Ağlayakta gözden mi olak???

sormadan buldum canom :82:
hem yaşlandım , el ele verip minikleri yetiştirelim :13:

ayşe nereye kayboldu

sosyalcann yerin belli ediyor

sağol canım benim, herkesin yeri belli burada zaten kim gitse o aranıyor

bu arada dün buralarda kimse yoktu, bugünde maşallah sayfalara yetişilmiyor benim çalışmamı mı bekliyordunuz

öyle canımm, fala inanma falsız kalma demişler ama kalabilirim çünkü çabuk etkilenebiliyorum, en iyisi uzak durmak

seneler önce kadın bana kızın olacak demişti bakalım tutacak mı

ahh inşallahhh fundoşumm , bu ay annesine sürpriz yapsın o minik kuş

Son düzenleme:
kız ben ne olacam
eğer gidişattan biraz bahsedersen seninlede ilgili bişey hissedebilirim hiç bahsetmiyosun ki yada ben denk gelmedim
heeeeeee kahve içmiş fala kapatıyomuş haaa kızz kahve içme yasak
kız tutsun bebişine benden hediye kargolayacam adresini biliyom nasılsa
olleeeyyy ilk hediyemizi kaptık o zaman bu sayfanın numarasını biyere yazıyım sonra hatırlamıom falan deme alıntıladım da bak silemezsin
sen gidince seninkide belli oluyo
ayşeminde kuzumhayatta fire vermezdi demek çok zor geçiyo kıyamam
en dayanıklınız lizo valla helal olsun

wallaaa ben ne dayanıklıyım hastalanıncada ölsem gebersem yatamıyorum millet beni iyi sanıyo

noluyo kıs bu sosyal cana yine dil çıkartıyo bize iş kafasına vurdu bunun galiba bünye bu kadar çalışmaya alışık değil tabi

Son düzenleme:

bütün türkiye öğrendi sen öğrenemedin demek ki burada az mı canlı yayın yaptım hey gidi günler heeyy

banada teyzem hep aralıkta hamile kalcan ikizlerin olcak diyordu geçen kış çok iyi falcıdır bende bekliyorum ne olacak ne zaman olcak

lizommmm :44:
asla kızzzz

sormadan buldum canom :82:
hem yaşlandım , el ele verip minikleri yetiştirelim :13:

ayşe nereye kayboldu

sosyalcann yerin belli ediyor

ben sosyalin yazdigi anda anlamistimm,cunku burada hassas kisiler belli gerci onlarda gitti simdi.
ya kimse kusura bakmasinda bu kadar hassassan boyle forumlarda sennde seviyesni koruyacaksin herkese karsi,sanada ona gore muamele olacak ben boyle seyleri kaldiramiyorum valla,lafimi ortaya koyarim hemen sosyalim yinede buyukluk gosterdiii. bosuna sosyal reis demiyorummm

sedoo burdayimda tablete uzun sure bakamiyorumm. ama sizi takip ediorumm,gozum ustunuzde:82:

fundosumm haklisinn lizoocanin masallahi varr

kızz senin bu tablet olayı da beni bitiriyor haa hani millet anlatır ya ben ahmete hamileliğimde mutfaga giremezdim şunu yiyemezdim falann yıllar sonra biri sana cocuğuna hamileliğinde neler yaşadın die sorduklarında ben tablete bakamıodum diceksin zamane anneleri şte naaparsınn

ayy cok guldumm. yaa tablet kolay oluyor. anneme gelirkende cantama atiyorum sizden kopmuyorummm annemde kiziyorr şu aleti eline alma,cocuga zarari olacak diyoo

fundoşumm sende dayanıklı olursun bence

ahh yesinlerr senin o dilinii , bir eksiklik mutlaka oluyor

bende , sanaa, ayşeme ve lizimcana çıkarıyorum dil :76: :76: :76:
fundoşum hep sarıyor beni

ben unutmam lizimcann hele ucunda fundoş varsaa :82:

sosyalcanı anlatabilirim geçen ay uzun süre regl olmadı , gününü bilmiyor mesela, 25 aralık olarak bir gün belirlemiş test yapmaya karar vermiş...:82:
hisseeet hadi balımm, tek mi çift mi, tek mi çift mi

harf değilde havhavla misyoner dicek oda t den verim alamadı çünkü

kızzz tablet çok rahat ama bendede akşam evde dolaşıyo nereye gidersem eşim çok kızıyo bırak şunu diye çokta oyalıyo iş güç kalıyo ama :26:

bütün türkiye öğrendi sen öğrenemedin demek ki burada az mı canlı yayın yaptım hey gidi günler heeyy

lizzo doğru sölüyo sosyal can canlı yayın yaptı sen nirlerdeydin

gece yapmışsındır o zaman canlı yayını ben erkenden uyuyorum ki kıızz ben neler kaçırmışım ne yayını yaptın sen naptınız siz bu t olayı ayşenur yöntemi falan ne diyo bunlar diyorum yoksaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…