canımm yaa bende işyerin de çok stresliyimama güzel şeyler düşün, bu yaşadığın anların geçici olduğu ve bebişin için alacağın o minik kıyafetleri düşün
bizim burada ki gıcık 1 saatlik izin alırken bile beni aşırı strese sokuyor o yüzden hiç almıyorum onunla uğraşamam, amaaa şu bebiş Allahın izniyle bir gelsin... alacağım tabii ki bütün izinlerimi kullanacağım, yokluğum onu deli edecekbeni çıkarmasını bekleyeceğmm, sonraa tazminatımı alıp eyvallah diiciiim...seninde böyle yapmanı öneririm hakkını al öyle ayrıl :112:
çok güzeel canımbende öyle his yok , o yüzden sordum ama bakalım zaman ne gösterecek hayırlısı inşallah hepimizi içinn
tamam tatlim.birde birsey soracam ben bugun yine cift koyu cizgiyi yakalarsam yumurtlama daha gerceklesmemis oluyo dimi
inşallah eksik olma canımmmmm
bu ay olmazssa öbür ay sene bitmeden inşallaaaah
sedooo benim son fotoyu gördünmü arkadaşlar hamilemisin diyo öle çıkmışım o resimde heee dedimmmmm
aynen sedo bazende öle diyorum bi hamile kalim ozaman izin rahat alacam bunlarda öle herşey batıyo adamların gözüne
birde ctesi gelmicem işlerine geliyosaaaa yoksa eyvallah
zaten çalışacağım 3-5 ay bebiş olursa o haberi alim nasıl istekli gelirim bak.
ayşenurum bence oldu senin yumurtlama
hatta silik çıkar bugün diye düşünüyorum
kasık ağrısıda yaşadın ya
yaaa ben bakamiyorummmm
Gerçekten canııım inşallah gelmişştiiiiiiiiir:103:
kıyamam ben senin için ordan alıp diğer tarafa atarımmm
bide tutmuş ya arkadaş karnımı dikkat çekmiş hemen sordular
kızlar günaydın
bi hamilemiz var sanırım Rabbim hepimize nasip eder inşallah. arkadaşıma da sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı.
sizi bıraktığımda 45. sayfadaydınız almış yürümüşsünüz okuyamadım önceki sayfaları
ben cumartesi doktora gittim. rahim filmi için. çarşambaya gün verdi.
eşimin sperm testi sonuçlarına baktı. şimdi hatrlamıyorum da eve gttiğimde sonuçları yazarım bilen varsa yorumlar.
spermde yapısal bir bozukluk var bu durumda aşılama uygun görülüyor dedi.
tabi dondum kaldım o kadar şaşırdım kı sonraki söylediklerini hatrlayamıyorum tekrar soramadım da.
dedim doktor bey ben hala doğal yollardan hamile kalabilir miyim diye düşünüyordum.
tabiki kalabilrisin ama bu süreci hızlandıryo dedi aşılamayı anlattı.
şaştım kaldım. eşimin sonucu çarşamba günü üroloja da göstereceğim.
rahim filminde tüpler açık çıkarsa sonrasında direkt aşılama yaptırmalı mıyım?
yaşım 25 1 yıldır deniyorum yoksa beklemeli miyim????
aynen sedo bazende öle diyorum bi hamile kalim ozaman izin rahat alacam bunlarda öle herşey batıyo adamların gözüne
birde ctesi gelmicem işlerine geliyosaaaa yoksa eyvallah
zaten çalışacağım 3-5 ay bebiş olursa o haberi alim nasıl istekli gelirim bak.
ayşenurum bence oldu senin yumurtlama
hatta silik çıkar bugün diye düşünüyorum
kasık ağrısıda yaşadın ya
gunaydin cnm.
canim iyicene bi arastir hatta gerekirse baska doktorlarada goster.
aslinda her erkegin sperm testi yaptirmasi gerek. en azindan ona gore yol alinir.
seninde insallah tuplerin aciktir. hayirlisiyla bebisin gelir cnm
inşallah canım.
acaba spermlerin durumunu iyileştirmek için ilaç falan kullanılıyo mu??:44:
ben bu ay rahim filmimi çektireyim diğer aylarda da bi soğan kürü deneyeyim yaza doğru baktım olmuyo aşılamyı yaptırayım diyorum .
işte aşılamada da olacağının garantisi yok ki....
evet ama bırak onlar seni çıkarsın , sakın istifa etme...rapor alırız fundoş
benim daha izinlerim duruyor , düşündükçeeeeçok sinirleniyoruum...
istekli geliriz tabii çünkü bebiş için de birçok şey yapabiliriz
kızlar günaydın
bi hamilemiz var sanırım Rabbim hepimize nasip eder inşallah. arkadaşıma da sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı.
sizi bıraktığımda 45. sayfadaydınız almış yürümüşsünüz okuyamadım önceki sayfaları
ben cumartesi doktora gittim. rahim filmi için. çarşambaya gün verdi.
eşimin sperm testi sonuçlarına baktı. şimdi hatrlamıyorum da eve gttiğimde sonuçları yazarım bilen varsa yorumlar.
spermde yapısal bir bozukluk var bu durumda aşılama uygun görülüyor dedi.
tabi dondum kaldım o kadar şaşırdım kı sonraki söylediklerini hatrlayamıyorum tekrar soramadım da.
dedim doktor bey ben hala doğal yollardan hamile kalabilir miyim diye düşünüyordum.
tabiki kalabilrisin ama bu süreci hızlandıryo dedi aşılamayı anlattı.
şaştım kaldım. eşimin sonucu çarşamba günü üroloja da göstereceğim.
rahim filminde tüpler açık çıkarsa sonrasında direkt aşılama yaptırmalı mıyım?
yaşım 25 1 yıldır deniyorum yoksa beklemeli miyim????
Canım istersen eşine de bu sırada keçiboynuzu kürü uygula. Doğada her derdimizin çaresi var. Rabbim hastalık verir çaresini de gönderir. Önemli olan onu öğrenip uygulamakta.
bende hiç anlamıyorum bu konudan canım ama inşallah aşılama olur ve hemen tutar beklemek yıpratıyor insanı
hakkında hayırlısı
inşallah tüpler açıktırrrrr
s.a kıslarrrnasılsnz bakemmm
inşallah canım ya bu arada aşılama fiyatları ile ilgili bilgisi olan var mı?
nette bi fiyat aralığı bulamadım da
aleykum selam cnm. iyiyiz sen nasilsinn
inşallah canım.
acaba spermlerin durumunu iyileştirmek için ilaç falan kullanılıyo mu??:44:
ben bu ay rahim filmimi çektireyim diğer aylarda da bi soğan kürü deneyeyim yaza doğru baktım olmuyo aşılamyı yaptırayım diyorum .
işte aşılamada da olacağının garantisi yok ki....
bacım dvlet hst bedava yapıyo
bencede su an icin en mantiklisi boyle gorunuyor. sen esini iy besle cnm. sogan suyunu ic sonrada incir ,havuc kurunu yap. bak sogan suyunu icenler sira sira hamile kaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?