sedoşumm cumartesi günü tam sana yazarken telefonumun sarjı bitti kapandı
çokk sevindim bebişinin kalbini duyduguna için rahatlamıştır artıkbu yaramaz bebiş sizi gerçekten çok uğraştırıyor
bende kistin durumunu merak ediyodum ama cumartesi günü sabahtan arayıp randevumu iptal ettiler doktor izinliymiş çok sinirlendim
salı gününe aldım tekrar randevu işlerde yoğun izin alabilcemmi, alırsam arkamdan işten kaçtı derlermi düşünüp duruyorum
Bii an evvel gelsede üzülmesekezoo böyle karamsar düşünme yaa
minik geleceği vakti bekliyor canım :109:
Cnm bnde gizli saklı giriyorum kızlar biliyo o evde yokken giriyorum tabletten taabletinde ekranı gitti kaç gündür giremiyorum şimdi az buçuk gelmiş dün laptop getirdi çıkmadı evdeydiOnemli degil cnm
Sosyale bahsetmiştim benimkiinn kiskancligi iste
Hayirlisi cnm ins vardir da o yüzden gecikiyordur
Yoksa da kirmizilar gelsin yeni umutlar olsun cnm
kızlar ben bugün yoğunum biraz gelemeyebilirim
Gormeyen kizlar vardir bn aybike kizlar isim degiskligi yaptm
Sosyalcm kist fln yoksa niye gecikiyorki acaba
Fundacm test yaptnmi sen
Lizim cnm nasilsin
Ezo cnm lutfen boyle dusunme inss gelicek bebisler dr umda dedi stres cok onemli degil ama genelde kadinlar kafalarini bosalttiklrnda hamile kalmis
Cnm ya neyse yakalanmamissin bnmkide olunca giremiycm simdi okuldayim diye girdimBii an evvel gelsede üzülmesek
Cnm bnde gizli saklı giriyorum kızlar biliyo o evde yokken giriyorum tabletten taabletinde ekranı gitti kaç gündür giremiyorum şimdi az buçuk gelmiş dün laptop getirdi çıkmadı evdeydigeri götrdü ssabahda baktım gelmş tablet biraz geçen tam yazarken gitti tablet silemedim geçmişi aklım çıktı evdeyken düzelecekde görecek diyee gizli saklı giriyorum bemde iştee
Cnm ya neyse yakalanmamissin bnmkide olunca giremiycm simdi okuldayim diye girdim
Gormeyen kizlar vardir bn aybike kizlar isim degiskligi yaptm
Sosyalcm kist fln yoksa niye gecikiyorki acaba
Fundacm test yaptnmi sen
Lizim cnm nasilsin
Ezo cnm lutfen boyle dusunme inss gelicek bebisler dr umda dedi stres cok onemli degil ama genelde kadinlar kafalarini bosalttiklrnda hamile kalmis
Evet cnm yaAybikee kız senmiydinncnm bu ay kafamaa takmadım inanki gerçekten sorun var olmuyor zor olucak sanırım
yaptım canım hiçbişey çıkmadı cumartesi sabahı yaptım
Gündüz bnmki evde yok o yüzzden
Sed cnm nasilsin bebis iyi insss
Iyi olun cnm bnde iyiyim cok sukur soguktan donuyorumikimizde iyiyiz canım sende iyisindir inşallah
Hayirlisi cnm gectimi adetin
Yarın bekliyorummm :18:
gunaydinn kizlarrrranca kendime gelebildimm hemen geleyim dedimm. ne var ne yok fundamm bu ayki belirtilerin farklii hadi ins mucizen gelmisstirrr
sed gunaydinn yarin 7 haftalik mi oluyosun,yerim ben onuuadetime gore bende bugun 7 haftalik oldum.bakalim yrn tam kesinlesecekk
bende nerde bu kız diyorum kaç saattirrrr
canım sen ne zaman gidiyon doktoraaa sende bi duysaydın pıtpıtları
canım hiç ağzımın tadı yok ne yesem tuhaf tadı huzursuzum eve gitmek istiyorum iş yapasım yok
üşüyorum
göğüslerimde hiç ağrı yok ayşem ama
7 haftalıkmı maşallaaaaaahhhhhh kuzucuğaaa
gunaydinn kizlarrrranca kendime gelebildimm hemen geleyim dedimm. ne var ne yok fundamm bu ayki belirtilerin farklii hadi ins mucizen gelmisstirrr
sed gunaydinn yarin 7 haftalik mi oluyosun,yerim ben onuuadetime gore bende bugun 7 haftalik oldum.bakalim yrn tam kesinlesecekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?