rüyamda erkek bebek seviyordum
inşallah benayım sağolasın 5 gün sonra falan tekrarlıcam canım şimdi değil günüm geçsin bi bugün bat günü bakalım hayırlısı:44:
Ayy hadi tez zamanda gelsin inşAllah canım.. Tamda istediğinden ne güzel..
Benimde testi yaptığım gün eşim rüyasında bebek görmüş kalkar kalmaz sordu varmı diye yok dedim ve ağladım.. O gün birazda ona canım sıkılmıştı.. Rabbim aratmasın canım..
Hadi bakalım.. Gelecek o bebiş buraya sen hiç merak etme canım .. Bu ay bu topike nazar değdi bari sen yap açılışı
bence sende git yaptır canım, bi daha ki ayı beklemeevet canım 2 yada 3 gün
benimkide diyor bu ayda hasta olacak mısın dedi bende evet dedim, büktü boynunu , bu ayda olmadı o zaman desene dedi gitti
canıımmm inşallah o mucize gelip göbüşüne yerleşmiştirBenim yarın gelir şaşmaz pek 28 günde en geç sizinki çok zor ama yaa çok uzun süreç dahada uzuyor
lizomm yalnız benim adete yakın kuruluk olurdu iki gündür ıslaklık var
bide kasıklarım komple ağrırdı şimdi sol ağrıdı anlamadımki bende
bi mucize olsa keşke
Lizimm Allah korusun canım.. Ben hiç anlamıyorum zaten hastalıkları.. İlk gecikmede gittim bi daha doktora falan gitmedim deme bana öle şeyler
Korkuyom ben yaşım aldı gidiyo zaten
Kızlar günaydın ekran çok az gelmiş çok komiik durumdayım şu an karanlık oldumu ekran gözüküyoonasılsınız benim moralim bozuk çıkmadı yinee
hoşgeldin canım.. Çek bütün perdeleri
Hiç bozma canım.. Sende bizdensin bak bizimde gelmiyo bi türlü :)
günaydınnn kızlar
Günaydınnnnn canlarımmm
sol kasığımda çok şiddetli ağrı ile uyandım hala devam ediyo
gelecekse gelsinnnde bitsin
Günaydın kızlarr
sizin kesinleştimide gelsin diye dua ediyorsunuz
sosyalim 35 güne kadar normal adet döngüsü dahada uzuyorsa doktor bişeyin yok diyemez
Günaydınnn kızlarr..
Katılıyorum benimde gelmedi dahabi an önce gelse gitse.. Dün olacak gibi oldum yok anam hiç bişi
Gunaydin kizlarr okula geldim simdi
Fundacim niyeki acaba adete varmi daaha
Sosyalcm geçtim i günün
Kızlar günaydın ekran çok az gelmiş çok komiik durumdayım şu an karanlık oldumu ekran gözüküyoonasılsınız benim moralim bozuk çıkmadı yinee
Günaydın kızlar
regli beklerken minikleriniz gelir inşallah
Yok cnm göğüslerim acıyor kırmızılae gelcek testte çıkmadı
Yok cnm göğüslerim acıyor kırmızılae gelcek testte çıkmadı
rüyamda erkek bebek seviyordum
Anladım canımm illa 3. Gün mü oluyo bu test
Fundaa ne güzelmiş senin kız 28 gün Allah bozmasın.. Oldu oldu olamadı diğer aya hemen geçişinşAllah bu ağrılar sana hediye olur
canıımmm inşallah o mucize gelip göbüşüne yerleşmiştir
Allah korusun tabi benaycım inş hiiç tedaviye gerek kalmadan süpriiiiiz der sizede bebişinizz
canım , üzülmek yok sabırla dua ile yola devamherşeyin hayırlısı :109:
Sorma canım benimde 2 gündür göğüs sancım başladı bakalım ne zaman gelecekler
ayyyy inşallaaah hamişsindirrrr
rüya demişken bende bu aralar sırılsıklam uyanıyorummm pijamam ıpıslak ve yatak yastık ıslak halde çok kötü oluyorum hemen üstümü değişiyorum çok huzursuz olyuroum neden böle yaaa
benayım inşallah tez zamanda bu sıkıntılar geçerr çok stres yaptım budefa belkide uzar
lizommmm olabilirmiki yaaa :44:
ezomm günaydınnnn kuzummm ahhh o çift çizgi bi çıksaaa ahhh
birde ben ne düşündüm yarın olursa hani klomene başlayacam yaaa takibe gidicem ayyy 1 ocağa gelicek kontrol günü dr. çalışmazkiii offff :26:
Cnm üzülmeyim diyorum ama elimde değil eşime üzülüyorum dün diyoki bizim olmayaacak sanırım napalım bizimde olmaz dedi çok üzüldüm durup durup neden olmuyor acaba diyor dünbiz tedaviyle olucak sanırım ocakta giidelim bakalım dr a ne diyecek
Canım seni tanıyamadım yaolayıda bilmiyorum şaşırdım
Gelmene sevindim..
Ben test yaptım yoktu canım bişi o yüzden artık hemen gelsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?