Ağlayakta gözden mi olak???

Her turlu neticeye hazirlikliyizz. Adet olacaksanda hemen gelsin. Sonra klomen kuru baslasinn. Moral bozmak yokk yoksa kizarimmm su anda % 50 sansimiz var. Saat 7 den sonra ogrenicez. Hadi ben yanindayim fundamm

canımsınnnnnnn
valla bu defa öle çok üzülmicem hazırlıklıyım evet sabah gelsin hatta hemen başlasın bende cumartesi hemen klomene başlim :125:

reçeteyi bile yanımda tutuyorum bi aydır almadım yazılanları hamişsem diye boşa almamak için
ozaman akşam görüşürüz canım sende dinlen kimsede kalmamış

Tamam tatlimm opuyorum seniiii buralardayimmm,bekliorumm senii

Fundacimm bugun kayinvalidelerdeyim sirf seni merakimdan bakicam buraya güzel sonuclarla gelrsin insallahhh

Eveettt kesinliklee moral bozmak yokk yeni ay yeni umutt zatenn bi yil gecmiyoki ustune bi sonraki ay devam ediyoruz umutlaraa

[QUOTçıkıyorumnsare;33219323]Him anladim cnm.sen kacta cikiyosun isten[/QUOTE]

evetttt hadi yaaa eniştemle aynı günmü doğmuşuzzzz odamı yılbaşı çocuğu
üff sevmedimmm yorumu

sosyalimmm bende meraktayım nolurdu ince bi silik çizgi çıksa

5 te cikiyorum canim
Insallah gorursun fundosun
Kiz ilk baslarda ben istemiyordum neti simdi kotayi yukselt desem beni ne yapar bilemiyorum
Fundosummm bende buradayim

Yok kizz niye tekrarlasin :) bu hafta doktora gittiklerimde artik doktor ister herhalde birdaha cunku bugun acilde yaptirdi tahlili doktora gitmedi

Gerci senin kardesin degeri yuksekti dimi ben unuttum onu. Doktor belki istemez bile. Deger 1500 lerde olunca kese gorunuyormus ztn. Kardesininde 4-5 gune kese gorunur buyuk ihtimalle

[QUOTçıkıyorumnsare;33219323]Him anladim cnm.sen kacta cikiyosun isten

5 te cikiyorum canim
Insallah gorursun fundosun
Kiz ilk baslarda ben istemiyordum neti simdi kotayi yukselt desem beni ne yapar bilemiyorum
Fundosummm bende buradayim[/QUOTE]

Ooo sosyalimde gelmiss fundosumm seni beklioruz. Saat 7. Fundos evde olmali

Teyzemlere geldim kuzum tabletle, teyzem diyo sen tabletle gelmezdin hayrola onemli islerim var dedim aysemm

Aysemm evet degeri yuksek bakalim hayirlisi
Evett fundoss nerdesin yaa hadi yap çişiniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…