kızz senin bu tablet olayı da beni bitiriyor haahani millet anlatır ya ben ahmete hamileliğimde mutfaga giremezdim şunu yiyemezdim falann yıllar sonra biri sana cocuğuna hamileliğinde neler yaşadın die sorduklarında ben tablete bakamıodum diceksin zamane anneleri şte naaparsınn
Hamile degilsem bat 23 kasimmsonuca gore listedeki akibetimi yazarsiniz 1:
Eketennnnnnnnnn canımmm nasılsınnn hoşgeldinnnn :26:
H.b canim...iyi olmaya çalışıyorum. Bu dış gebelik beni mafetti..17 gun oldu hastanelerdeyim bugun cok sukur ciktim gecen taburcu oldum fakat o gece yine yattim..9doz igne vuruldum ama sancilar beni cok yipratti hic bi sekilde agri kesici vurmuyolar ic kanama olasiligi yüzünden dogum sancisi nasil bilmiyorum ama ondan daha fazla sanci cektigimi soyluyolar. .rabbim daha yasatmasin bidaha sancilari şimdi çok sukur daha iyiyim degerim 773e düştü bugun ama bi sıvı varmis hala ameliyat riski tasiyosun dedi insallah tupe zarar gelmeden kurtulurum cunku suan sağ tupun işlevi bilmedikleri icin sol tüpü kurtarmaya calisiyolar dua edi bana ne olur..eger persembeye kadar agrim sancim olmassa beta hcgye bakilacak tekrar duserse umduklari gibi hayırlısıyla kurtulcam..siz neler yapiyosunuz gorusmeyeli
1 ekimden beri eniyoruz canim, ama eylulden kasima hic adet olmadim, 23 kasimda ilacla oldum, test negatif cikmisti cunku,simdi qo kadar beklemden kan testine gidicem yarin, gecikme yasayinca cok zaman gecio cunkuay cok tatlisiniz yaa :2:
H.b canim...iyi olmaya çalışıyorum. Bu dış gebelik beni mafetti..17 gun oldu hastanelerdeyim bugun cok sukur ciktim gecen taburcu oldum fakat o gece yine yattim..9doz igne vuruldum ama sancilar beni cok yipratti hic bi sekilde agri kesici vurmuyolar ic kanama olasiligi yüzünden dogum sancisi nasil bilmiyorum ama ondan daha fazla sanci cektigimi soyluyolar. .rabbim daha yasatmasin bidaha sancilari şimdi çok sukur daha iyiyim degerim 773e düştü bugun ama bi sıvı varmis hala ameliyat riski tasiyosun dedi insallah tupe zarar gelmeden kurtulurum cunku suan sağ tupun işlevi bilmedikleri icin sol tüpü kurtarmaya calisiyolar dua edi bana ne olur..eger persembeye kadar agrim sancim olmassa beta hcgye bakilacak tekrar duserse umduklari gibi hayırlısıyla kurtulcam..siz neler yapiyosunuz gorusmeyeli
Ben niye birinciyim kız ilk ben haber verecem diye mi
Canim tüpte olduğu için kurtajla alinmiyomus ki kurtajla rahimden yumurtaliklardan kurtajla biyopsi aldılar. .yok ilac verdiler hatta kemoterapi igneleri bunlar 9 doz verdiler öyle düştü..ilaçla eritmeye sonlandirmaya çalıştılar cok gec düştü değerim malesef dun ameliyat kararı cikti bugün dustu degerim sevinemiyorum ama hala ameliyat olasılığım var diye...heran tetikteyim cikarken dr tembihliyo zaten yanliz kalmak ayak durmak yok agrin oldugunda hemen geleceksin vs vs cok bunaldim 17gun oldu bugun ve herseyi yaşadım allah dusmanimin basina vermesinöncelikle hoş geldin kuzum, kürtaj olmadın değil mi, değerin kendiliğinden mi düştü, hep aklımdasın zaten, inşallah kurtulursunda bir an önce şu işlerden, sohbetini özledik
Kız zor duruyorum yerimde.. Normalde tam bugün 30. Gün oldu ama yum. Günüm ne zaman bilmediğimden kararsızım.
Bugün eve gelirken market alışverişi yaptık eksik çoktu yazık garibim kocam tüm ağırları aldı zor taşıdı benimde hafif değildi biraz ağırdı kıyamadım ona.. Sonra dedim ki bugün tam bir ay oldu gecikmelere girdik.. Aman sen şimdi iki gün sonra dayanamaz test alırsın diyo adam bile öğrendi
Benimde bugün çimme günüm. Benimde saçların dip boyası geldi gitmiyorumanneme gisince kına yapana kadar çirkin gezcem
Canim tüpte olduğu için kurtajla alinmiyomus ki kurtajla rahimden yumurtaliklardan kurtajla biyopsi aldılar. .yok ilac verdiler hatta kemoterapi igneleri bunlar 9 doz verdiler öyle düştü..ilaçla eritmeye sonlandirmaya çalıştılar cok gec düştü değerim malesef dun ameliyat kararı cikti bugün dustu degerim sevinemiyorum ama hala ameliyat olasılığım var diye...heran tetikteyim cikarken dr tembihliyo zaten yanliz kalmak ayak durmak yok agrin oldugunda hemen geleceksin vs vs cok bunaldim 17gun oldu bugun ve herseyi yaşadım allah dusmanimin basina vermesin
Canım benim sosyalim duygular karşılıklı canım.. Sizinde olması durumunda (ki inşAllah) kendim kadar sevinirim.. Bu duyguları yaşayacağımız günler yakın..
Sizin yeriniz ayrı. Kocam sizi bile kıskanıyo yine mi halay, yine mi kadınlar diyip duruyo. Sen onlarla ilgilen diye adam trip atıyo bugün kalkmış bende sahne isim adı altında kadınlara üye olup sizi takip edip konuşmalarınıza katılcam demez mi koptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?