Ağlayakta gözden mi olak???

rüyamda erkek bebek seviyordum

Ayy hadi tez zamanda gelsin inşAllah canım.. Tamda istediğinden ne güzel..

Benimde testi yaptığım gün eşim rüyasında bebek görmüş kalkar kalmaz sordu varmı diye yok dedim ve ağladım.. O gün birazda ona canım sıkılmıştı.. Rabbim aratmasın canım..

inşallah benayım sağolasın 5 gün sonra falan tekrarlıcam canım şimdi değil günüm geçsin bi bugün bat günü bakalım hayırlısı:44:

Hadi bakalım.. Gelecek o bebiş buraya sen hiç merak etme canım .. Bu ay bu topike nazar değdi bari sen yap açılışı

benimkide diyor bu ayda hasta olacak mısın dedi bende evet dedim, büktü boynunu , bu ayda olmadı o zaman desene dedi gitti

bence sende git yaptır canım, bi daha ki ayı bekleme evet canım 2 yada 3 gün

benimkide diyor bu ayda hasta olacak mısın dedi bende evet dedim, büktü boynunu , bu ayda olmadı o zaman desene dedi gitti

Önce bi doktora gideyim ben kesin kes.. Böyle olmayacak belli..

Kız onların bu halleri bizi daha da üzüyo ya.. Gariplerim bizden daha hevesliler ve belli etmiyorlar ya kıyamam ben onlara

benim ki de sabah sakın ağır kaldırma.. Stres yapma bak ondanda olmuyo olabilir diyo.. Gene nerden ne duydun dedim yok ben kendim düşündüm diyo :)) hayır acaba dedim ben gibi erkekler kulübü falan varda ona mı takılıyon dedim

canıımmm inşallah o mucize gelip göbüşüne yerleşmiştir
Lizimm Allah korusun canım.. Ben hiç anlamıyorum zaten hastalıkları.. İlk gecikmede gittim bi daha doktora falan gitmedim deme bana öle şeyler
Korkuyom ben yaşım aldı gidiyo zaten

Allah korusun tabi benaycım inş hiiç tedaviye gerek kalmadan süpriiiiiz der sizede bebişinizz

Kızlar günaydın ekran çok az gelmiş çok komiik durumdayım şu an karanlık oldumu ekran gözüküyoo nasılsınız benim moralim bozuk çıkmadı yinee

Kızlar günaydın ekran çok az gelmiş çok komiik durumdayım şu an karanlık oldumu ekran gözüküyoo nasılsınız benim moralim bozuk çıkmadı yinee

hoşgeldin canım.. Çek bütün perdeleri

Hiç bozma canım.. Sende bizdensin bak bizimde gelmiyo bi türlü :)

günaydınnn kızlar

Günaydınnnnn canlarımmm
sol kasığımda çok şiddetli ağrı ile uyandım hala devam ediyo
gelecekse gelsinnnde bitsin

Günaydın kızlarr
sizin kesinleştimide gelsin diye dua ediyorsunuz
sosyalim 35 güne kadar normal adet döngüsü dahada uzuyorsa doktor bişeyin yok diyemez

Günaydınnn kızlarr..

Katılıyorum benimde gelmedi daha bi an önce gelse gitse.. Dün olacak gibi oldum yok anam hiç bişi

Gunaydin kizlarr okula geldim simdi
Fundacim niyeki acaba adete varmi daaha
Sosyalcm geçtim i günün

Günaydın kızlar

regli beklerken minikleriniz gelir inşallah

rüyamda erkek bebek seviyordum

Anladım canımm illa 3. Gün mü oluyo bu test

Fundaa ne güzelmiş senin kız 28 gün Allah bozmasın.. Oldu oldu olamadı diğer aya hemen geçiş inşAllah bu ağrılar sana hediye olur

canıımmm inşallah o mucize gelip göbüşüne yerleşmiştir

Allah korusun tabi benaycım inş hiiç tedaviye gerek kalmadan süpriiiiiz der sizede bebişinizz

ayyyy inşallaaah hamişsindirrrr
rüya demişken bende bu aralar sırılsıklam uyanıyorummm pijamam ıpıslak ve yatak yastık ıslak halde çok kötü oluyorum hemen üstümü değişiyorum çok huzursuz olyuroum neden böle yaaa

benayım inşallah tez zamanda bu sıkıntılar geçerr çok stres yaptım budefa belkide uzar

lizommmm olabilirmiki yaaa :44:

ezomm günaydınnnn kuzummm ahhh o çift çizgi bi çıksaaa ahhh

birde ben ne düşündüm yarın olursa hani klomene başlayacam yaaa takibe gidicem ayyy 1 ocağa gelicek kontrol günü dr. çalışmazkiii offff :26:

canım , üzülmek yok sabırla dua ile yola devam herşeyin hayırlısı :109:

Sorma canım benimde 2 gündür göğüs sancım başladı bakalım ne zaman gelecekler

Cnm üzülmeyim diyorum ama elimde değil eşime üzülüyorum dün diyoki bizim olmayaacak sanırım napalım bizimde olmaz dedi çok üzüldüm durup durup neden olmuyor acaba diyor dün biz tedaviyle olucak sanırım ocakta giidelim bakalım dr a ne diyecek

Çıkmıyo cnm dr larda bişey demiyor sinir oluyorumm

sedoşumm cumartesi günü tam sana yazarken telefonumun sarjı bitti kapandı
çokk sevindim bebişinin kalbini duyduguna için rahatlamıştır artık bu yaramaz bebiş sizi gerçekten çok uğraştırıyor
bende kistin durumunu merak ediyodum ama cumartesi günü sabahtan arayıp randevumu iptal ettiler doktor izinliymiş çok sinirlendim
salı gününe aldım tekrar randevu işlerde yoğun izin alabilcemmi, alırsam arkamdan işten kaçtı derlermi düşünüp duruyorum

ezoo böyle karamsar düşünme yaa

minik geleceği vakti bekliyor canım :109:

Canım seni tanıyamadım ya olayıda bilmiyorum şaşırdım

Gelmene sevindim..
Ben test yaptım yoktu canım bişi o yüzden artık hemen gelsin istiyorum

Onemli degil cnm
Sosyale bahsetmiştim benimkiinn kiskancligi iste
Hayirlisi cnm ins vardir da o yüzden gecikiyordur
Yoksa da kirmizilar gelsin yeni umutlar olsun cnm

Gormeyen kizlar vardir bn aybike kizlar isim degiskligi yaptm
Sosyalcm kist fln yoksa niye gecikiyorki acaba
Fundacm test yaptnmi sen
Lizim cnm nasilsin
Ezo cnm lutfen boyle dusunme inss gelicek bebisler dr umda dedi stres cok onemli degil ama genelde kadinlar kafalarini bosalttiklrnda hamile kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…