gerçekten mi?? bunu bilmiyordum canım çok teşekkür ederim araştırayım bi
valla canım bakalm ben de öyle düşünüyorum. eşim çok yıprandığımın farkında her ay psikolojik olarak daha da geriliyorum.
o böyle stres yapacaksan bi an önce yaptıralım diyo ama bakalm nasibimizde ne var?:44:
gerçekten mi?? bunu bilmiyordum canım çok teşekkür ederim araştırayım bi
valla canım bakalm ben de öyle düşünüyorum. eşim çok yıprandığımın farkında her ay psikolojik olarak daha da geriliyorum.
o böyle stres yapacaksan bi an önce yaptıralım diyo ama bakalm nasibimizde ne var?:44:
Kizlar ben geldim nasilsiniz
hosgeldin sosyalcan iyiyiz sen nasilsin nerelerdesinn
evt gercek datlım bende başladım bakalım tetkiklere rahim filimi cektrdim bu ay cinsel perhiz yapıyoz bitsin mik mike devam sonra inş aşılamaya başlıcaz nasip bn devlete gidiyom
canim bak daha 1 senelik evlisin. yasinda musait. o yuzden kendini germeye hic gerek yok. senin bebis zamanini bekliyor. sen elinden geleni yap sonrasi nasip artik.
Hoşgeldin canım nasılsın saş salim varabildin mi?
sen kaç aydır deniyorsun canım sizdeki problem ne? hangi şehirdesn?
öyle canım bakalm rahim filmi temiz çıksın da gerisi gelir Allahın izniyle
Hoş geldin canım inş. sende iyisindir
Ne yapayim kuzum antalyadayim dun bayagi yorgundum uyudum falan ancak kendime geldim henuz adette olamadim hic olacakmisim gibi bir seyde yok yanima testte almadim saf saf oturup bekliyorum sizler ne yapiyorsunuz nasil gidlyor durumlar
hg bitanem hgseninle uzun zamndr görüşeyimyoz balımm
Hoşgeldin canım nasılsın saş salim varabildin mi?
sen kaç aydır deniyorsun canım sizdeki problem ne? hangi şehirdesn?
öyle canım bakalm rahim filmi temiz çıksın da gerisi gelir Allahın izniyle
fundoskoo ve sedoskoo nerelere gittiniz kii
kiz sende birsey olmasinn. gec dollenme falan olmus olabilir mii
bizde beklemedeyiz. ben dun ovu testinde cift koyu cizgiyi yakaladim. bugun yumurtlayacam sanirim
Kiz antalyadayim ya ben seminerim var o yuzden cok giremiyorum valla sizlerin sohbetini cok ozluyorum buralarda
ben burdayım canoom , birazdan evrakların arasına girmem lazım ama hiiç gözüm kesmiyor...
bir süre katılamayabilirim :106:
Ne yapayim kuzum antalyadayim dun bayagi yorgundum uyudum falan ancak kendime geldim henuz adette olamadim hic olacakmisim gibi bir seyde yok yanima testte almadim saf saf oturup bekliyorum sizler ne yapiyorsunuz nasil gidlyor durumlar
Vardim kuzum vardim adet olamadim onu bekliyorum sen ne yapiyorsun carsamba gunu gidlyorsun degilmi doktora
kolay gelsin balımm bizde seni özledik adaşumne zaman döncenn cok bekletmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?