Ağlayakta gözden mi olak???

Gemilerde talim var

Hic gelmeyen batim var

Oda gitti mechule

Ne talihsiz basim var

Hani benim bebisim bebisim

Gelmezsen karalar giyecegim

Yokk tabi canımmm:) bata kaldı yarindan itibaren 6 heyecanlıyım bi kadar umutsuz sonumuz hayrolsun inşallah

umutsuzluk yokkkk
benimde bir gun sonra baatt yandan yandannn ohhhh :118::118::118:

Gemilerde talim var

Hic gelmeyen batim var

Oda gitti mechule

Ne talihsiz basim var

Hani benim bebisim bebisim

Gelmezsen karalar giyecegim

süpermiş o bestelerde var diyorsun yani

çatlaaakk halay çekerken bir yandan ,konuşalım ne oldu neden açıldı ki bu yeni topic

olur canım kasım bitince ne yapacağız diye düşündüm ve böyle bir şey yapayım dedim

Kız ben ankaralıyım çok güzel oynarım

geçen yıl düğünümde paso ankara havası oynadık, ankaranın bağları özellikle eşimin ailesi uzun yıllardır ankarada çünkü

konunun ismi değiştirilebiliyoor bitanem , neyse canım sizi çok öpüyorum görüşürüz yarın

Eee düğünlerin vazgeçilmez oyun havası.. Ne güzel olmuştur düğünün işte Mutluyum gururluyum :118:

Aaa süpermiş kız bu ne güzel 4 gün düğün doymuşsundur :)) bende 2 gün giydim gelinlik :))

Aaa süpermiş kız bu ne güzel 4 gün düğün doymuşsundur :)) bende 2 gün giydim gelinlik :))

resimler çekildikten sonra çıkartacağım ben bunu dedim taşıyamıyorum diye feryat ettim eşimde düğün düğün dedin al işte sana düğün deyince bir şey diyemedim yola devam ettim

Naptın öle kuzum güpür banyosumu yaptın niye o kadat ağırdı ki

Son düzenleme:
:) adam haklı.. Naptın öle kuzum güpür banyosumu yaptın niye o kadat ağırdı ki

:) adam haklı.. Naptın öle kuzum güpür banyosumu yaptın niye o kadat ağırdı ki

valla ağırdı canım yaa taşlar güpürler aman allahım geçen sene 2500 lira verdim sırf gelinliğe porselen makyaj falanda var bide gelin başı satında almadım haa kiraladım, alınca evde nereye koyacam diye almadım

Son düzenleme:
Olsun canım bi kere veriliyo .. Sende taş falanda olunca ağır olur tabiki.. Benimde az değildi 2.300 de biz verdik ağır değildi benimki bıraksan daha giyersim :))) el çiçeğimi de kendim yaptım :)

Ooo kiralama fiyatıysa çok pahalı tabiki. Ama mantıklı evde boş yere yer kaplıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…