Ağlayakta gözden mi olak???

evet ayşemin zor geçiyor ben hemen elma ayva yiyorum bulantılarımda rahatlıyorum
Arkdaşlar günaydın..sosyalcim sende varmı belirtiler arkadaşlr birde birşey sorucam listede ben varmıyım birde bu liste hangi sayfada
canım günaydın , liste ilk sayfa da , senin de yaklaşmışş batınn p .tesi halay çektirirsin bize inşallah

kuzum muakkak eklemişsindir :26:özür dilerim ben çok yogunum inan çalışma hayatım bi acayip unutmuşumdur

Inşallah belirtiler bebeğini aittir kuzum inşallah bu ay yüzümüz güler kuzularım

günaydın kızlarrr
günaydın sedoşumm
bende iğne batması değilde bıçak batması oluyo
o kistten büyük ihtimalle çünkü doktor kisti gösterirken ultrason aletiyle durdugu yere saplanıyodu tamda

hamişlerin hissi kuvvetlidir derler benimde öleydi ama niye benayda tutmadı çok umutluydum ondann
hep yazıyorum yazıyorum sonra iş çıkıyo bi bakmışım bi saat geçmiş geri siliyorum. özlüyorum sizii

kuzum muakkak eklemişsindir :26:özür dilerim ben çok yogunum inan çalışma hayatım bi acayip unutmuşumdur

Inşallah belirtiler bebeğini aittir kuzum inşallah bu ay yüzümüz güler kuzularım

inşallah canım, sende mutlaka bize haber ver

günaydın canım belki benoş için gelecek ay ki hislerin tutmuştur diyelim

günaydınn lizimim bizde senii özlüyoruz canomm
şimdi tecrübeli bir arkadaşa sordum bu batmalar normalmiş rahatladımm
sen nasılsın iyisindir inşallah , ahh çabuk geçse eve gitsemm bir an önce ne güzel olur c.tesi daha da yaklaşmış olacak çünkü
inşallah canımın içi allah isteyen herkeze versin canım inşallah halay cekeriz hep birlikte

aminn canımm inşallaaaahhhh

bende öyle diyorum bide yarın gelcez işe bitcek sonra bebişleri görmeye gitcez yinee
bide sanırım artık bana bir ay sonraya falan gel der nasıl geçecek zaman benim kontrolüm bile yok sadece kan sonuçlarına bakacak ama ben muayene girişi yaptırcam randevu aldım yine ultrason isticem

geçen bende doktora gittim, muayenede doğum yapmış kadın, bir anda olmuş bitmiş
Rabbim bizlerede nasip etsin

Gunaydin canlarimm, nasilsinizz?

Benayim bu ay hayirli degilmis demekki,hic sıkma canini,eninde sonunda gelecek o bebiss

Yaa gece mide bulantisiyla uyandim yine saat 2 de :2: (zamanini hic şaşmiyor) hemen limon yiyim dedim, limonu yer yemez bulanti dahada artti. birde limonu cikarmak cok kotu oluyormus. Bogazim cok kotu oldu. Gece hicbir sey ise yaramiyor. Ne yesem bos. 2-3 ay boyle devam edecek heralde. Bu saatlerde de kendime geliyorum. Yine cok sukur diyorum gunduz yediklerimi cikarmiyorum.

evet canım bu c.tesi için çok heyecanlıyım , ama sonra uzun bir süre gitmicem 1 ay sonra giderim :)

c.tesi günlerim hastanede geçti kan testi verdim çıkmadı bir hafta sonra verdim çıktı keseyi görmeye gittim göremedi bir hafta sonra gittim gördü şimdi de kalp atışı geçen hafta duymadı , bu hafta çağırdı duysun hastanenin kapısının önünden geçmicemm uzun süre :93:

Allahım duyarım inşallah , hayırlı sonuçlar olsun hepimiz için inşallah lizimcanımm

canım hoş geldin, 2 ay sonra rahat edeceksin inşallah, sabretmen lazım, kendinde demişsin bak en azından gündüzleri çıkarmıyorum diye, buda iyi bir şey

hoş geldin ayşemm
Allah yardımcın olsun kuzumm ne kadar zor, benim bu aralar biraz daha iyi...inşallah kısa sürede geçer...ya keşke gitseydin dr.a belki ek vitamin verecekti ,bulantılarına iyi gelecekti.... tahlillerin yapılacaktı idrar , şeker , neyse 24 salı günü gidiyordun diye biliyorum yaklaştı

iyi olacaksın yakında geçecek canımm :109:

Amin bitanemm. Ama ben ne icsem faydasiz, cikacagi varsa cikiyor cunku. Evet cnm 24 unde gidiorum, cok az kaldi:) Seninde batmalarin gayet normal cnm.

canım hoş geldin, 2 ay sonra rahat edeceksin inşallah, sabretmen lazım, kendinde demişsin bak en azından gündüzleri çıkarmıyorum diye, buda iyi bir şey

Hosbulduk sosyalimm, neler geciyor hayatimizdaa, gecincede unutuyoruz hemen zaten. Bu gunler daha hicbir sey, asil bebisler gelince halimiz yaman olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…