Selam millet, yeliz faceden yazdi yarin 23 e kadar engellemis site konu disi yazdigindan dolayiymis..
olsa bile çıkmazzz şimdi dinlemedi beniiiiikızz fundoşş özledim sniii gizli gizli yazıyomm hadi ben kaçtımm yelizz
canlarım napıyosunuz çk özledim sizleri yakında rahat rahat giricem inş işte delirttiler beni bende çıkışımı istedim vermediler
p.ertesi kadar düşün biz senin çıkmanı istemiyoruz dediler ama kararım değişmicek sonra evdeyim bebişte gelse tam olucak
hamişler var mı
fundoşumm bitanemm bütün gün hep aklımdaydın eve yeni geldim...lütfenn moralini bozma herşeyin hayırlısı olsunn hakkımızda seni çok seviyorumm balımm bu mutluluğu beraber yaşayıcaz şimdi olmadı 1 ya da 2 ay sonra ama turnayı gözünden vuracaksın inşallah çok tatlı bir bebişin olacakk...benim gül yüzlü arkadaşım....
dün işyerinden erken çıktım beşi on geçe civarında ve başıma çok kötü birşey geldişerefsiz kağıt toplayan bir adam arkamdan bir hareket yaptı ve neye uğradığımı şaşırdım , napıyorsun deyip yolun ortasında var gücümle bağırdım biri tutsun şunu diye arkasından belalar okuyup bağırdım sinirimden ağlamaya başladım koşar adımlarla yürümeye başladı pisliikk çocuğun biri ne yaptın lan deyip üstüne gitti kaçtı resmen bana doğru gelip abla ne yaptı diyince utandımm söyleyemedmm çünkü ne yapacağımı şaşırmıştım ağlamaktan konuşamadım bile....saniyeler içinde aklıma gelen şey çocuğa söylesem ya o pisliğin üzerinde bıçak varsa birşey olursa..........Allahım elleri kırılsın dedim içimden.... bebişim olmasa vururdum çantamla ama .....
bugün kalp atışlarını dinledim minik meleğin hiç bu kadar iyi hissetmemiştim kendimii , gördümm miniğii...Rabbim herkese nasip etsinn...inanın hep dualarımdasınız kızlar....b.sayarı açtığımda halayları görürüm inşallahh dedimm...ama herşey kısmet... bir gün olacak elbet...dileğimm enn kısa zamanda olmasııiyi ki varsınız
2 gün mükuralları bilmiyorum falan diye yöneticilere mesaj atsaydı bari
günaydın bu arada canım
Sosyalcim üzülme ya.. Sen bilsen zaten demezsin.. İki gün yeliz için zor olacak ama sonuçta yine gelecek..
Ne cezası yaa sanki mahkemedeyiz
Kiz sende yazip durma bi engelde sana gelecek
soluyom simdi notunu
kızlar çıkıcam yazıyım dedim hemenn negatiff malesef sanırım hiç çift çizgiyi göremiyecem moralim bozulduu
Hadii üzülmek yok.. Emin ol yeliz bu kadar üzülmedi.. O anlayışlı biri gülüp geçer.. Sende deme öyle.
kızlar çıkıcam yazıyım dedim hemenn negatiff malesef sanırım hiç çift çizgiyi göremiyecem moralim bozulduu
Kizlar merhaba aranizdan pat diye ayrilmistim bazilariniz bana kizdi bazilariniz anladi ama ben daha fazla duramadim geldim araniza isim degisikliyle sizi takip etmeye devam ediyordum bazi sorunlar oldu o yuzden giremedim bide sosyalime de soylemistim kocis izin vermiyodu girmeme ..ins tekrar sorunsuz bi şekilde devam ederiz beni araniza tekrar alir misinzz.biraz gizli giricem ama.:))
Umarim topigimizin uguru boyle devam eder
simdiki ismimle yazisicm artik.optm hepinizi aybike
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?