Günaydın kızlarr...
Halay çekerek giriş yapmak isterdim ama malesef bu ayda fos çıktı
o kadar üzüldüm ki anlatamam.. ilk defa bu ay başka bişiler yaşadım belirti anlamında, ilk defa bu ay daha bi umutlandım, ilk defa bu ay silikte olsa çizgi çıkacak sanmıştım ki yanılmışım
Eşimde çok üzüldü sabah..
Elbetteki kısmet, hakkımızda hayırlısı ama ne bilim içim bu ay acıdı nedense.. giden aylarda hiç bu kadar olmamıştı, yapıyordum test çıkmıyordu amaaaannn diyip konuyu kapatıyordum ama bu sefer nedense içim acıdı ilk defa
Rabbim hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin İnşAllah hepimize..
Artık benden umut yok.. sıradaki kızların haberlerini 4 gözle bekliyoruz artık..
3 büyüklerden biri küme düştü
inşallah fundooşşşş ,
şef nasıl çok mu gıcık biri
çeksin ama biraz çeksin ayşemm
Sendede hissediorum fundam ama boyle soylemek istemiyorum yaaasonra uzuluyorum sosyalde tutamadim kendimi yine.
kız fundoş bende de tam tersi olmuştu ya idrar da çıktı kan da yoktu
Cankuşlarım ne var ne yok varmı güzel haber benaycandan
yeni geldim ofise dışardaydık artık zoer bulursunuz beni benim şef geldi şehirdışından ya artık hep dışardayız
sizi çok özledim
,gelmiyorsa ondada vardir bi hayir. Senin uzulmeyecegini biliyorum canim. Sen hepimize her zaman umut verdinn
Canim, benim 21 ve 22. Gunlerimde sag kasigimda agri oluyordu ama az az.. Birde sag bacagimda iince ince sizlamalar oluyordu. Ama ben hamile oldugumu hic hissetmedim. Hani bazilari diyor ya ben hissettim diye. Bende hic oyle birsey olmadi. Yumurtlamanin ustunden 10-12 gun gecsin test yaparsin sosyalim. Hakkina en hayirlisi olsun tatlim..
Kizlarrrr napiosunuzz bakimm noldu simdi kim test yapmiş da negatif cikmişşş
biz seni çok özlüyoruz ama
anladım canım, hayırlısı
bende yaptım şimdi negatif çıktıama daha 6. gün atraksiyon yaşayayım dedim
Bendemi yapsam acep yarın sabah hani cumartesi yapcaktım yaa zaten cumartesi kimsede olmuyo burda paylaşacak
6. gün nasıl kızzzzz
Findooo sen de mi yaptin testt
sen cumartesi yap kuzu, ben senin için sabah 6 da gelirim
kız ben ayın 13 . günü yumurtladım ya yumurtladıktan sonraki 6. günüm
yok kız valla yapmadım kendime hayret ediyorum ama yapmadım
tamam ctesi yapacammm
bende tahminime göre 11. çarşamba yumurtladım
fundoşum cumartesi yap yumurtladıktan 10-11. günlerde d çıkıyor çift çizgi hadi bu sefer sen gör arkandanda biz gelelim, 3 büyükten 2 miz kaldık birimiz küme düştü bu ay (küme olayını benoş yazmış çok hoşuma gitti)
Yaa hadi bakalimm guzel haberlerinizi bekliyorum canlarimmbiz de calismalara basladikk hadi gazamın mubarek olaa
kızlar adetinize yakın uyku hali oluyor mu sizde
kızlar adetinize yakın uyku hali oluyor mu sizde
Bide kizlarr bu sogan suyunu kullanirken sizde kahverengine yakin akinti oluyomuydu bide kasık agrisi
canım ben geçen ay kullandım 13 gün biliyosun ve adete yakın bende başladı kahverengi hani hamilelik belirtisindede varya bu akıntı çooook umutlandımmmm
neyse adetim 2 gün sürdü hah dedim iyice umutlandım kısa sürdü diyebitti adetim ve kahverengi akıntı 1 hafta devam etti
adetimde kahverengi başladı çok garip bi şekilde sonra çok yoğun geldi normal olarak 1 gün ve sonra yine kahverengiye döndü çok ilginçti
ama dr. gitmiştim ve tertemiz rahimin dedi soğandan bahsetmedim.
seninki erken başladı sanırım temizliyor içini canım hadi hayırlısııı ayşenurdaki etkiyi yapar inşallaaaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?