Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fundoşşş tamda dedikodunu yapıcaktım sedosla yakalandım![]()
biz bucakoop taydık, buca zaten büyük bir köy, öyle Alsancak, Karşıyaka, bostanlı gibi değil![]()
canım burda bir arkadaş yazmıştı çok zor çok ağır geldi baş ağrısı kasık ağrısı gibi şeyler demişti..
5 kez kullandın ve sonuç alamadın ölemi ben bidefa kullanıp hemen rahim filmi çektiricem sonuç alamazsam
aynen canım 5 klomen 2 çatlatma iğnesi sonuç vermedi. bencede canım klomeni çok kullanmaktansa rahim filmi çektrmek daha iyi.
geçenlerde klomenle ilgili çok kullanılınca rahim duvarını inceltiyomuş diye duydum anlamadım ama
Ufff bi iş var bir iş var 2 sene bitmez sanırım oofffffffffff..
az beri gel çamlıkuleye doru
![]()
en sevdiğim yanı evin önünden konağa otobüs var ben o varyant varya orayı çok seviyom![]()
Ufff bi iş var bir iş var 2 sene bitmez sanırım oofffffffffff..
anladım canım zaten oralar olduğunu
bir sürü benimde var ama hiç yapasım yok![]()
burda bahsi geçen ev işleriyse ve sende ev hanımıysan çokkk kızarımmm![]()
biz çalışanlar napacak yaaa ben çalışıyorum haftanın 6 günü ve pazar günü yaladım yuttum![]()
He valla benim de hiç yapasım yokanladım canım zaten oralar olduğunu
bir sürü benimde var ama hiç yapasım yok![]()
offf ölede doktorlarda bildiğini okuyo senin fikrini önemsemiyo öneride bulunsan tada bu böle olurmu desen bile hemen tepki veriyolar
işlerine karışıyosun bilmişlik yapıysun gibi davranıyolar
ben bir defaya mahsus yapıcam bu takibi sonra zaten film çekilcek bakalım onda ne çıkıcak çok merak ediyorum
sen film çektirdinmi ondan sonra tüp açılabiliyomuş ve hamilelik şansı artıyomuş diyolar
klomende 5 gün kullanıp dr. gittin baktı değilmi canım :44:
ohhh ne var kız yarın yaparsın pazarda yatarsınnn![]()
Ben birdaha ilaci kullanmayi duşunmuyorum onumuzdeki ay incir kürü yapicam ama yine gidip yumurta takibi yaptiricam
ev işi değil kuzu ya, iş yerindeki işlerimden bahsediyorum, hem yarın malatyadaki arkadaşlarla buluşacağız , burda tanışıyoruz hepsiyle
soğan daha iyi olmaz mı sana :44:
kızlar sizin için bi mahsuru yoksa bebişimin takvimini oluşturabilir miyim![]()
Allahim bana sogan deme yaa :) incir klomenle ayni işlevi goruyor yavrumm oyuzden incir kuru deneyeyim dedim.Buarada size bisey dicem ama gülmeyin.Ben 3 gundur ovulasyon testini yapamiyorum.okadar sık idrara cikan biriyim ki;simdi tamam tuvalete gitmicem 2 saat beklicem diyorumm unutuyorum bi bakiyorum 2 kez gitmişimhala yapamadim
Şu testii![]()