Ağlayakta gözden mi olak???

Ben birdaha ilaci kullanmayi duşunmuyorum onumuzdeki ay incir kürü yapicam ama yine gidip yumurta takibi yaptiricam

senmiydin yaa acaba bu etkilerden bahsedennnn
bana yazdı günde 2 tane canım 5 gün kullanıp 5. gün gidicem :18::18:
incir kullandım bende canım soğandan sonra send eöle yapacan ozaman bakalım sende işe yarıycakmı bende yaradımı bilmiyom ama sanmıyorumda belirti yok çünkü :18:

offfff yaaa bide git çatlamışmı yok çatlamadıysa iğne yaaaa amannn istemiyorummmm hiçbişey

kızlar sizin için bi mahsuru yoksa bebişimin takvimini oluşturabilir miyim

fatmammm bu kadar süreç bana çok uzak korkutucu geliyo tükenirim ben yaa gelemem öle sıkıntıya ben galiba hiçbişey yaptırmıycam inadım inattır bi vazgeçer soğursam geri adım atmam oluruna mı bıraksam acaba hiçbişey yapasım yokkkk

fatmammm yap hemen takvimi bizde görelim miniğini seninle çok sevinirim canımmm kimse alınmaz düşüncen içinde ço ksağollll

kız sen soğanı bıraktınmııııı
incirle klomen aynımı kız ben düzenli kullandım hem soğanı beğenmiyosun ama ben artık incir bayınca soğana şükrettim oda çekilmiyo bisüre sonra

canım sıvı tüketmezsen wc çok çıkmazsın aslında yaaa tut kendini accıkkkkk

tamam canım benim çok sağol

kizlar su anda cok uzucu bi haber aldim. bi tanidigimiz 5 bucuk aylik hamile,dun detayli ultrasona girmis,bebegin bagirsaklari bulanik cikmis. down sendromu olabilir demisler. kiz perisan olmuss. Rabbim korusunn ins hicbir sey cikmazz

kizlar su anda cok uzucu bi haber aldim. bi tanidigimiz 5 bucuk aylik hamile,dun detayli ultrasona girmis,bebegin bagirsaklari bulanik cikmis. down sendromu olabilir demisler. kiz perisan olmuss. Rabbim korusunn ins hicbir sey cikmazz

offf çok üzüldümmmm inşallah öle bişey yokturrr sağlıklıdır
Allah yardımcıları olsunnnnnnn :85:

canım benim inşallah senin bu ay bebişin gelir ve bunların hiçbirine gerek kalmaz dualarımdasınız Allahım sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah
takvimi yapıyorum şimdi teşekkür ederim anlayışınız için

onun için testler yok mu canım ya, 2-3 lü testler, hiç olmadı amniyotik sıvı alınıp bakılmıyor mu :44:, bağırsak bulanıklığını daha önce hiç duymamıştım

çok üzüldü ya Yarabbim inşallah bişeyi yoktur bebiş sağlıklı sıhhatlidir inşallah

Son düzenleme:
çok üzüldü ya Yarabbim inşallah bişeyi yoktur bebişin sağlıklı sıhhatlidir inşallah

onun için testler yok mu canım ya, 2-3 lü testler, hiç olmadı amniyotik sıvı alınıp bakılmıyor mu :44:, bağırsak bulanıklığını daha önce hiç duymamıştım

insallah fatmacimm hep beraber dua edelimm, ins saglikla dogar bebisi..

sosyalim 2 li ve 3 lu testi temiz cikmis. bu bagirsak bulanikligi saglikli cocuklardada gorunebilirmis ama down sendromlu cocuklardada oluyormus. sadece ihtimal demis. amniyotik sivisi istememis bile. doktor cokta ilgilenmemis ztn. bugun ozele gidecekmis. hayirli haberlerle gelir insallah..

bazen doktorlarla çok kızıyorum yaa inşallah bi sorun çıkmaz kuzum, hayırlı güzel haberlerle gelir, sende haber alır almaz yazarsan bize iyi olur, merak ederim çünkü

inşallah sağlıklıdır minik bebiş haberi alinca bizi de bilgilendir olur mu canım Allahım sen yardım et sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah

Hayir canim sogani birakmadim.Evet incir kürü ayni klomen gibi yumurta gelistirici etkisi var sogan suyunun da ayri o tuplerin falan acilmasina faydali bide rahmi temizliyor kist falan varsa.Klomeni kullan bakalim canmm bicok kişi duydum ilk kullanimda hamile kalan insallah sende de ayni etkiyi yaparr

inşallah sağlıklıdır minik bebiş haberi alinca bizi de bilgilendir olur mu canım Allahım sen yardım et sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah

bazen doktorlarla çok kızıyorum yaa inşallah bi sorun çıkmaz kuzum, hayırlı güzel haberlerle gelir, sende haber alır almaz yazarsan bize iyi olur, merak ederim çünkü

Allah razi olsun kizlar..evet bende bazi densiz doktorlara cok kiziyorum. Allah onlari bildigi gibi yapsin. sonuc gelir gelmez yazicam size kizlar. bende su anda cok kotu oldum. anneme geldim hemen

çok iyi bırakma canım, bende bu ay ne olacaksa olsunda artık bide o kaldı onu denim bari
sonra zaten ister istemez rahim filmi kalıyo
dr. dedi çünkü herşey normal olması lazımdı şimdiye kadar
tüplerde açıksa ben artık yasmin yaptı dicem uzun süre kullandım ya demekki gerçekten tembelleştiriyo
dr.lar ne kadar zararı yok desede doğru demek

Yaa bu doktorlar varyaa fenasina denk geldin mii hayatini karartiyolarr benn neler neler duydum o doktorlarin ultrasonda bebekle ilgili şusu var busu var diye yaptiklari yorumlar.Ve buna ragmenn saglikla doganlari da gordum.O arkadaş sakin isyan etmesinn sadece dua etsinn Allah saglikla sihhatle dogurur bebegini insallahh.Allah kimseyi evladinin sagligiyla sinamasin.

Amin yelizcimm hersey Allahin takdiri.. Cok haklisin neler duyuyoruz. Bi arkadasimin tanidiginada down sendromlu olmasi yuksek demisler.Cocuk dogmus sapasaglamm. Kime inanicaginida bilemiyorsun artik.

Fundamm Allah senin yavrununda en hayirli zamanda hayirli bir sekilde gelmesini nasip etsin insallahh. Rabbim kotuluklerden uzak tutsun. Her zamanda hepimiz icin en hayirlisini versinn.. Hepinize dua ediyorum kizlar..

Fundamm Allah senin yavrununda en hayirli zamanda hayirli bir sekilde gelmesini nasip etsin insallahh. Rabbim kotuluklerden uzak tutsun. Her zamanda hepimiz icin en hayirlisini versinn.. Hepinize dua ediyorum kizlar..

aminnn canım biliyorum şimdi diyosunki geç olsun güç olmasın bende inan hep öle diliyorum ama insan üzüntüsündende artık dayanamıyor çok stresli bu doktora gidip gelmeler beklemeler ben yarın sabah bi test yapimde bakalım nolacak

Cok haklisin insan artik bunaliyor hatta ugrasmak bile istemiyor ama iste hersey Allah'tan.. Rabbimin bi bildigi vardir. Yarin sabahta bize hayirli sonuclarini verirsin ins fundamm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…