Ağlayakta gözden mi olak???

gerci insallah gerek kalmaz tatlimm.. ben senden bu ay umutluyum.kasim ayi ugurlu geldi bak kac tane hamile haberi aldikk

sabahlari icemezsende aksamlari birakma sen cnm. bu arada gunaydin n

Fundoşun dediği gibi inşallah birbirimize uğur getiririz
bu perşembe kan vericem ama başka bir şey için,

varsa o da çıkar ama öncesinde gebelik testi yaparım been , çok heyecanlı oluyooor yaa

sedooooooo hadi hayırlısııııııııııı inşallah poziif çıkar yaaa belirtide var gibiii

kızlar ben burda çok mutsuzum sevmedim bu stres benim hamiş kalmamı engellermi acaba yaa :26:

ayşenurum seninde bu sabahmı kasık ağrın çok oldu benimde dün sabah öleydi değerlendirdikte soğan suyumda fi,re versemde içiyorum akşam kesin
hadi bakalım merakla bekliyorum ay sonunu
haftaya beli olacak

İnşallah yoldaş :)) Bat 24-27 kasım arası , Lizimcaan hiç varmış gibi hisse kapıldın mı ?

ewet baş dönmesinden sonra öyle bi hisse kapıldım ki sanki hamile olduğumu öğrendim :) hastaneye sonuç almaya giderken eşim bence negatif dedi. bence kesinlikle pozitif dedim. doktor sonucu eline aldı bide heycan yapıyor bilgisayara giriyo bize göstermeden. biz karşılıklı atışıyoruz negatiff hayır pozitiif diye doktorda gülüyo bize :))

fundosum guzel dusunn, oyle kendini mutsuz edecek seyler dusunmee. pozitif bak sen yine

ben dun gunduz saat 3 gibi iki koyu cizgiyi gordum. ondan 1 saat sonra calisma oldu. simdiki calismayi bu aksammi yapsak yoksa yarin sabah mi yapsak. bilemedim. sen ne diyorsun bu husustaa

ayyyy ne kadar güzel yaaa

akşam yap şekerrrr sabah geç olabilirrrr

canımm yaa bende işyerin de çok stresliyim ama güzel şeyler düşün, bu yaşadığın anların geçici olduğu ve bebişin için alacağın o minik kıyafetleri düşün
bizim burada ki gıcık 1 saatlik izin alırken bile beni aşırı strese sokuyor o yüzden hiç almıyorum onunla uğraşamam, amaaa şu bebiş Allahın izniyle bir gelsin... alacağım tabii ki bütün izinlerimi kullanacağım, yokluğum onu deli edecek beni çıkarmasını bekleyeceğmm, sonraa tazminatımı alıp eyvallah diiciiim...seninde böyle yapmanı öneririm hakkını al öyle ayrıl :112:

çok güzeel canım bende öyle his yok , o yüzden sordum ama bakalım zaman ne gösterecek hayırlısı inşallah hepimizi içinn

bende oyle dusundum. bugunde benimkinin sporu var pofff cok yorgun geliyor sonra boyle diyor

bugunde ovu testi yapacam. belki yine cift koyu cizgi cikar. oyle cikarsa sali sabah yapariz

canım benimki geçen hafta ve h. sonu hi. gitmedi spora yandı bir haftası ama kendi dedi
güçsüz oluyorum ağırlık çalışıyor birde
vücudu hareketsiz oluyoooo bak
demedi demeee
bi bakmışsın silik çıkmış sonra pişman olursun sen gece çalış yarında sal gitsin nere gidiyosa
benim anlamadığım ctesi çok koyu değil koyuya yakındı ertesi sabah sancıda kıvrandım ama dün yaptım silik bile değil hiç yok içtiklerimiz bu kadar etkiliyomu acaba anlamsım

hay bunlarin sporlarina yaa. benimki mac yapiyor cnm. simdi gitmezse kadro bozuluyor. neyse gelince pesini birakmam artik

seninkini tam anlayamadim. sen testi yapmaya devam et. ama birdaha koyu cikmazsa sende haftasonu yumurtlamis oluyosun demekki

hay bunlarin sporlarina yaa. benimki mac yapiyor cnm. simdi gitmezse kadro bozuluyor. neyse gelince pesini birakmam artik

seninkini tam anlayamadim. sen testi yapmaya devam et. ama birdaha koyu cikmazsa sende haftasonu yumurtlamis oluyosun demekki

hımmm maçta hastalık yaaa ama efor sarfediyo epey napsanki gitsede sen çalışmayı erteleme derim
bugünde bi yapim bakim akşam

inş bu ay sizde yaşıcaksınız fundacım dualarım sizinle

inşallah eksik olma canımmmmm
bu ay olmazssa öbür ay sene bitmeden inşallaaaah

sedooo benim son fotoyu gördünmü arkadaşlar hamilemisin diyo öle çıkmışım o resimde heee dedimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…