wc den geliyommm dayanamadımmm çok sıkıştımmmm napimmmm
Neyse eve gidene kadar saat 7 olur heralde
olur canımmmm tam 7 ye doru olurum
karnım ağrıyooo sanki adet olacam
Her turlu neticeye hazirlikliyizz. Adet olacaksanda hemen gelsin. Sonra klomen kuru baslasinn. Moral bozmak yokkyoksa kizarimmm su anda % 50 sansimiz var. Saat 7 den sonra ogrenicez. Hadi ben yanindayim fundamm
canımsınnnnnnn
valla bu defa öle çok üzülmicem hazırlıklıyım evet sabah gelsin hatta hemen başlasın bende cumartesi hemen klomene başlim :125:
reçeteyi bile yanımda tutuyorum bi aydır almadım yazılanları hamişsem diye boşa almamak için
ozaman akşam görüşürüz canım sende dinlen kimsede kalmamış
Fundacimm bugun kayinvalidelerdeyim sirf seni merakimdan bakicam buraya güzel sonuclarla gelrsin insallahhh
Eveettt kesinliklee moral bozmak yokk yeni ay yeni umutt zatenn bi yil gecmiyoki ustune bi sonraki ay devam ediyoruz umutlaraa
Aynen oyle yelocann. Kardesin kan testini tekrarlayacak mi?
evetttt hadi yaaa eniştemle aynı günmü doğmuşuzzzz odamı yılbaşı çocuğu
üff sevmedimmm yorumu
sosyalimmm bende meraktayım nolurdu ince bi silik çizgi çıksa
Selamm kızlarrr
Twincim benim işim inanılmaz yoğun.. Arada telden kaçamak yapıp girmek isyiyorum ama okuyamadan çıkıyorum canım. Ben akşamları giriyorum ama bakıyorum ki artık kimse girmeyecekmiş hıh küstüm işte kızlar
Kotanızı yükseltin sayın başkan
Yok kizz niye tekrarlasin :) bu hafta doktora gittiklerimde artik doktor ister herhalde birdaha cunku bugun acilde yaptirdi tahlili doktora gitmedi
[QUOTçıkıyorumnsare;33219323]Him anladim cnm.sen kacta cikiyosun isten
Teyzemlere geldim kuzum tabletle, teyzem diyo sen tabletle gelmezdin hayrola onemli islerim var dedim aysemm
Duy sesimizi funda duyyy senin icin herseyyyyyiyi yapmissin canomm
Esimde biraz gec gelir insallah
Duy sesimizi funda duyyy senin icin herseyyyyy
Salata malzemelerini oyle koy sende bosvervala salata yapicamm gozum burada, yapamadim halaa. Esim 15 dk ya evde olurrr hadii fundos elini cabuk tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?