fundam sen testi erken yaptin bence. şu soylediklerin cok şaibeli:44:birsey olabilirr
yrn 1 de doktora gidiyorumm fundamm. iyi sabrettimbakalim hersey belli olacak.
Günaydın cnm , eveet yarın 7 hafta oluyorsağlık huzur içinde geçmesini diliyorum hepimiz için
yarın sende kuzunun kalp atışlarını duyacaksın inşallah annesi
inşallah gelmiştir fundoşun mucizesi
Günaydın cnm , eveet yarın 7 hafta oluyorsağlık huzur içinde geçmesini diliyorum hepimiz için
yarın sende kuzunun kalp atışlarını duyacaksın inşallah annesi
inşallah gelmiştir fundoşun mucizesi
yarın belli olur canım gelir belki gecikirse umudum olur canım
valla iyi sabrettin canım yaaa maşallaaaah sana
amin sedommmm
masallahh onaaa,1 hafta sonra 2 aylik olacak
yarin bakalim duyabilecek miyiz sedomm
simdi nane sekerine dadandimm. o biraz iyi geliyor. ama sekerde kilo aldirir:26:
insallah yarin gelmezz kirmizilarrrrr,sende bize cift cizgi haberi verirsinnnama kirmizilar gelirsede uzulmeyecezz cunku o inatci bebiss klomenle gelecekk
canımmm ama sen hamilesinn , öyle düşünürlerse de onların fesatlığı , hiiç kafana takma
inşallah kist küçülüp yok olmuştur...
gördümm miniği bitanemm çok güzel bir duyguymuş, o an daha da çok inandım bebişin olduğuna :109:
6 hafta 4 günlük dedi yarın 7 hafta oluyorsenin kaç hafta oldu canım
canım duyacaksın Allahın izniyleayşem keseyi görüyordum hep siyah, bu gidişimde köşede o miniği görmem o kadar etkiledi ki beni ekranda kalp atışlarını görüyorsun , ben dinlemek istemedim 1 ay sonra çağırdı eşimle beraber gidicem o zaman dinlemek istiyorum bütün kızlar dilerim kısa sürede bu duyguyu yaşarlar dileriiimm
sen yarın eşinle mi gidiyorsun canım
canım duyacaksın Allahın izniyleayşem keseyi görüyordum hep siyah, bu gidişimde köşede o miniği görmem o kadar etkiledi ki beni ekranda kalp atışlarını görüyorsun , ben dinlemek istemedim 1 ay sonra çağırdı eşimle beraber gidicem o zaman dinlemek istiyorum bütün kızlar dilerim kısa sürede bu duyguyu yaşarlar dileriiimm
sen yarın eşinle mi gidiyorsun canım
oyy minik büyümüş 7 haftalık olmuşş maşallah ona
benim 8 hafta 2 günlük bugün, benim bebiş sizinkilerin büyüğü abla diyecekler
bu arada ben dahil herkes kız olduğunu düşünüyo(babam ve görümcem hariç onlar erkek istiyo çünkü )
dehayde öle olsun
midem bulanıyo boğazımı sıkıyo sanki biri çok huzursuzumm ayyy
dün gittim saçımı boyattım manikür yaptırdım anlık kendime geldim ama geçti hemen yine aynı huysuzluk
neyse saclarini boyatman iyi olmuss fundamm belki bu son boyatman olabilir cunkuu
bende oyle hissettim bi an lizoyla benim kiz,sedonun ve senin erkek
oyy minik büyümüş 7 haftalık olmuşş maşallah ona
benim 8 hafta 2 günlük bugün, benim bebiş sizinkilerin büyüğü abla diyecekler
bu arada ben dahil herkes kız olduğunu düşünüyo(babam ve görümcem hariç onlar erkek istiyo çünkü )
evet ayşemm yarından sonra duygularını merak ediyorumaminn sedommm buradaki herkes bu duygulari yasayacakk,bunu butun ictenligimle soyluyorummmm
eminim cok cok guzel bi duygudur sedomm. sesi disari vermek bebise zararli miydi cnm.
