Olsun canım bi kere veriliyo .. Sende taş falanda olunca ağır olur tabiki.. Benimde az değildi 2.300 de biz verdik ağır değildi benimki bıraksan daha giyersim :))) el çiçeğimi de kendim yaptım :)
benaycım sen adet oldun mu, benimkinin gelmeye hiç niyeti yok
Ben çok seviyorum bişiler yapmayı.. Rabbim nasip ederse bebişimin hediyesini de kendim yapacağım :))
Burdan satışa başlarmışım sonra :))
Al bendende o kadar :)) keyfini bekliyoruz..
Yaa neler neler var.. Baby shower partisi varmış bende onu duyunca pek şaşırdım :)) doğmamış çocuğa don biçilmez hesabı :)
Doğuma yakın bir zaman diliminde kızlar arası parti yapılıyo.. Giyiniyon süsleniyon falan bi sürü de hazırlık yapıyon öle süslü süslü ama tabaklar bardaklar su şişesi bile düşün :)) hediyeler hazırlıyorsun gelenlere oda süslü :)) gelenler ama boş gelmiyo bişiler alıyo öle yemeli içmeli party :)) bana göre değil ama çok moda son zamanlarda biraz elit kesim tercih ediyo
yeni topic hayirli olsun sosyalcangorunce yazayim dedim,simdi cikiyorum hepinizi opuyorumm
Kız yok zaten bu işleri yapanlar var para verdimiydin herkes hazırlıyo :)) ben tam böle değil de bebişim olursa mevlidi için buna benzer bişi istiyorum Allah nasip ederse..
Kız olur mu hiç ne cahilliği.. Öğreniyoruz işte böle böle.. Herkesin bi konuda bilgisi var nasılsa..
kız sen nerelerdesin kaçak, bende sana bakınıyordum ne oldu bu kıza diye
ben geldimmmmmm oyy hayırlı olsun topgimzz inş göbüçüklerimz dolar inş ugurlu gelirr
heyy heyttt lillililili tey tey lililillililil hoppaa:118::118::118::118::118:
buldum siziii sobeeeeeeeee
yok bebemm uyanıktım bayılmak yokk
al bi tatlı çatlak daha, kız daha yeni oturduk halaydan soluklanalım dedik ama haydi senin hatırın için tekrar başlayalım o zaman, hoş geldin bu arada
acıdı mı canım ya, nasıl yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?