Ağlayakta gözden mi olak???

yalniz testleri ilk gorunce sen yaptin sandim, sonra adetinin yeni bittigi aklima geldii. bi an cok heyecanlandimm ama bu heyecan cok kisa zaman sonra yine olacak zaten

Tesekkurler kizlarr
Kardesim suanda annemlerin evde duruşmalari vardi gitmişti yarin dönüyor evine sanirim pazartesi netleşecek ama ben eminim o hala inanmiyorr zaten goruntulu konusarak yaptik testi biz her halti beraber yaptigimiz icin bi 5 dk bakmamisti ama ilk 10 dk cikti prediktor markayla yapti
Kuzum kardeşim yeni evli 3 ay olmadi bile 2bucuk aylik falan :) hic korunmadilar hic doktora gitmedi hatta hayatinda hic jinekologa gitmedi maşallah maşallahh

Sedacım çok geçmiş olsun canım.. Malesef böle şerefsiz insan çok.. Çok şükür ki sana bişi olmamış.. İyi ki bişi yapmamışsın Allah korusun.. Bebeğin var çünkü..

Kalp atışını duymak eminim çok güzel bi duygudur tahmin edebiliyorum..
Bizim yaptığın dualar için ayrıca tşk ediyrum ve darısı başımıza inşAllah..

Yelizcim seninde gözün aydın canım.. Teyze olmakta süper bi duygu.. Darısı başına canım

kimse bana cvp yazmamış kimse beni özlememiş fundoş hamişmii test yaptımıı kocişten gizli girdimm

kimse bana cvp yazmamış kimse beni özlememiş fundoş hamişmii test yaptımıı kocişten gizli girdimm

Kız ezo olur mu hiç öle şey.. Yokluğun belli oluyo

Kocana acaba bi zemin mi hazırlasan bura ile ilgili.. Desen böle bi yer var kızlar fikir alışverişi yapıyo desen ne der acaba

canlarım napıyosunuz çk özledim sizleri yakında rahat rahat giricem inş işte delirttiler beni bende çıkışımı istedim vermediler

p.ertesi kadar düşün biz senin çıkmanı istemiyoruz dediler ama kararım değişmicek sonra evdeyim bebişte gelse tam olucak

hamişler var mı

Hayirlisi olsun canim.Şimdilik bi bebiş haberi bana geldi kizlardeşimden bizde bisey yok daha :26:

Hayirlisi olsun canim.Şimdilik bi bebiş haberi bana geldi kizlardeşimden bizde bisey yok daha :26:

kızkardeşinden sanırım canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder umarım en yakın zamanda bizde alırız bebiş haberleri

Evett gerci daha emin degiliz ama idrar testinde cikti pazartesi netlesicekkk hayirlisi olsun insallah
Bizim kizlar bugun bizi ektilerr

çokk üzüldüm senin adına sedocan allah bildiği gibi yapsın

Son düzenleme:
Kız ezo olur mu hiç öle şey.. Yokluğun belli oluyo

Kocana acaba bi zemin mi hazırlasan bura ile ilgili.. Desen böle bi yer var kızlar fikir alışverişi yapıyo desen ne der acaba

cnm tablet bozuk tlfonda wlandan girmiyoo eşim laptop getirdi ptesi götürecek oda evde giremedim şimdi gizlice girdim

kızlar yrn girebilirsm görüşürüz test yapıcam yrnn çıkmayacak yine negatiftir kesin ama neysee yinede bi ihtimal dua edinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…