tamam aybikecim. artik o konuyu kapatalim bence. burada herkes hassas cunkuherkesin basina neler neler geliyor,bazen uslubumuz yanlis anlasilmamiza sebep olabiliyor insallah hersey gonlunce olur cnm...
Konuyu kapatiyorum ama ben aramzda bir problem olmasini istemedgm icn actim kimseyi uzmek istemm yanlis anlasilmak en son istedgm sey bile degil kizlar neyse unutalm
Fundacm keske alissa ama sevmiyo internette yazismami artık evdeyken girmem napiyim cnm inss klomen ise yarar ama ignede vurdur sonra bu arada bunlara gerek kalmasin ins gelmistir bebis
Sosyalim inss gelecekkk bebissss art arda olucak hepimzn
Cnm hadi ya..gerci bnde yokum aksamlari
Sosyalimm hicc sormaa ben bu ay 4gb internetimin uzerine 2 kez 1gb almak zorunda kaldim alti ustu yaptigim sayfa yenilemek ama nedense acayippp yiyorr kotadan cok ilgincc
benim acimdan bi problem yok aybikecim. oldu bittisenin bat ne zaman ?
Ayse cnm bnm acmdanda yok bat 3ocak cnm inss gelmez aysecim twin diye seslnsene yeni isme alisayimamin canım inşallah
sorma, ben yokken çok yazmayın aklım burada kalmasın
aynen bende sadece sayfa yeniliyorum, başka hiç bir yere bakmıyorum 7 günde 3 gb gitmiş
bu benden minnoşuna
kızlar akşamları giremeyeceğim artık ben, kota almış başını gitmiş
Fundacm keske alissa ama sevmiyo internette yazismami artık evdeyken girmem napiyim cnm inss klomen ise yarar ama ignede vurdur sonra bu arada bunlara gerek kalmasin ins gelmistir bebis
Sosyalim inss gelecekkk bebissss art arda olucak hepimzn
Evet canim iciyorum hala ama ben doktora sordum o kahve akintiyi bir kez oldu sadece yumurtan catladigi icin olmustur demisti
Fundoşum yumurtanin buyuklugune yerine gore vs onlar zaten anliyorlar catlar catlamaz diye genelde.Mesela ilac kullanimindan bilmemkac gun sonra cagiriyor ya seni belli standartlari var o duruma gore doktor öngörebiliyor nezaman catlayacagini soyluyor sana.Bir acidan faydali aslinda nokta atişi yapiyosun gibi,ama bir acidan da bir kac kez kullanmak zararlari var doktorum bana bu ay kullandirtmadi mesela benim hem sag hem sol yumurtalikta da yumurta buyumustu sagdakiler catlamis ama soldaki kiste dönüştü maalesefama ben yine de o ilacin epey bi artısı oldugunu dusunuyorum
Ayse cnm bnm acmdanda yok bat 3ocak cnm inss gelmez aysecim twin diye seslnsene yeni isme alisayim
Sosyalm oyle valla bnde yazmayinca ucuyo sayfa
tamm twincimmseninde az kalmiss. yeni yilin ilk ayinda mucizen gelir insallahh
aaa tesekkur ederkm teyzesi, yrn soylerim hediyeni
fundoss az kaldiii,heyecan durumlari nasil,bize hemen yazzz
Kizlar twin diyin bana
Ayyyy minnoşummmm hediyesinide aldıııı
kız benimki fos çıkacak gene seninki heyecanlı asılllll oyyy
yazmammııııı gelip çıkmadı dicem bak ahan buraya yazıyom
twincim inşallah seninkide tutmuşturrrr
ne olurdu batı gelen hamileyim deseee
Kizlarr dünn nuray sayari vardi gulbende bugun de vardi diyo ki 2014 başaklarin yili olucakk3 yildir ektiklerini bu yil biçeceklerr diyor vee bu yil başaklar icin aile olma yili evlenme veya cocuk sahibi olma ihtimalleri yuksekk ve basaklardan evli olanlarr bu yil kiz bebek dunyaya getiricekler diyorrr
Ayyyy minnoşummmm hediyesinide aldıııı
kız benimki fos çıkacak gene seninki heyecanlı asılllll oyyy
yazmammııııı gelip çıkmadı dicem bak ahan buraya yazıyom
twincim inşallah seninkide tutmuşturrrr
ne olurdu batı gelen hamileyim deseee
Kizlarr dünn nuray sayari vardi gulbende bugun de vardi diyo ki 2014 başaklarin yili olucakk3 yildir ektiklerini bu yil biçeceklerr diyor vee bu yil başaklar icin aile olma yili evlenme veya cocuk sahibi olma ihtimalleri yuksekk ve basaklardan evli olanlarr bu yil kiz bebek dunyaya getiricekler diyorrr
Bnde onu soracaktim sosyalcm yengecler icin var mi bebek haberleri inssssyengeçler içinde diyordu kız
ben nasıl öğrenecem, neyse akşam teyzemlere gideceğiz bakarım oradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?