fundoşa katılıyorum kesinlikle evlerimiz çok güzeldir, benim ev 165 m2 en küçük evlerden birinde oturuyorum mesela, genelde 200-250 m2 evler vardır, ferahtır evlerimizinşallah fundoşumm, kızlar malatyaya yolunuz düşerse buyurun gelin misafirim olun
evet o tavuk gibi ailem olacak benim, civcivlerim ve bennnarkama alacam onları beraber gezecez
heeee tavukkkk ve düzünesiiii koymuş bide böle olmak istiyom diyekoyarsan öle foto bende sana derim tavık
valla bende bulantı sancı ne gelirse gelsin onunlaaaa
kızzz içine doğuyomu hakket
yelizcimmm acaba 1 sene dolsada ölemi düşünseydin bebiş hayırlısı tabide ben evliliğin ilk senesi pek uygun görmüyorum birbirini tanımak birlikte yaşayıp test etmek adına
çünkü gerçekten evlilik zor
eşin evlilik hayatına adapte olamadıysa işin zor benim eşim çok evcimendir biz sadece ilk sene ayrı kaldık yurtdışı işleri vardı ondan bi yıpratıcı süreç geçirdik..
sorumluluğunu çok bilmiyosa ve yaşadığın yerin seni psikolojik olarak kötü etkilemesi ciddi sorun yelizim
Yaa aslinda esim cok anlayisli biridir her konuda.Bana da cok yardimci oldu sagolsun ama buara işler biraz sıkıntılı artik ondan mii,bi de kolay sinirlenmez ama ben tahrik gucu yuksek biri oldugum icin cenemle bazen onu delirtiyorum cok ustune gidiyorum.Ya mesela dün bana yemek yapma ben balik getiricem dedi.Bekle allah bekle saat 10 oldu yokk.E be adam madem gec gelicen; de ki hayatim sen yemegini ye.Ama hem onu demiyor hem de ben buni tartişma konusu yaptim diye ben kabahatli ciktim.Sormamişim da neden gec geldin bisey mi oldu diye.Ya bu sık olan bisey degil ama 2 ayda bir de olsa ben deliriyorum.Bide benimki sabirlidir ama sinirlendiginde cok kirici oluyor.İste evlenmeseydin ozaman,pişmansin demekki,hata yaptin demkki gibi.Bu da beni cok yipratiyor yani evlilikte soylenmemesi gereken sozler vardir bana gore oyuzden cok kiriliyorum.Sonra cok pisman oluyo ama geciyo yani pişman olmasi çozum degil.Ben onu yola getiricem ama bunu yaparken de ben yipraniyorum iste.Adam 15 yasindan beri hep yalniz yaşamiş aile gormemiş onlarla yaşamamiş hep başina buyruk gecirmiş hayatini suanda 34 yasinda.Yani cok kizginim inanilmaz derecede ve biliyor burnundan getirecegimi :) bu saat oldu daha yataktan cikmadim gelip gidip kapi arasindan bakiyo eşek sipasi :)
kızlar benim herif keçileri kaçırdı
soğan kürüne başladığımı söyledim. normalde soğan kokusundan bile nefret eder.
"ee şimdi yatakları ayırıyoz mu sen soğaan kürü içerken sevişecek miyiz?"diyo eşek sıpası gülerek
valla sen bilirsin çözümün buysa bana uyar dedim.
artist ya içmem yumurtlama günlerinde dedim artık ne yapayım.
bu kadar rahatsz edici bi kokusu olur mu ya
yok yaaa canım hiç alakası yok
sen ona göstermeden iç hazırla filan
iç içtikten sonrada dişlerini fırçala yat
soğan suyu içtiğini anlamasın
iç ama ertelemeee
Kuzum kiskandirmak degil kesinlikle fundos soyledi diye soyledim, buyuk ev iyide temizlemesi bide balkonlari yikamasi cok kotuYelizcim ne bilim öle geliyo nedense inşAllah boşa deboyleir de.. Gelecek o bebekler buraya..
Pollencim o durum bende de oldu.. Herşeye küsen bi kocam var nasıl sinir oluyorum bi bilsen pişman oldum evlemdiğime falan deyince düzeldi
Evlilik ama zor zanaat bacılar..
