sormadan buldum canom:82:
hem yaşlandım , el ele verip minikleri yetiştirelim :13:
ayşe nereye kayboldu
sosyalcann yerin belli ediyor
ben niye yokum uleynnnn
kızzzz en son 3 ay önce bakırköyde baktırdım falcıya çok övdüler35 tl verdim
normal bakanlarda her seferinde hamile gördü nerdeeee
tuttuysa tuttu bile daha iş işten geçti ama çok çalıştık bu ay o yüzden kafam çok rahat biz elimizden geleni yaptık
incir ve k.boynuzu takviyeside varkiiii bunlada olmuyosa yuh yani
aşağıdakileri kopyaladım demek ki sen o zaman yokmuşşun
sen niye yoktun uleynnn
eğer gidişattan biraz bahsedersen seninlede ilgili bişey hissedebilirimkız ben ne olacam
olleeeyyy ilk hediyemizi kaptık o zamanheeeeeee kahve içmiş fala kapatıyomuş haaa kızz kahve içme yasak
kız tutsun bebişine benden hediye kargolayacamadresini biliyom nasılsa
sen gidince seninkide belli oluyo
ayşeminde kuzumhayatta fire vermezdi demek çok zor geçiyo kıyamam
en dayanıklınız lizo valla helal olsun
sahibini ve mimarını sık sık andığım bi projeyle uğraşıyorum da canmm başıma ağrılar soktu arada bakıp gülüyorum bana iyi geliyor pek yazamadım :)
eğer gidişattan biraz bahsedersen seninlede ilgili bişey hissedebilirimhiç bahsetmiyosun ki yada ben denk gelmedim
olleeeyyy ilk hediyemizi kaptık o zamanbu sayfanın numarasını biyere yazıyım sonra hatırlamıom falan deme alıntıladım da bak silemezsin
wallaaa ben ne dayanıklıyım hastalanıncada ölsem gebersem yatamıyorum millet beni iyi sanıyo
noluyo kıs bu sosyal cana yine dil çıkartıyo bize iş kafasına vurdu bunun galiba bünye bu kadar çalışmaya alışık değil tabi
öyle canımm, fala inanmam falsız kalma demişler ama kalabilirimçünkü çabuk etkilenebiliyorum, en iyisi uzak durmak
seneler önce kadın bana kızın olacak demişti bakalım tutacak mı
ahh inşallahhh fundoşumm , bu ay annesine sürpriz yapsıno minik kuş
eğer gidişattan biraz bahsedersen seninlede ilgili bişey hissedebilirimhiç bahsetmiyosun ki yada ben denk gelmedim
olleeeyyy ilk hediyemizi kaptık o zamanbu sayfanın numarasını biyere yazıyım sonra hatırlamıom falan deme alıntıladım da bak silemezsin
wallaaa ben ne dayanıklıyım hastalanıncada ölsem gebersem yatamıyorum millet beni iyi sanıyo
bütün türkiye öğrendi sen öğrenemedin demek kiburada az mı canlı yayın yaptım hey gidi günler heeyy
sormadan buldum canom:82:
hem yaşlandım , el ele verip minikleri yetiştirelim :13:
ayşe nereye kayboldu
sosyalcann yerin belli ediyor
bize mi gülüyorsun yani şimdi sen
ben sosyalin yazdigi anda anlamistimm,cunku burada hassas kisiler belligerci onlarda gitti simdi.
ya kimse kusura bakmasinda bu kadar hassassan boyle forumlarda sennde seviyesni koruyacaksin herkese karsi,sanada ona gore muamele olacakben boyle seyleri kaldiramiyorum valla,lafimi ortaya koyarim hemen sosyalim yinede buyukluk gosterdiii. bosuna sosyal reis demiyorummm
sedoo burdayimda tablete uzun sure bakamiyorumm. ama sizi takip ediorumm,gozum ustunuzde:82:
fundosumm haklisinnlizoocanin masallahi varr
kızz senin bu tablet olayı da beni bitiriyor haahani millet anlatır ya ben ahmete hamileliğimde mutfaga giremezdim şunu yiyemezdim falann yıllar sonra biri sana cocuğuna hamileliğinde neler yaşadın die sorduklarında ben tablete bakamıodum diceksin zamane anneleri şte naaparsınn
ahh yesinlerr senin o dilinii , bir eksiklik mutlaka oluyor
sana gülüyorummm özellikle var mı bi diyeceğinAllah da seni güldürsün heppp hepinizii kığğğıızzzz
sosyalim şimdi bana bu ay ne önerirsin yani hangi harff :) malum çalışmalar bugün itabariyle başlıyorr
kızz senin bu tablet olayı da beni bitiriyor haahani millet anlatır ya ben ahmete hamileliğimde mutfaga giremezdim şunu yiyemezdim falann yıllar sonra biri sana cocuğuna hamileliğinde neler yaşadın die sorduklarında ben tablete bakamıodum diceksin zamane anneleri şte naaparsınn
bütün türkiye öğrendi sen öğrenemedin demek kiburada az mı canlı yayın yaptım hey gidi günler heeyy
lizzo doğru sölüyo sosyal can canlı yayın yaptı sen nirlerdeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?