Ağlayakta gözden mi olak???

Olsun canım bi kere veriliyo .. Sende taş falanda olunca ağır olur tabiki.. Benimde az değildi 2.300 de biz verdik ağır değildi benimki bıraksan daha giyersim :))) el çiçeğimi de kendim yaptım :)

benimde gözüme gelmedi valla verdim çıktım aman dediğin gibi 1 kere veriliyor , ben o işlerden anlamadığım için satın aldım canım el becerim hiç yokta üzerinize afiyet

Ben çok seviyorum bişiler yapmayı.. Rabbim nasip ederse bebişimin hediyesini de kendim yapacağım :))

Burdan satışa başlarmışım sonra :))

Ben çok seviyorum bişiler yapmayı.. Rabbim nasip ederse bebişimin hediyesini de kendim yapacağım :))

Burdan satışa başlarmışım sonra :))

Al bendende o kadar :)) keyfini bekliyoruz..

ayy çok güzel şeyler yapılıyor benim hiç bilgim yok hamile kalırsak inşallah onlarıda konuşuruz burada ben çok cahilim bu konuda

Yaa neler neler var.. Baby shower partisi varmış bende onu duyunca pek şaşırdım :)) doğmamış çocuğa don biçilmez hesabı :)

Doğuma yakın bir zaman diliminde kızlar arası parti yapılıyo.. Giyiniyon süsleniyon falan bi sürü de hazırlık yapıyon öle süslü süslü ama tabaklar bardaklar su şişesi bile düşün :)) hediyeler hazırlıyorsun gelenlere oda süslü :)) gelenler ama boş gelmiyo bişiler alıyo öle yemeli içmeli party :)) bana göre değil ama çok moda son zamanlarda biraz elit kesim tercih ediyo

Son düzenleme:

ayy onun için annen, kv falan yanında olacak yoksa doğuma yakın o kadar şeyi nasıl yapacaksın ben yapamam , bana göre değilmiş bacı o iş

Kız yok zaten bu işleri yapanlar var para verdimiydin herkes hazırlıyo :)) ben tam böle değil de bebişim olursa mevlidi için buna benzer bişi istiyorum Allah nasip ederse..

Kız yok zaten bu işleri yapanlar var para verdimiydin herkes hazırlıyo :)) ben tam böle değil de bebişim olursa mevlidi için buna benzer bişi istiyorum Allah nasip ederse..

kız gördün mü bak ne kadar cahilim bu konuda ayy inşallah olurda istediğin şekilde yaparsın

Kız olur mu hiç ne cahilliği.. Öğreniyoruz işte böle böle.. Herkesin bi konuda bilgisi var nasılsa..

kız sen nerelerdesin kaçak, bende sana bakınıyordum ne oldu bu kıza diye

ben geldimmmmmm oyy hayırlı olsun topgimzz inş göbüçüklerimz dolar inş ugurlu gelirr

heyy heyttt lillililili tey tey lililillililil hoppaa:118::118::118::118::118:

al bi tatlı çatlak daha, kız daha yeni oturduk halaydan soluklanalım dedik ama haydi senin hatırın için tekrar başlayalım o zaman, hoş geldin bu arada

buldum siziii sobeeeeeeeee
yok bebemm uyanıktım bayılmak yokk

acıdı mı canım ya, nasıl yapıyorlar

al bi tatlı çatlak daha, kız daha yeni oturduk halaydan soluklanalım dedik ama haydi senin hatırın için tekrar başlayalım o zaman, hoş geldin bu arada

acıdı mı canım ya, nasıl yapıyorlar

olmazzzzzzzzzzzz oturmak yokkkkk devammm hopppaaaaa

balım acıdı acuk ama gecti kiii
acımımadı ki acımadı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…