hamişlerin hisleri kuvvetli olur derler, karizmayı çizdirmeyiz evvel Allah
ayşecanı bebişi çok yoruyor ondan gelemiyor, bi de ekrana bakamıyormuş, bi kurtulsaydı şu bulantıdan
lizocanda çok yoğun ondan yazamıyor
canım günaydın , liste ilk sayfa da , senin de yaklaşmışş batınn p .tesi halay çektirirsin bize inşallahArkdaşlar günaydın..sosyalcim sende varmı belirtiler arkadaşlr birde birşey sorucam listede ben varmıyım birde bu liste hangi sayfada
işte şimdi kalbimi ortadan kırdın
Aşk olsun sen bana benide listeye ekleyin demedin mi, bende ekledim sana yazmadım mı
Ilk sayfada canım
Belirti olarak sağ kasığımda hafif vurmalar var o kadar başkada bir şey yok
günaydın sedoşummtutarr inşallahhh , sonra devam edersek çakılırız bir gün bütün karizma gider o zaman
fundoşun ismine de getirmek için çok uğraştıımm
ayşcann geldii yazar diye bekledimm uçtu gittiiigünaydınnn canımm inşallah iyisindiir
benim sol kasığımda iğne batıyor gibi bir sızı oluyor geçiyor , çok gazım da varacaba ondan mı diyorum
sende de oldu mu canomm
liziimmm günaydınn canımm
bu söylediğim sende de oldu mu canımm
hamişlerin hisleri kuvvetli olur derler, karizmayı çizdirmeyiz evvel Allah
ayşecanı bebişi çok yoruyor ondan gelemiyor, bi de ekrana bakamıyormuş, bi kurtulsaydı şu bulantıdan
lizocanda çok yoğun ondan yazamıyor
kuzum muakkak eklemişsindir :26:özür dilerim ben çok yogunum inan çalışma hayatım bi acayip unutmuşumdur
Inşallah belirtiler bebeğini aittir kuzum inşallah bu ay yüzümüz güler kuzularım
günaydın kızlarrr
günaydın sedoşumm
bende iğne batması değilde bıçak batması oluyo
o kistten büyük ihtimalle çünkü doktor kisti gösterirken ultrason aletiyle durdugu yere saplanıyodu tamda
hamişlerin hissi kuvvetlidir derler benimde öleydi ama niye benayda tutmadıçok umutluydum ondann
hep yazıyorum yazıyorum sonra iş çıkıyo bi bakmışım bi saat geçmiş geri siliyorum. özlüyorum sizii
inşallah canımın içi allah isteyen herkeze versin canım inşallah halay cekeriz hep birlikteevet ayşemin zor geçiyorBen hemen elma ayva yiyorum bulantılarımda rahatlıyorum
canım günaydın , liste ilk sayfa da , senin de yaklaşmışş batınn p .tesi halay çektirirsin bize inşallah
tamam canım tabiki haber veririm sende yap artık test bakalım ne çıkacak meraktan çatlatma biziinşallah canım, sende mutlaka bize haber ver
Günaydın canım belki benoş için gelecek ay ki hislerin tutmuştur diyelim
günaydınn lizimim bizde senii özlüyoruz canommgünaydın kızlarrr
günaydın sedoşumm
bende iğne batması değilde bıçak batması oluyo
o kistten büyük ihtimalle çünkü doktor kisti gösterirken ultrason aletiyle durdugu yere saplanıyodu tamda
hamişlerin hissi kuvvetlidir derler benimde öleydi ama niye benayda tutmadıçok umutluydum ondann
hep yazıyorum yazıyorum sonra iş çıkıyo bi bakmışım bi saat geçmiş geri siliyorum. özlüyorum sizii
inşallah canımın içi allah isteyen herkeze versin canım inşallah halay cekeriz hep birlikte
benim daha 6. günüm yapsam bile çıkmaz kitamam canım tabiki haber veririm sende yap artık test bakalım ne çıkacak meraktan çatlatma bizi
benim daha 6. Günüm yapsam bile çıkmaz ki
gecikmenmi 6. Günün
yok kuzum yumurtamadan sonraki 6. Günüm
günaydınn lizimim bizde senii özlüyoruz canomm
şimdi tecrübeli bir arkadaşa sordum bu batmalar normalmiş rahatladımm
sen nasılsın iyisindir inşallah , ahh çabuk geçse eve gitsemm bir an önce ne güzel olurc.tesi daha da yaklaşmış olacak çünkü
aminn canımm inşallaaaahhhh
anladım kuzum ay bende dedim gecikti herhalde 6 gün nasıl dayanır insan
Benimde yiğenim olmuş biraz önce kızın bi suyu gelio hastaneye gidiyorlar kapıdan girer girmez doğuruyo keşke her doğum öle olsa şoklardayım yani
bende öyle diyorumbide yarın gelcez işe bitcek sonra bebişleri görmeye gitcez yinee
bide sanırım artık bana bir ay sonraya falan gel der nasıl geçecek zamanbenim kontrolüm bile yok sadece kan sonuçlarına bakacak ama ben muayene girişi yaptırcam randevu aldım yine ultrason isticem
Gunaydin canlarimm, nasilsinizz?
Benayim bu ay hayirli degilmis demekki,hic sıkma canini,eninde sonunda gelecek o bebiss
Yaa gece mide bulantisiyla uyandim yine saat 2 de :2: (zamanini hic şaşmiyor) hemen limon yiyim dedim, limonu yer yemez bulanti dahada artti. birde limonu cikarmak cok kotu oluyormus. Bogazim cok kotu oldu. Gece hicbir sey ise yaramiyor. Ne yesem bos. 2-3 ay boyle devam edecek heralde. Bu saatlerde de kendime geliyorum. Yine cok sukur diyorum gunduz yediklerimi cikarmiyorum.
geçen bende doktora gittim, muayenede doğum yapmış kadın, bir anda olmuş bitmiş
Rabbim bizlerede nasip etsin
Gunaydin canlarimm, nasilsinizz?
Benayim bu ay hayirli degilmis demekki,hic sıkma canini,eninde sonunda gelecek o bebiss
Yaa gece mide bulantisiyla uyandim yine saat 2 de :2: (zamanini hic şaşmiyor) hemen limon yiyim dedim, limonu yer yemez bulanti dahada artti. birde limonu cikarmak cok kotu oluyormus. Bogazim cok kotu oldu. Gece hicbir sey ise yaramiyor. Ne yesem bos. 2-3 ay boyle devam edecek heralde. Bu saatlerde de kendime geliyorum. Yine cok sukur diyorum gunduz yediklerimi cikarmiyorum.
hoş geldin ayşemm
Allah yardımcın olsun kuzumm ne kadar zor, benim bu aralar biraz daha iyi...inşallah kısa sürede geçer...ya keşke gitseydin dr.a belki ek vitamin verecekti ,bulantılarına iyi gelecekti.... tahlillerin yapılacaktı idrar , şeker , neyse 24 salı günü gidiyordun diye biliyorum yaklaştı
iyi olacaksın yakında geçecek canımm :109:
canım hoş geldin, 2 ay sonra rahat edeceksin inşallah, sabretmen lazım, kendinde demişsin bak en azından gündüzleri çıkarmıyorum diye, buda iyi bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?