• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

gunaydin canlarimm,umarim hepinizz iyisinizdirr:16:
icimizi karartmak yoktu haniii,fundoss yazdiklarini begenmedim hicc:20:

oyy anam sabah fırçamızıda yedik :9::9::9: sen asıl kırmızıyı görim bunalımı gör :9::9: bide şu klomene başlim yan etkiside çokmuş ya vay anam vayyy
ayyy kızlarrr karnımdan bir sesler geliyor odada 3 kişiyiz tıkılmışız küçücük bir utanıyorum anlatamammmm içerde canavar var sanki :60:

cansucummm inşallah hamilesindir testi tekrarla yine bir tane daha yap bence
biraz geç çıkmış çünkü

izmire selam olsun bu arada :16:

oyy anam sabah fırçamızıda yedik :9::9::9: sen asıl kırmızıyı görim bunalımı gör :9::9: bide şu klomene başlim yan etkiside çokmuş ya vay anam vayyy
ayyy kızlarrr karnımdan bir sesler geliyor odada 3 kişiyiz tıkılmışız küçücük bir utanıyorum anlatamammmm içerde canavar var sanki :60:

canım ben 5 kez kullandım klomeni. bi etki görrmedim sadece şiddetli kasık ağrısı.

nasıl etkileri varmiş?:44:

Evlilik ne zormuss
Agladiginda seninle inatlasmak yerine ici parcalanip gelip gonlunu alacak kimsenin olmamasi
Ewe geldiginde ayaklarini uzatip dinlenememen
Annemi ozledimm babami ozledimmm
Yemek yemeyi unutup yigenimle deli gibi kosturup simarmayi saatler sonra ac oldugumu hatirlamayi ozledim
Babamin kusmeyim diye alisveris sozu vermesini bile ozledimm
Cok zormus odaya kapandiginda uzulen birinin olmamasii:14:
Allahimm nasil mutsuzum nasil yalnizim suan:14:
Ayni kandan olmadigimiz icinmi ici sizlamiyo simdi kocamin
Bu kiz odaya kapandi ne yapiyo diye merak etmyomu hic:14:
lizimiimm canımm senide bebişinide yerimm kıyamamm sanaa , geçen hafta da biz böyleydik hatta 4 sene sonra ilk defaa gidip annemde kalmak istedim ,gittimm ,seni çok iyi anlıyorum bu durumda daha zor oluyor :14: ama bebişin de etkisi çok bunu da biliyorsun...
Akşam hiç bir şey olmamış gibi geçecek balım , o da kendisiyle ilgilenmediğini düşünmüştür bir an...lütfen kendini de bebişini de üzme...
:16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

Günaydın canlarım:16: Ben dün dayanamdım bat 4 gün var test yaptım:26: Test e ilk önce birşey yoktu 15 20 dk sonra ikinci çizgi çok ucuk çıktı acabamı dedim sizce kızlar varmıdır birşey:44:
günaydın canım , seni heyecanlandırmak istemem ama benim ilk yaptığım testte 1-2 saat sonra çıkmıştı , bir kaç gün sonra testinde silik çizginin 5 dak. içinde çıktığını görebilme ihtimalin büyük :9:
gunaydin canlarimm,umarim hepinizz iyisinizdirr:16:
icimizi karartmak yoktu haniii,fundoss yazdiklarini begenmedim hicc:20:

günaydın canım iyisindir inşallah

bu fundoş böyle söz geçiremezsin ona :30:

yaramaz fundoşumm günaydınn

herkese günaydınn kızlaaar :16::16::16:

hadi ya menemene geldin he:53: Beklerim yolun düşerse arkadaşım ne kadar durdun menemen de :16:

ege üni. araştırma çiftliği varya orada eğitime -uygulamaya geliyorduk, izmirde 10 sene kaldım, şimdi memleketteyim ama

lizimiimm canımm senide bebişinide yerimm kıyamamm sanaa , geçen hafta da biz böyleydik hatta 4 sene sonra ilk defaa gidip annemde kalmak istedim ,gittimm ,seni çok iyi anlıyorum bu durumda daha zor oluyor :14: ama bebişin de etkisi çok bunu da biliyorsun...
Akşam hiç bir şey olmamış gibi geçecek balım , o da kendisiyle ilgilenmediğini düşünmüştür bir an...lütfen kendini de bebişini de üzme...

günaydın canım , seni heyecanlandırmak istemem ama benim ilk yaptığım testte 1-2 saat sonra çıkmıştı , bir kaç gün sonra testinde silik çizginin 5 dak. içinde çıktığını görebilme ihtimalin büyük :9:

günaydın canım iyisindir inşallah

yaramaz fundoşumm günaydınn

günaydın canımm:16:

Biliyorum canım bebişinde etkisi vardır, çok duygusalım şuan bile biri dokunsa ağlıcam gibi.
Akşam geldi özürdiledi ama ne dedi biliyomusun, yeter artık ağlama bebeğe bişey olucak..
Yine benim bi önemim yok ki :14:

lizimiimm canımm senide bebişinide yerimm kıyamamm sanaa , geçen hafta da biz böyleydik hatta 4 sene sonra ilk defaa gidip annemde kalmak istedim ,gittimm ,seni çok iyi anlıyorum bu durumda daha zor oluyor :14: Ama bebişin de etkisi çok bunu da biliyorsun...

Günaydın canım , seni heyecanlandırmak istemem ama benim ilk yaptığım testte 1-2 saat sonra çıkmıştı , bir kaç gün sonra testinde silik çizginin 5 dak. Içinde çıktığını görebilme ihtimalin büyük :9:

Günaydın canım iyisindir inşallah

Yaramaz fundoşumm günaydınn

ay canım ağzından bal damlıyor inşallah :16:bitanem senin nasıl gidiyor bakalım hamilelik :49:

olur mu öyle şey , senide düşünüyordur , o sadece birden şaşırma diye bebeği öne sürmüştür, sen olmasan bebeğinde olmayacağını bilir yani

Back
X