Ağlayakta gözden mi olak???

Canmmm hayirlisii olsunn sen doktoruna gorunmeyi ihmal etmee kendini de uzme sonucta her birimiz birgun burdan guzel haberi vericez ama nezaman oldugunu Allah bilir icini ferah tut yine de kan testini yaptir sonucta adetin gecikti ona gore doktoruna gorunn

inşallah fundooşşşş ,

şef nasıl çok mu gıcık biri

çeksin ama biraz çeksin ayşemm

Sendede hissediorum fundam ama boyle soylemek istemiyorum yaaa sonra uzuluyorum sosyalde tutamadim kendimi yine.

kız fundoş bende de tam tersi olmuştu ya idrar da çıktı kan da yoktu

yokkk abim gibi severim burda en sevdiğim kişidir anlayışlı düşünceli
peki ayşenurum pek gerçek gelmedi ama baksana sedomun toteminde bile yokum
çok duygusalım adet yakınlaşınca böle oluyom demek gelcek ama hiçççbi belirti yokkk

Cankuşlarım ne var ne yok varmı güzel haber benaycandan
yeni geldim ofise dışardaydık artık zoer bulursunuz beni benim şef geldi şehirdışından ya artık hep dışardayız
sizi çok özledim

biz seni çok özlüyoruz ama

anladım canım, hayırlısı

Kizlarrrr napiosunuzz bakimm noldu simdi kim test yapmiş da negatif cikmişşş

bende yaptım şimdi negatif çıktı ama daha 6. gün atraksiyon yaşayayım dedim

Bendemi yapsam acep yarın sabah hani cumartesi yapcaktım yaa zaten cumartesi kimsede olmuyo burda paylaşacak

yok kız valla yapmadım kendime hayret ediyorum ama yapmadım
tamam ctesi yapacammm
bende tahminime göre 11. çarşamba yumurtladım

fundoşum cumartesi yap yumurtladıktan 10-11. günlerde d çıkıyor çift çizgi hadi bu sefer sen gör arkandanda biz gelelim, 3 büyükten 2 miz kaldık birimiz küme düştü bu ay (küme olayını benoş yazmış çok hoşuma gitti )

Yaa hadi bakalimm guzel haberlerinizi bekliyorum canlarimm biz de calismalara basladikk hadi gazamın mubarek olaa

Bence benoş kan testi yapmalii kan testi yapmadan ben sonuca guvenmem arkadass ona bakarsan bende pozitif cikmisti ama kan testimde aldim
Boyumun olcusunu kan testi yapiiin uleynn

Yaa hadi bakalimm guzel haberlerinizi bekliyorum canlarimm biz de calismalara basladikk hadi gazamın mubarek olaa

hiçç umut yok cumartesi ya sel basacak burayı yada halaydan moloz yığını dolacak yıkacaz ortalığı

yeloomm kolay gelsinnnn

Adet olmaya yakin sinirr gerginlikk ve duygusallik cok oluyor ama uyku hali hic olmadi

Bide kizlarr bu sogan suyunu kullanirken sizde kahverengine yakin akinti oluyomuydu bide kasık agrisi

Bide kizlarr bu sogan suyunu kullanirken sizde kahverengine yakin akinti oluyomuydu bide kasık agrisi

canım ben geçen ay kullandım 13 gün biliyosun ve adete yakın bende başladı kahverengi hani hamilelik belirtisindede varya bu akıntı çooook umutlandımmmm
neyse adetim 2 gün sürdü hah dedim iyice umutlandım kısa sürdü diye bitti adetim ve kahverengi akıntı 1 hafta devam etti
adetimde kahverengi başladı çok garip bi şekilde sonra çok yoğun geldi normal olarak 1 gün ve sonra yine kahverengiye döndü çok ilginçti
ama dr. gitmiştim ve tertemiz rahimin dedi soğandan bahsetmedim.
seninki erken başladı sanırım temizliyor içini canım hadi hayırlısııı ayşenurdaki etkiyi yapar inşallaaaaah

İnsallah canmm bu ay takmicam dedim ama şimdiden başladimm hadi hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…