yarin esim izin alabilirse gelecek cnm,alamazsa arkadasimla gidecem.
dehayde öle olsun
midem bulanıyo boğazımı sıkıyo sanki biri çok huzursuzumm ayyy
dün gittim saçımı boyattım manikür yaptırdım anlık kendime geldim ama geçti hemen yine aynı huysuzluk
Analık duygusu işlemiş bedenime boyalı beklerken bile ya varsa ya zarar verirse diyorum
benide hiç es geçme
oyyyy ne kadar güzellll köşeyemi kaçmış yaramazzzz
nasıl güzel bir duygudur yaaa maşallah size canlarım
yarında ayşem duyucak inşallah
lizim senin bebeğini ilk sevicezbencede kızın olcak gibi amaaa bakalım az kaldı bikaç aya öğreniriz
ayşeyle senin kız sedonun oğlan olcak bence
benimkine erkek diyenler sanki yanılacaklarmış gibi hissediyorumneyse saclarini boyatman iyi olmuss fundamm belki bu son boyatman olabilir cunkuu
bende oyle hissettim bi an lizoyla benim kiz,sedonun ve senin erkek
oyyyy ne kadar güzellll köşeyemi kaçmış yaramazzzz
nasıl güzel bir duygudur yaaa maşallah size canlarım
yarında ayşem duyucak inşallah
lizim senin bebeğini ilk sevicezbencede kızın olcak gibi amaaa bakalım az kaldı bikaç aya öğreniriz
ayşeyle senin kız sedonun oğlan olcak bence
benimkine erkek diyenler sanki yanılacaklarmış gibi hissediyorum:82:
dilerimm kısa sürede sende yaşayacaksın bu duyguyu canıımmm :109:
aramızda 1 hafta var canımmminik abla, yerim ben onu
evet ayşemm yarından sonra duygularını merak ediyoruminşallah eşin izin alabilir , onunla gitmen daha güzel olur...ben sesi dışarı vermeleriyle ilgili zararlı diye duymuştum çok fazla dinletilmesi ama nereden duydum onu bile hatırlamıyorum canım :26:
en iyisini yapmışsınn canım da ya bebişin geldiysee :26:
merak etme fundosum simdi bebis 3-4 haftaliktir. o zaman zarari olmuyor diye duymustum. tam zamaninda boyatmissin
yaa bu ay olmazsa en cok 2 ay veriyorum sanaa, bu sozumu unutmaa
bencede ayşeyle benim kız sedoşla senin erkek
bende tam böyle seninle aynı zamanda boyatmıştım saçımı, sonra ya hamileysem diye tasalanmıştım,gerçekten hamileymşim
inş aynılar seninde başına gelir fundam
benim idrarımda çok koyu 2 gündür
sedom ayşem vermiş cevabını bende korktum bi an ama lizoyla ayşe yüreğimize su serptiler boya konusunda
en çok 2 aymı
ayyy lizommm yeniden umut yeşeriyooo içimde yapmayınnn :18:
şimdi böle stres yapıyom gecikicek kırmızılarda
ne umudumuzu kaybediyoruz nede çok umutlanıyoruz canım
oda nasıl olacaksa bilemedim
sen yinede hep pozitif düşün, inşallah hayırlı sonuçlar olmuştur senin için
yüzde 49seninkine tam hissedemiyorum yaa yuzde 49 kiz olma sansida varneyse hepsi saglikli olsunlardaa,cinsiyetleri hic onemli degill
bende esimin gelmesini cok istiyorum ama bakalim kismet olacak mi?
birde sedoo senden hic idrar testi istediler mi?? benim idrarim cok koyu bu aralar ve beyaz sivi akintilarim yogun. sende durum nasilll
benim idrarımda çok koyu 2 gündür
sedom ayşem vermiş cevabını bende korktum bi an ama lizoyla ayşe yüreğimize su serptiler boya konusunda
en çok 2 aymı
ayyy lizommm yeniden umut yeşeriyooo içimde yapmayınnn :18:
şimdi böle stres yapıyom gecikicek kırmızılarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?