gece yapmışsındır o zaman canlı yayını ben erkenden uyuyorum kikıızz ben neler kaçırmışım ne yayını yaptın sen naptınız siz bu t olayı ayşenur yöntemi falan ne diyo bunlar diyorum yoksaaaaa
gece yapmışsındır o zaman canlı yayını ben erkenden uyuyorum kikıızz ben neler kaçırmışım ne yayını yaptın sen naptınız siz bu t olayı ayşenur yöntemi falan ne diyo bunlar diyorum yoksaaaaa
kızzz demedimmi sana incir kürü kullanırsan hamiş kalcan içime hissediyorum diyeyalancı bide bişey demiyomuşum
tamam hadi ağzımdan lafı aldınız benaydan da umutluyum oda hamişmiş gibi geliyo
şuanda kaave falınıza bakabilirim yollayın resimleri kızlar
bu ay fundoş ve benay hamile, bakalım tutcakmı bu ayki teorim de
kızz senin bu tablet olayı da beni bitiriyor haahani millet anlatır ya ben ahmete hamileliğimde mutfaga giremezdim şunu yiyemezdim falann yıllar sonra biri sana cocuğuna hamileliğinde neler yaşadın die sorduklarında ben tablete bakamıodum diceksin zamane anneleri şte naaparsınn
şimdii ben biraz okudumm onu da anlatayım dicemmama olmazz sosyal , benay, fundoşş , yeliz , ve ayşe var bu işin içinde diye biliyorum, neleer konuşmuşlar neleeerr bir bilsenn ,sosyal reis koymuşlar adınıı tablet elinde, eve gider gitmez sennnn
Lizimcanımm dua et bunlar hamilekalsınnn bu ay , yoksa rtük buraya da el koyacak canomm
şimdii ben biraz okudumm onu da anlatayım dicemmama olmazz sosyal , benay, fundoşş , yeliz , ve ayşe var bu işin içinde diye biliyorum, neleer konuşmuşlar neleeerr bir bilsenn ,sosyal reis koymuşlar adınıı tablet elinde, eve gider gitmez sennnn
Lizimcanımm dua et bunlar hamilekalsınnn bu ay , yoksa rtük buraya da el koyacak canomm
hehehehehheh ben hele nerdeyse kaçırıyodum kızzz gülmektennnn
çok komik bi akşamdı benim kociş uyuyakaldı ben krize girmişim noluyo yaaa diyo ikide bir dönüp
geçmişe dönün bize neeee sölemeyizzzz
ama bugün çalışacaklar var dicemde o konuya vakıf zaten değilmi yelom
lizooo sanada lazım değil artık
rtükün cezası sosyale
Almış eline tableti ohhh.. Bizede izlemek düştü en komiğinden
Sosyal bu ay prime timeda birinci oldubebek doğumunu o şekilde bekliyoruz artık
cadısınız hepiniiz
sosyalin cezası 9 ay regl olmasınn
ayyy şehit olan pilota çok üzüldüm kızlar ne kadar genç yeni evlenmiş ne kadar hoş bi çift ama
ayyy şehit olan pilota çok üzüldüm kızlar ne kadar genç yeni evlenmiş ne kadar hoş bi çift ama
canım şimdi yeni gördüm ağustosta evlenmişler...,Çok üzücü bir durum Mekanı cennet olsun
Fadime annemizin de...
ben sosyalin yazdigi anda anlamistimm,cunku burada hassas kisiler belligerci onlarda gitti simdi.
ya kimse kusura bakmasinda bu kadar hassassan boyle forumlarda sennde seviyesni koruyacaksin herkese karsi,sanada ona gore muamele olacakben boyle seyleri kaldiramiyorum valla,lafimi ortaya koyarim hemen sosyalim yinede buyukluk gosterdiii. bosuna sosyal reis demiyorummm
sedoo burdayimda tablete uzun sure bakamiyorumm. ama sizi takip ediorumm,gozum ustunuzde:82:
fundosumm haklisinnlizoocanin masallahi varr
sana gülüyorummm özellikle var mı bi diyeceğinAllah da seni güldürsün heppp hepinizii kığğğıızzzz
sosyalim şimdi bana bu ay ne önerirsin yani hangi harff :) malum çalışmalar bugün itabariyle başlıyorr
ayy cok guldumm. yaa tablet kolay oluyor. anneme gelirkende cantama atiyorum sizden kopmuyorummm annemde kiziyorr şu aleti eline alma,cocuga zarari olacak diyoo
fundoşumm sende dayanıklı olursun bence
ahh yesinlerr senin o dilinii , bir eksiklik mutlaka oluyor
bende , sanaa, ayşeme ve lizimcana çıkarıyorum dil :76: :76: :76:
fundoşum hep sarıyor beni
ben unutmam lizimcannhele ucunda fundoş varsaa :82:
sosyalcanı anlatabilirim geçen ay uzun süre regl olmadı , gününü bilmiyor mesela, 25 aralık olarak bir gün belirlemiş test yapmaya karar vermiş...:82:
hisseeet hadi balımm, tek mi çift mi, tek mi çift mi
sosyalcan kendisi açıklasın
geçmişe dönün bize neeee sölemeyizzzz
ama bugün çalışacaklar var dicemde o konuya vakıf zaten değilmi yelom
lizooo sanada lazım değil artık
Kız bak bu yorumların etiketlenmeyi hakett inşAllah canım benim ağzından bal damlıyo.. Çok isterim çıkmasını..
Kız bana ne küsüyon ancak okudum :))) geldim bak küsme başkan hanım
kopardın beni yaa serviste herkes bana sanırım deli demiştir çok iyiydi
rtükün cezası sosyale
Almış eline tableti ohhh.. Bizede izlemek düştü en komiğinden
Sosyal bu ay prime timeda birinci oldubebek doğumunu o şekilde bekliyoruz artık
cadısınız hepiniiz
sosyalin cezası 9 ay regl olmasınn
boyle cezaya can kurbann
bugun sizi ozledimm yaanee muhabbetler donmus yinee
Hey kizlar muhabbet supermis, yarin kan testine gidiyorum, bakalima nolckkkk, ona gore listeye beni de alin:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?