kızlaar silik çizgiyii görüp şoka girersiniz inşallahhhhh, sonra başınız döner mideniz bulanıııırr bayılırsınıızzzayy inşallahh
şaka maka aralık bitene kadar bu topikten 3 hamiş daha cıkcak galiba ay hadi inşallahhh siz ayagınızı sürüyün dee ben de ocakta arkanızdan geleyimm
Eevet kız kopalımmayşenurunki ne bnmkindenmi yoksaaa:26:
kızlaar silik çizgiyii görüp şoka girersiniz inşallahhhhh, sonra başınız döner mideniz bulanıııırr bayılırsınıızzzayy inşallahh
şaka maka aralık bitene kadar bu topikten 3 hamiş daha cıkcak galiba ay hadi inşallahhh siz ayagınızı sürüyün dee ben de ocakta arkanızdan geleyimm
biri benimde diğerleri kim acaba
klasik poz. misyoner kızzzz seninkimi oluyo
aminnnnnnnnnnn sedoşkommmmmmmmmmmmmmmm ağzından bal damlıyorrrr
3 müüüüü
evet kimmmm diğerleriiii kimmm biride benim demin söledi
yaa ayseninki diyip durmayinnmeshur oldumm butun topiklerde
ben bu ay herkesten umutluyummm
kız ne biliiimm Allah vere 10 olsunn :)) inşallahh hepinizzzz olursunuzz bebişleriniz de başak burcu olur ohhh yeliz teyzeleri gibi zeki akıllı olurlarr
ama sen dedinnnnnnnn
yelooo sen başakmısın kızzz benim çok samimi arkadaşım başak çoook mızmız yaaaaa
kızzz hislerin kuvvetlimiii
lizoda geçen ay senden umutlu değilim ayşenurla sedodan umtluyum dedi tuttu budefa bişey demiyo
bende benayla sosyalden umutluyum sosyal erken atakta bulunmuştu ya hani ogünden
biri benimde diğerleri kim acaba
kızzz demedimmi sana incir kürü kullanırsan hamiş kalcan içime hissediyorum diyeyalancı bide bişey demiyomuşum
tamam hadi ağzımdan lafı aldınız benaydan da umutluyum oda hamişmiş gibi geliyo
onda bi yanlışlık varr bozuk o bozuk :) başaklar mız mız olmazzz
kızzz demedimmi sana incir kürü kullanırsan hamiş kalcan içime hissediyorum diyeyalancı bide bişey demiyomuşum
tamam hadi ağzımdan lafı aldınız benaydan da umutluyum oda hamişmiş gibi geliyo
lizimmcaannnn :93: :93:
birileriyle daha hissettiklerini söylersen yinee tutarsa :82:
kahve fincanımın resmini çekip gönderirim bakk :84:
valla kızzz öle 5 eylül ama başak değilmi
geçen ay dedin yaaabu ay umutlu değilim yum. sorunu var gibi incir yap biliyom canımmmm bana çok destek oldun incirle ilgili ve bende uyguladımmm
benay az kaldı cuma kan vercek inşallah çıkar
şuanda kaave falınıza bakabilirim yollayın resimleri kızlar
bu ay fundoş ve benay hamile, bakalım tutcakmı bu ayki teorim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?