Fundosss ben de gecen ay serophene kullandimm valla tek bi etkisini gordum aynen bende de şiddetli kasık agrisi ama ben seminere gitmiştim saatimi dolduramadan birakmak zorunda kaldim ayakta duramiyordum o derece.Bi de kist olayi var birden fazla yumurta uyarildigi icin catlamayanlar kist oluyo bu sefer de hadi dogum kontrol h kullan kist gecsinn falann.Öfff hepsinde iste ayri bi olay..Kuzum senin yumurtlama durumuna gore gunde bir yada gunde iki tane kullanirsin ben gunde 2 kullanmistim kontrole gittigimde 3 tane yumurta vardi biri 21 mm digerler 12mm idi bugun yada yarin catlar demisti ama bi halta yaramadi anca kist oldu
Ben birdaha ilaci kullanmayi duşunmuyorum onumuzdeki ay incir kürü yapicam ama yine gidip yumurta takibi yaptiricam
evt çektrdım canım tupler acık cıktı. maalesef hamilelik olmadı sonrasında. klomen de yumurta takıbı yapıyo. 21 milim e gelince baktı. doktora göre çatlatma iğnesi veriyo ya da kendiliğinden çatlamasını da bekleyebiliyo bazen
bende klomen kullandım olmadı. rahim filmi çektirdim olmadı(bunları önceki doktorum yaptırmıştı). yeni bir doktor buldum geçen ay serephone kullandım yumurta takibinden sonra çatlatma iğnesi yaptım ve çok şükür bebişime hamile kaldım . umarım sizin bu kadar uzamaz hemen bebişlerinize hamile kalırsınız ama benim sorunum yumurtalarımın çatlamamasıymış anladığım kadarıyla
kızlar sizin için bi mahsuru yoksa bebişimin takvimini oluşturabilir miyim
Allahim bana sogan deme yaa :) incir klomenle ayni işlevi goruyor yavrumm oyuzden incir kuru deneyeyim dedim.Buarada size bisey dicem ama gülmeyin.Ben 3 gundur ovulasyon testini yapamiyorum.okadar sık idrara cikan biriyim ki;simdi tamam tuvalete gitmicem 2 saat beklicem diyorumm unutuyorum bi bakiyorum 2 kez gitmişimhala yapamadim
Şu testii
hay Allahım ya ne mahsuru olacak, ben taaa o zaman dedim koyun diye minnoşlarınızın nasıl büyüdüğünü görelim diye ama kimse beni dinlemedikoy kuzum koy en doğal hakkın , zaten bizde çok geçmeden koyacağız
wc nin kapısına not yapıştır, yoksa testin doğru sonuç vermez panpa
kizlar su anda cok uzucu bi haber aldim. bi tanidigimiz 5 bucuk aylik hamile,dun detayli ultrasona girmis,bebegin bagirsaklari bulanik cikmis. down sendromu olabilir demisler. kiz perisan olmuss. Rabbim korusunn ins hicbir sey cikmazz
fatmammm bu kadar süreç bana çok uzak korkutucu geliyo tükenirim ben yaa gelemem öle sıkıntıya ben galiba hiçbişey yaptırmıycam inadım inattır bi vazgeçer soğursam geri adım atmam oluruna mı bıraksam acaba hiçbişey yapasım yokkkk
fatmammm yap hemen takvimi bizde görelim miniğini seninle çok sevinirim canımmm kimse alınmaz düşüncen içinde ço ksağollll
kız sen soğanı bıraktınmııııı
incirle klomen aynımı kız ben düzenli kullandım hem soğanı beğenmiyosun ama ben artık incir bayınca soğana şükrettim oda çekilmiyo bisüre sonra
canım sıvı tüketmezsen wc çok çıkmazsın aslında yaaa tut kendini accıkkkkk
kizlar su anda cok uzucu bi haber aldim. bi tanidigimiz 5 bucuk aylik hamile,dun detayli ultrasona girmis,bebegin bagirsaklari bulanik cikmis. down sendromu olabilir demisler. kiz perisan olmuss. Rabbim korusunn ins hicbir sey cikmazz
offf çok üzüldümmmm inşallah öle bişey yokturrr sağlıklıdır
Allah yardımcıları olsunnnnnnn :85:
çok üzüldü ya Yarabbim inşallah bişeyi yoktur bebişin sağlıklı sıhhatlidir inşallah
onun için testler yok mu canım ya, 2-3 lü testler, hiç olmadı amniyotik sıvı alınıp bakılmıyor mu :44:, bağırsak bulanıklığını daha önce hiç duymamıştım
insallah fatmacimm hep beraber dua edelimm, ins saglikla dogar bebisi..
