Ağlayakta gözden mi olak???

evt gercek datlım bende başladım bakalım tetkiklere rahim filimi cektrdim bu ay cinsel perhiz yapıyoz bitsin mik mike devam sonra inş aşılamaya başlıcaz nasip bn devlete gidiyom

canim bak daha 1 senelik evlisin. yasinda musait. o yuzden kendini germeye hic gerek yok. senin bebis zamanini bekliyor. sen elinden geleni yap sonrasi nasip artik.

hosgeldin sosyalcan iyiyiz sen nasilsin nerelerdesinn

Ne yapayim kuzum antalyadayim dun bayagi yorgundum uyudum falan ancak kendime geldim henuz adette olamadim hic olacakmisim gibi bir seyde yok yanima testte almadim saf saf oturup bekliyorum sizler ne yapiyorsunuz nasil gidlyor durumlar

Kizlar ben geldim nasilsiniz

Hoşgeldin canım nasılsın saş salim varabildin mi?

evt gercek datlım bende başladım bakalım tetkiklere rahim filimi cektrdim bu ay cinsel perhiz yapıyoz bitsin mik mike devam sonra inş aşılamaya başlıcaz nasip bn devlete gidiyom

sen kaç aydır deniyorsun canım sizdeki problem ne? hangi şehirdesn?

canim bak daha 1 senelik evlisin. yasinda musait. o yuzden kendini germeye hic gerek yok. senin bebis zamanini bekliyor. sen elinden geleni yap sonrasi nasip artik.

öyle canım bakalm rahim filmi temiz çıksın da gerisi gelir Allahın izniyle

Vardim kuzum vardim adet olamadim onu bekliyorum sen ne yapiyorsun carsamba gunu gidlyorsun degilmi doktora

Hoş geldin canım inş. sende iyisindir

Iyiyim kuzum ne olsun ugrasiyorum

Ne yapayim kuzum antalyadayim dun bayagi yorgundum uyudum falan ancak kendime geldim henuz adette olamadim hic olacakmisim gibi bir seyde yok yanima testte almadim saf saf oturup bekliyorum sizler ne yapiyorsunuz nasil gidlyor durumlar

kiz sende birsey olmasinn. gec dollenme falan olmus olabilir mii

bizde beklemedeyiz. ben dun ovu testinde cift koyu cizgiyi yakaladim. bugun yumurtlayacam sanirim

ben 5-6 aydır deniyom balım porblem daha belli deil dr yeni başladım gitmeye rahim filimi cekildim şükür tüpler temz cıktı esimn testide ii cıktı şimdi adet 21 ve adetn 3 nü bekliyom kan için nasp işte bn ank dayım datlum

canııım inşallah gelivermiştiiiir civciiviin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…