Ağlayakta gözden mi olak???

sosyalcan kendisi açıklasın

yaaa aynen öyle canmm iyice sapıttı bunlar

geçmişe dönün bize neeee sölemeyizzzz

ama bugün çalışacaklar var dicemde o konuya vakıf zaten değilmi yelom

lizooo sanada lazım değil artık

kızzz demedimmi sana incir kürü kullanırsan hamiş kalcan içime hissediyorum diye yalancı bide bişey demiyomuşum
tamam hadi ağzımdan lafı aldınız benaydan da umutluyum oda hamişmiş gibi geliyo

şuanda kaave falınıza bakabilirim yollayın resimleri kızlar
bu ay fundoş ve benay hamile, bakalım tutcakmı bu ayki teorim de

Kız bak bu yorumların etiketlenmeyi hakett inşAllah canım benim ağzından bal damlıyo.. Çok isterim çıkmasını..

Kız bana ne küsüyon ancak okudum :))) geldim bak küsme başkan hanım

kopardın beni yaa serviste herkes bana sanırım deli demiştir çok iyiydi

ben kaçıom kızlar görüşürüz öpüldünüzzz merakımdan akşam girip öğrencem bu konuları hee

şimdii ben biraz okudumm onu da anlatayım dicemm ama olmazz sosyal , benay, fundoşş , yeliz , ve ayşe var bu işin içinde diye biliyorum, neleer konuşmuşlar neleeerr bir bilsenn ,sosyal reis koymuşlar adınıı tablet elinde, eve gider gitmez sennnn

Lizimcanımm dua et bunlar hamile kalsınnn bu ay , yoksa rtük buraya da el koyacak canomm

Son düzenleme:

hehehehehheh ben hele nerdeyse kaçırıyodum kızzz gülmektennnn
çok komik bi akşamdı benim kociş uyuyakaldı ben krize girmişim noluyo yaaa diyo ikide bir dönüp

rtükün cezası sosyale

Almış eline tableti ohhh.. Bizede izlemek düştü en komiğinden
Sosyal bu ay prime timeda birinci oldu bebek doğumunu o şekilde bekliyoruz artık

Son düzenleme:

evet canmm şu yum. günleri dee tutsaydı da aynı zamanlarda çalışıyo olsaydıkk gecen hafta ben beklemedeydim siz erkenden kaçıyodunuz akşamm benim koca erken yattığı için mecbur ben de erken kaçıcamm her şey bebek için sonuçtaa

ayyy şehit olan pilota çok üzüldüm kızlar ne kadar genç yeni evlenmiş ne kadar hoş bi çift ama

oyy oyy oyy temiz kalpli arkadaşım benimmm , tşk ederim canım, burda her şeyi paylaşıyoruz sabahtan akşama kadar birbirimize bat sorup duralım ne kadar sıkıcı

hepimiz gülelim inşallah canım benimmm, bu ay bir şey önermeyeceğim ben alfabenin başından başlayacağım,ona göre gelecek ay hangisinde tutarsa o zaman sana önereceğim

ayy cok guldumm. yaa tablet kolay oluyor. anneme gelirkende cantama atiyorum sizden kopmuyorummm annemde kiziyorr şu aleti eline alma,cocuga zarari olacak diyoo

bende bi türlü kopamıyorum buradan :44:

şoklar içerisindeyim, kığıızzz herşeyi biliyorrr

bizim ne zaman ne yapacağımız belli olmuyor bi bakıyorsun coşmuşuz

sosyalcan kendisi açıklasın

basın toplantısı yapacağım yakında zaten

yelizcim anlatsın bencede ona ben herşeyi ayrıntılı anlattım

küser miyim ben hiç sizeee

rtük müü

rtükün cezası sosyale

Almış eline tableti ohhh.. Bizede izlemek düştü en komiğinden
Sosyal bu ay prime timeda birinci oldu bebek doğumunu o şekilde bekliyoruz artık

ama hala beni takip edemeyenler var gerçekten çok kırıldım

cadısınız hepiniiz
sosyalin cezası 9 ay regl olmasınn

ağzına sağlık inşallah kimse olmasın, çamaşırda kırmızıyı doğumdan sonra görelim inşallah

boyle cezaya can kurbann
bugun sizi ozledimm yaa nee muhabbetler donmus yinee

biz yokuz diye çok kaynatmışlar ayşemmm

ayyy şehit olan pilota çok üzüldüm kızlar ne kadar genç yeni evlenmiş ne kadar hoş bi çift ama

ben şimdi izliyorum ya, yazık gerçekten, Rabbim kimseye vermesin

Hey kizlar muhabbet supermis, yarin kan testine gidiyorum, bakalima nolckkkk, ona gore listeye beni de alin :44:

hamile olmasanda katılabilirsin, biz burada yazışıyoruz hamile kalmaya çalışıyoruz sonra, hamişlerimizde var çok tatlılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…