Kız sosyal olacak belirtilerden bahsettim
Kız yeliz bu ay umutluyum ben senden de certiyer falan iyi iş
Ayy ben kocadan umutlu degiliimm bi nazlar bi tripler kafasini kircam haa
daha düzeltemedin mi kuzum yaa
Duzeltcem ben onu dizi bitsin deeee
Hakkat fundoşun baya gözü korkmuş galibaaa
canımmmmsöyle bitanem
Günaydın kızlarr...
Halay çekerek giriş yapmak isterdim ama malesef bu ayda fos çıktı
o kadar üzüldüm ki anlatamam.. ilk defa bu ay başka bişiler yaşadım belirti anlamında, ilk defa bu ay daha bi umutlandım, ilk defa bu ay silikte olsa çizgi çıkacak sanmıştım ki yanılmışım
Eşimde çok üzüldü sabah..
Elbetteki kısmet, hakkımızda hayırlısı ama ne bilim içim bu ay acıdı nedense.. giden aylarda hiç bu kadar olmamıştı, yapıyordum test çıkmıyordu amaaaannn diyip konuyu kapatıyordum ama bu sefer nedense içim acıdı ilk defa
Rabbim hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin İnşAllah hepimize..
Artık benden umut yok.. sıradaki kızların haberlerini 4 gözle bekliyoruz artık..
3 büyüklerden biri küme düştü
Günaydın kızlarr...
o kadar üzüldüm ki anlatamam.. ilk defa bu ay başka bişiler yaşadım belirti anlamında, ilk defa bu ay daha bi umutlandım, ilk defa bu ay silikte olsa çizgi çıkacak sanmıştım ki yanılmışım
Elbetteki kısmet, hakkımızda hayırlısı ama ne bilim içim bu ay acıdı nedense.. giden aylarda hiç bu kadar olmamıştı, yapıyordum test çıkmıyordu amaaaannn diyip konuyu kapatıyordum ama bu sefer nedense içim acıdı ilk defa
Artık benden umut yok.. sıradaki kızların haberlerini 4 gözle bekliyoruz artık..
Günaydın kızlarr...
canım benim çok üzüldüm, bizde mi acaba bu kadar üzülmene sebep olduk diye düşündüm , hayırlısı olsun, vaktı saati değil demek ki, gelecek döngün sana bebek getirsin canım
kız bide yazıyı yukarıdan aşağı hüzünlü bi şekilde okudum aşağıda kahkahayı bastım
günaydınn canıımmm hayırlısı olsun, üzülme lütfen, tam gaz çalışmalara devambebişin güzel annesiii miniğinde geleceği o günü sabırsızlıkla bekliyordur
günaydın canımm
herkeseee günaydınnn kızlaaarr
günaydın sedoşumm
nasılsın canımm , 25 aralıkta test yapıyorsun dimiii
çift çizgili testler diliyorum hepinizee , ayy ben sizden sabırsızımm,
halay çekmeyi özledimm ama gerçekte dee özledimm ya
arkadaş ne hafıza var beee, sedoşum ben unutursam sen hatırlatırsın artık
sağol canım, geçen ay ne güzel sizlerin hamişlik haberi ile coşmuştuk bu ay biraz sakinlik var sanırım başlığımızda
hatırlatırım
daha durr sosyalcanımm yeni başlıyor bu ay keşke benaycannla açılışı yapsaydık, hayırlısı olsun
kız geçen komik bir şey yaptım sonrada kendime güldümm( senin yaptığın listede ) gözümü kapatıp isimleriniz arasında , fareyi salladım ok hangisinin üstüne gelirse o hamile dedimm senin isiminde durdu bide daisyt de durdu...
ayy ben böyle totemlere inanırım biliyor musun , dur bakalım tutacak mı, eğer tutarsa her 5 günde bi tahmin isteriz artık
tutarr inşallahhh , sonra devam edersek çakılırız bir gün bütün karizma gider o zaman
fundoşun ismine de getirmek için çok uğraştıımm
ayşcann geldii yazar diye bekledimm uçtu gittiiigünaydınnn canımm inşallah iyisindiir
benim sol kasığımda iğne batıyor gibi bir sızı oluyor geçiyor , çok gazım da varacaba ondan mı diyorum
sende de oldu mu canomm
liziimmm günaydınn canımm
bu söylediğim sende de oldu mu canımm
Arkdaşlar günaydın..sosyalcim sende varmı belirtiler arkadaşlr birde birşey sorucam listede ben varmıyım birde bu liste hangi sayfada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?