Ağlayakta gözden mi olak???

Yarısınıda sen aktar burçları ozaman evet cnm ya yazık

Evet bence de cikmicak :) kizlar buarada bakinn prof diyor kii ozellikle cocuklarda vitaminn ilaclari antibiyotiklerr şuruplarr bunlarin hepsi faydadan cok zarari varmiş yetişkinlerde de hele de grip falan icin kullanilan o suda eriyen ilaclar antibiyotikler cok zararliymiş meyve sebzelerden süt urunlerinden yeterince aliyorsunuz cok gerekli olmadikca kullanmayin diyorr bebiş bekleyenlere size diyorum minicik bebişlere ilac antibiyotik kullandirmak yokk yazik kiyamam ben onlaraaa :2:

Bende çok karşıyım ben hiç grip hapı felan içmem limon portakal suyu sıkıp içince hemen faydaası oluyor ağrı kesiciyide sadece regli olunca çook zorda kalırsam içiyorum

Sende nası bi belirti olmuştu cnm gebeliğinde merak ettim:44:

Valla canım demiştim ya zaten anlamadım bile ben öncelikle.. Çünkü evlendiğimiz günden 1 ay kadar zaten bazı sıkıntılar yaşadık uğraştık :) Sonra zaten bayrama 2 hafta vardı ilk defa o zaman düzene girmeye başlamıştı ilişki ilişkiydi artık.. o da toplasan 2-3 kere oldu sonra araya bayram tatili ziyaretler felan :)Ama yani deselerdi ki gebe kalıcan güler geçerdim.. İdrar testini yaptığım gün dedim herhalde cimciklenmem lazım rüyadayım diye.. Yani çok net diyebileceğim belirtim göğüslerimdeki sızıydı.. Sanki hani morarmışlarda dokunsan acıyordu öyleydi.. Koştuğum zaman bile sızlıyordu.. Tek net belirtim buydu bir de akıntım çoğalmıştı... Bir de tam adet günüme gelmeden 2-3 gün öncesinde sabah yakata kasıklarıma batmalarda uyandım iğneler batıyor gibiydi baya bi acı vermişti o kadar yani canım.. Çok uzun oldu allah için cevabım :)))

Canmm gebelik umut eden bizler icin bu belirti açiklamalari nekadar uzun olursa okadar iyi :)

Gerci ben gecen ay belirtiye dair ne varsa yaşadim sonucunda da havami aldim
Cok da takilmamak lazimm ben ne okuduysam hepsini bir bir yaşadim yani insan beyni cok acimasiz gercekten

Canmm gebelik umut eden bizler icin bu belirti açiklamalari nekadar uzun olursa okadar iyi :)

Haklısın canım ben çok bunaltmaktan çekiniyorum sizleri o yüzden öyle düşündüm :)

Cok da takilmamak lazimm ben ne okuduysam hepsini bir bir yaşadim yani insan beyni cok acimasiz gercekten

Canım doğrudur valla.. Dediğim gibi ben hani hiç beklemediğim için ben o söylediğim belirtileri yoğun ve ilk kez yaşamıştım.. Şimdiki planlı olacağından bende de psikolojik bişiler olabilir 2 ay sonrasında Rabbim hayırlı haberler nasip etsin.. İsteyen herkese de hemencedcik versin inşallah...

Aminnnn insallahh

Kızlar tabletn ekranı giitti şimdi zorla az buçuk görerek tazdım okuyamdm pek peri gelrse girerm tejrar zar zor yazdm

Kizlarr dun gece ruyamda afedersiniz eşimle mik mik olucaktikk camaşirimi cikariyorum kan hepp adet olmuştum ruya tabirine baktim cocuk sahibi olmaya diye yorumlanmiş ama tabi yaninda baska yorumlar da varr :26:

Aynen bende bu ay yeterince yaşadım belirti olurda fos çıkarsa yok inanmıycam bi daha ve yapmıycam hemen test falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…