Kız sosyal sen beni mi kıskansırıyorsun bacım.. Benim hayalini kurduğum evin büyüklüğündesin ne güzelbizim işin biraz hayal o büyüklükler malesef inanılmaz pahalılar
Amin canim cumlemiz insallah165 miiii ohhh süper bende benim eve büyük diyorummmm
bende bayılıyorum ferah geniş eve tek katlı olsun ferah olsun
ağzınınızın tadı hiççç bozulmasın güzel günlerde oturun civcivlerinizle canım eeeeee okadar geniş aileye geniş ev
Yaa aslinda esim cok anlayisli biridir her konuda.Bana da cok yardimci oldu sagolsun ama buara işler biraz sıkıntılı artik ondan mii,bi de kolay sinirlenmez ama ben tahrik gucu yuksek biri oldugum icin cenemle bazen onu delirtiyorum cok ustune gidiyorum.Ya mesela dün bana yemek yapma ben balik getiricem dedi.Bekle allah bekle saat 10 oldu yokk.E be adam madem gec gelicen; de ki hayatim sen yemegini ye.Ama hem onu demiyor hem de ben buni tartişma konusu yaptim diye ben kabahatli ciktim.Sormamişim da neden gec geldin bisey mi oldu diye.Ya bu sık olan bisey degil ama 2 ayda bir de olsa ben deliriyorum.Bide benimki sabirlidir ama sinirlendiginde cok kirici oluyor.İste evlenmeseydin ozaman,pişmansin demekki,hata yaptin demkki gibi.Bu da beni cok yipratiyor yani evlilikte soylenmemesi gereken sozler vardir bana gore oyuzden cok kiriliyorum.Sonra cok pisman oluyo ama geciyo yani pişman olmasi çozum degil.Ben onu yola getiricem ama bunu yaparken de ben yipraniyorum iste.Adam 15 yasindan beri hep yalniz yaşamiş aile gormemiş onlarla yaşamamiş hep başina buyruk gecirmiş hayatini suanda 34 yasinda.Yani cok kizginim inanilmaz derecede ve biliyor burnundan getirecegimi :) bu saat oldu daha yataktan cikmadim gelip gidip kapi arasindan bakiyo eşek sipasi :)
Soyleme sende ictigini kizzzzkızlar benim herif keçileri kaçırdı
soğan kürüne başladığımı söyledim. normalde soğan kokusundan bile nefret eder.
"ee şimdi yatakları ayırıyoz mu sen soğaan kürü içerken sevişecek miyiz?"diyo eşek sıpası gülerek
valla sen bilirsin çözümün buysa bana uyar dedim.
artist ya içmem yumurtlama günlerinde dedim artık ne yapayım.
bu kadar rahatsz edici bi kokusu olur mu ya
Tecrubeyi nasil konusturuyor hatun, ders alalim hemenyok yaaa canım hiç alakası yok
sen ona göstermeden iç hazırla filan
iç içtikten sonrada dişlerini fırçala yat
soğan suyu içtiğini anlamasın
iç ama ertelemeee
eşek herif moralımı bozdu. şimdi de hiç şakadaan anlamıyorsun diyo. biz keyfimizden içiyoz sankı
bakayım canım az çok başkasına kokup kokmadığını anlarım baktım ses ediyo ara veririm. iyi oldu 2. gün başladığım . ya 7. gün başlasaydım. yumurtalama gününe kadar yarılarım 15 günü
Kuzum kiskandirmak degil kesinlikle fundos soyledi diye soyledim, buyuk ev iyide temizlemesi bide balkonlari yikamasi cok kotu
Amin canim cumlemiz insallah
Yanlis yapmissin iste, once neden gec kaldigini soracaktin sonra ben olsaydim boyle yapmazdim diyecektin
Soyleme sende ictigini kizzzz
[QUOTEs=fundagun;33098915]Canım fazla naz aşık usandırır derler yaa gerçekten bırak tribi ne sen kır nede o kırsın buna izin verme kırmaması içinde sende sakin olacaksın haa birde ailesini kötüleme eleştirme derim bundan çok etkileniyor erkekler.
tecrübe konuşuyor eşini kendine çekmek istiyosan ailesi hakkında hiççç konuşmaaa
evliliğin ilk yılında herkeste oluyo sadece sizde sanma bu arada çok takılma uzatmada küslük olayını
Kuzum kiskandirmak degil kesinlikle fundos soyledi diye soyledim, buyuk ev iyide temizlemesi bide balkonlari yikamasi cok kotu
Amin canim cumlemiz insallah
Yanlis yapmissin iste, once neden gec kaldigini soracaktin sonra ben olsaydim boyle yapmazdim diyecektin
Soyleme sende ictigini kizzzz
Tecrubeyi nasil konusturuyor hatun, ders alalim hemen
Ben bu arada tablete gectim. Hem temizlik yapayim hemde size yaaayim diye
Cancagizlarim karsi komsuya oturmaya gidecegiz ama hediyeli ev gormesi gibi bir sey sizce ne alayim giderken orta halli bir sey olsun ama
Muztfak esyasi dusunuyordum ama hakliisin ev gormeye gelenler genelde getiriyorlar, iyi fikir aslinda sus esyasi daha guzel olabilirbiblo tarzı bişey olabilir canım :44:
Muztfak esyasi dusunuyordum ama hakliisin ev gormeye gelenler genelde getiriyorlar, iyi fikir aslinda sus esyasi daha guzel olabilir
Muztfak esyasi dusunuyordum ama hakliisin ev gormeye gelenler genelde getiriyorlar, iyi fikir aslinda sus esyasi daha guzel olabilir
ilk akla gelen hep mutfak eşyası oluyor kahve makinası falan olabilir aslında fiyatları da uygun
Şık bi fotograf cercevesi olabilir canmm yada takım halinde buyuklu kucuklu oluyor ya :) ay benim de ihtiyacim varr ben de kendime ev hediyesi alayim onlardan :) bizde de adettir yeni eve hediyesiz gidilmez ama ben yeni ev kurdum masallah bi allahin kulu bi hediye almadi kardeslerim ve annem haricc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?