Ağlayakta gözden mi olak???

Selam millet, yeliz faceden yazdi yarin 23 e kadar engellemis site konu disi yazdigindan dolayiymis..

olsa bile çıkmazzz şimdi dinlemedi beniiiii kızz fundoşş özledim sniii gizli gizli yazıyomm hadi ben kaçtımm yelizz

Ezocummm bende seni ozledim yarin konusuruz bol bol, girebilirsen
sabo hayirlisi olsun canim keske biranevvel hamile olsakta hemen bu stresli islerden kurtulsak

Sedommmm yasadigin kabusa cok uzuldummm Allahindan bulsun serefsiz, sapik kayniyo ulke yobaz kopeklerrrr
mingini duydun sonunda nasil guzel bi duygudur canin icinde can var, cok sevindim canimmm benim icin uzulme hayirlisi buymus demek. Insallah dedigin gibi 2 ay icinde olur
biliyorum ki bunu ogrendigim an o guzel duyguyu yasadigim an bunca cektigim sikinti stres gecicek hemencik

dün biz konuştukta onunla ağrıdan 1-2 kişi bulsamda dışarı çıksam diyordu, bende ona ağrı topicini buldum ve burdan gönderdim, sonra dedim istersen yeni konu aç ağrı topici nice zamandır güncellenmiyor diye, ne bileyim kız ceza alacak sanırım benim suçum özür dilerim yaa , bilseydim söyler miydim öyle

Nasıl yeliz engellendi ya.. Başka bi yere mi yazdıki burada hepimiz hemen hemen aynı konuyu konuşuyoruz..

Cansucum tebrik ederim.. Bende gördüm çizgiyi.. Haydi kan verde halaya senle başlayım artık..

Benimde içten içe karnım ağrımaya başladı.. Geliyor benimkiler galiba

Sosyalcim üzülme ya.. Sen bilsen zaten demezsin.. İki gün yeliz için zor olacak ama sonuçta yine gelecek..
Ne cezası yaa sanki mahkemedeyiz

Kiz sende yazip durma bi engelde sana gelecek
soluyom simdi notunu

Hadii üzülmek yok.. Emin ol yeliz bu kadar üzülmedi.. O anlayışlı biri gülüp geçer.. Sende deme öyle.

kızlar çıkıcam yazıyım dedim hemenn negatiff malesef sanırım hiç çift çizgiyi göremiyecem moralim bozulduu

kızlar çıkıcam yazıyım dedim hemenn negatiff malesef sanırım hiç çift çizgiyi göremiyecem moralim bozulduu

Ezocum üzülmek yok.. Demekki zamanı değil.. Bebişin zamanını bekliyo.
Bak bizlerde göremiyoruz çift çizgiyi yalnız değilsin.. Streste yapıyo aslında.. Biraz rahatlasak olacak..

Hadii üzülmek yok.. Emin ol yeliz bu kadar üzülmedi.. O anlayışlı biri gülüp geçer.. Sende deme öyle.

2 gün sonra bana gelir kızar gidermiş, hey sen orada ki diye başlarmış , yelizim istiyorsan 2 gün bende yazmayayım buraya cezanı beraber çekelim

üzülme kuzum, zamanı değilmiş demek ki, biz buradayız bak beraber beklemeye devam ederiz

dayanamadım yarın yapacağım testi biraz önce yaptım ve çıkmadı 27 si gibi adetimi bekliyorum, bu ayda olmadı

3 büyükler küme düştü

Kizlar merhaba aranizdan pat diye ayrilmistim bazilariniz bana kizdi bazilariniz anladi ama ben daha fazla duramadim geldim araniza isim degisikliyle sizi takip etmeye devam ediyordum bazi sorunlar oldu o yuzden giremedim bide sosyalime de soylemistim kocis izin vermiyodu girmeme ..ins tekrar sorunsuz bi şekilde devam ederiz beni araniza tekrar alir misinzz.biraz gizli giricem ama.:))
Umarim topigimizin uguru boyle devam eder
simdiki ismimle yazisicm artik.optm hepinizi

Son düzenleyen: Moderatör:

kız Allah seni ne yapmaya, kendini yine deşifre etmişsin yaa, kocan yakalamasın inşallah bizi takip etmiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…