sosyalim 2 li ve 3 lu testi temiz cikmis. bu bagirsak bulanikligi saglikli cocuklardada gorunebilirmis ama down sendromlu cocuklardada oluyormus. sadece ihtimal demis. amniyotik sivisi istememis bile. doktor cokta ilgilenmemis ztn. bugun ozele gidecekmis. hayirli haberlerle gelir insallah..
insallah fatmacimm hep beraber dua edelimm, ins saglikla dogar bebisi..
sosyalim 2 li ve 3 lu testi temiz cikmis. bu bagirsak bulanikligi saglikli cocuklardada gorunebilirmis ama down sendromlu cocuklardada oluyormus. sadece ihtimal demis. amniyotik sivisi istememis bile. doktor cokta ilgilenmemis ztn. bugun ozele gidecekmis. hayirli haberlerle gelir insallah..
fatmammm bu kadar süreç bana çok uzak korkutucu geliyo tükenirim ben yaa gelemem öle sıkıntıya ben galiba hiçbişey yaptırmıycam inadım inattır bi vazgeçer soğursam geri adım atmam oluruna mı bıraksam acaba hiçbişey yapasım yokkkk
fatmammm yap hemen takvimi bizde görelim miniğini seninle çok sevinirim canımmm kimse alınmaz düşüncen içinde ço ksağollll
kız sen soğanı bıraktınmııııı
incirle klomen aynımı kız ben düzenli kullandım hem soğanı beğenmiyosun ama ben artık incir bayınca soğana şükrettim oda çekilmiyo bisüre sonra
canım sıvı tüketmezsen wc çok çıkmazsın aslında yaaa tut kendini accıkkkkk
inşallah sağlıklıdır minik bebiş haberi alinca bizi de bilgilendir olur mu canım Allahım sen yardım et sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah
bazen doktorlarla çok kızıyorum yaainşallah bi sorun çıkmaz kuzum, hayırlı güzel haberlerle gelir, sende haber alır almaz yazarsan bize iyi olur, merak ederim çünkü
Hayir canim sogani birakmadim.Evet incir kürü ayni klomen gibi yumurta gelistirici etkisi var sogan suyunun da ayri o tuplerin falan acilmasina faydali bide rahmi temizliyor kist falan varsa.Klomeni kullan bakalim canmm bicok kişi duydum ilk kullanimda hamile kalan insallah sende de ayni etkiyi yaparr
bazen doktorlarla çok kızıyorum yaainşallah bi sorun çıkmaz kuzum, hayırlı güzel haberlerle gelir, sende haber alır almaz yazarsan bize iyi olur, merak ederim çünkü
Yaa bu doktorlar varyaa fenasina denk geldin mii hayatini karartiyolarrbenn neler neler duydum o doktorlarin ultrasonda bebekle ilgili şusu var busu var diye yaptiklari yorumlar.Ve buna ragmenn saglikla doganlari da gordum.O arkadaş sakin isyan etmesinn sadece dua etsinn Allah saglikla sihhatle dogurur bebegini insallahh.Allah kimseyi evladinin sagligiyla sinamasin.
çok iyi bırakma canım, bende bu ay ne olacaksa olsunda artık bide o kaldı onu denim bari
sonra zaten ister istemez rahim filmi kalıyo
dr. dedi çünkü herşey normal olması lazımdı şimdiye kadar
tüplerde açıksa ben artık yasmin yaptı dicem uzun süre kullandım ya demekki gerçekten tembelleştiriyo
dr.lar ne kadar zararı yok desede doğru demek
Fundamm Allah senin yavrununda en hayirli zamanda hayirli bir sekilde gelmesini nasip etsin insallahh. Rabbim kotuluklerden uzak tutsun. Her zamanda hepimiz icin en hayirlisini versinn.. Hepinize dua ediyorum kizlar..
aminnn canım biliyorum şimdi diyosunki geç olsun güç olmasın bende inan hep öle diliyorum ama insan üzüntüsündende artık dayanamıyor çok stresli bu doktora gidip gelmeler beklemeler ben yarın sabah bi test yapimde bakalım nolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?