Ağlayakta gözden mi olak???

Biz uzuluyoruz diye en cokta yapiyolar benimkide ole, spora gitti uzan dinlen karadayi baslayana kadar ben gelip servis yapcam sana dedi
Ona hamileyim demeyi herseyden cok istiyorummm

bendee çok istiyorum bnm dr tedaviyede başlamadı ocağa kdr boş geçicek neyse kalmadıı burda zamanı geçirdim kafamı dağıtıyorum işte az da olsa

bana dr klomende vermedii bişeyde demiyorlar sinir oluyorum tedaviye başlayıverse

klomen yumurta çatlatma hapımı bilmiyorummda:26:

Ayy gercekten oda sinir bir durum
yumurtayi gelistirip catlatiyomus
benim testlerde hic kopkoyuyu yakalayamadi
sorun ya o yada tup kapali fiye dusunuyorum iki ay icinde cikacak ortaya

Ayy gercekten oda sinir bir durum
yumurtayi gelistirip catlatiyomus
benim testlerde hic kopkoyuyu yakalayamadi
sorun ya o yada tup kapali fiye dusunuyorum iki ay icinde cikacak ortaya

bende yakalayamadım cnm kv demin dr a gitmiştim oda tesadüf yaa inferlite dr muş kv dem git kızım aksatma ne zaman gel dediyse dedi ocakda gidelim bakalım bende gidince söyleyecem ovu testinde koyuyu yakalayamadım diye

iyi geceler tatlımm eşim msj attı fundacan bolca fındık yiyorum diyee enerji yetmez gibiii:84::84::111::111::111:

Hersey guzel olacakk ve bebisin gelecek cnmm. Kizlar ben cikiyorum artik. Hepinizi opuyorummmm. Sabah giremem belki. Doktordan sonra haberleri yazicammmm. Iyi geceler canlarimm

Oyyy canim tamammm
yarin bekliycez heyecanlaa guzel gaberlerle geliceksin biliyorummmm
bizden yanada sev minigini

fundacan içermisin türk kahvesii ben kendime yapıcam nasıl olsun kahven kimse yookk (

Son düzenleme:
Dunki daha koyu sanki degilmi benimde hep bu tondaydi iste hic birebir ayni koyulukta olmadi
sen bugunu degerlendir canim zaten koyu ciktiktan sonraki gun olmasi gerekiyo bugun onemli
bugun kacinci gunun yelizim

benimkide alttakinden biraz açık çıktı hiç kopkoyu olmadı seninki gibi yeliz 2 3 gün çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…