Ağlayakta gözden mi olak???

benden bişey beklemeyin bu ay kocayla küsüz ve yum haftam geçiyo bile hatta sonra adetime yakın test falan yap demeyin

Kız hiç karı koca arasında küslük olur mu olsa bile en fazla 7-8 saat heeee... Bi laf vardır ya kuş ölmeden küslük olmaz :))) Abartmayın kız

ben gidiyorum kızlar yemeğe

artık fazla giremiyorum hepinizi kocaman öpüyorummm

gelişme olursa haberdar edin ona göreee

Sbry ve sosyalim

Allah söyletiyo olsun.. Akşam test yapıcam inşAllah

sen ne zaman yapacan kığğızzz

Ben bişey hissetmediğim için yapmak istemiyorum pek dünde halama kahve falına baktırdım ama dalgasına haa bebek varmı dedim yok dedi sonradan bi baktı beşik gözüküyoo içindede bebek var dediibu arada kızlar nuray sayarıı birazdan gülbendeee haberiniz olaa çalışmayan açıp dinlesin

yengeçi bi dinle bakalım ne diyooo

Benim yerime de dinleeeeeeeeeeeeee :)

Canım varsa ha sabah ha akşam fark edeceğini düşünmüyorum ben nedense...

İnşAllah sosyalim..
Acaba gazım var biraz omu karnımı sıkıştırıyo ki

Ezooo benimde terazi benide dinle noolurrr

Ama ben hep duydum öle diyolar bana sabah ilk idrarla yap diye sen bilirsin cnm, tamam cnm hızlıca yazmaya çalışıcam

Kizlar hormonn idrarda en yogun sabah oluyorr oyuzden sabah yapilmali hani erken donemde oldugu icin sabah yapin uleyynn delirtmeyin benii :) ben de izliyorum gulbeni nezaman cikcak o hatun kizz yaa yazikk o losemili cocugu konusuyorlarr insanlar cocuklarinin ateşi cikinca bile bi ev hayati alt ust oluyo kaldi ki boyle bi hastalik Allahh korusun duşmanima bile vermesin yarabbim
İnsallah şifa versin en kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…