kiz sana o hediyeyi

kimse kalmamis buralardaa:82:

sosyalcan bence sus esyasi yada mutfak gereci olabilir. hatta mutfak gereci daha mantikli sanki

benayimm bi soru sormussun hemen cevapliyorum. ben eylul ayinda folik asite baslamistim. solgar'in folicid markali. en dogal folik asitmis. doktorum bana en iyisi demisti. zaten diger folik asitlere gorede biraz pahali. 20 liraya almistim,her gece yatmadan iciyorum cnm. gunde 1 tane. bu arada test icin 2-3 gun daha bekle yavrumm

fundammmm nasilsinnnn sende haftayi kapattin yarin bol bol dinlenirsinn

sedomm sen doktora ne zaman gidecektin??

lizomm gozunaydin canimmm cok sevindimm yakinda size dil cikarmaya baslarr

ooo pollencann hosgeldinnn gecmis olsun cnm,sicak tut kendiniii. bugunde ne soguk varyaa ev isinmiyorrr

yelizcimm sende baya dolmussun, ama evlilik disaridan bakildigi kadar kolay degil. ilk zamanlar cok uyusmazliklar cikiyor. bazi seyleri gormemek,duymamak en iyisi.. bak bizim 2 seneyi gecti. bazi seyler daha yeni yeni oturuyorr. benim esimdede soyledigin seylerin bazilari vardi. ama kendi haline birakinca degisti tribe hic dayanamiyolarr. fundos cok dogru soylemiss. ilk zamanlarr rahat olacaksinn birak konusssun. sen gul gecc

fatmacan sende kendini ezdirme. artik sen 2 canlisin. esinde umarim anlayisli olur ve senin kararlarina saygi gosterir cnm..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…