gün aşırı mı çalıştınız canım bi de yumurta takibi falan yaptın mı, ayy çok soru soruyorum , korkma bu arada iyiyi düşünki iyi olsun
Yorgun tebriklerrrrrrrrrr darısı başımızaaaaaa
bende rahim filmine odaklanmış durumdayım
bu arada sosyalim ben tam regl olamadımmmm napacam yaaa
ilk defa oluyor böle
sorabilirsin anlıyorum seni :) doktor rahim filmi çekelim ondan sonra yumrta takibi yaparız eğer tıkanıklık varsa zaten takibe gerek yok önce rahim filmi dedi, evet gün aşırı çalıştık yatmaya giderken ilişki oluyordu 1 saate kadar kalçamın altına yastık koyuyordum ve banyo yapmadan uyuyordum arkadaş öle yap demişti ne kadar zor olsada öle uyudum bu ay :)
Yorgun tebriklerrrrrrrrrr darısı başımızaaaaaa
bende rahim filmine odaklanmış durumdayım
bu arada sosyalim ben tam regl olamadımmmm napacam yaaa
ilk defa oluyor böle
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini, darısı başımıza
fundoşum akşam hasta oldum, bi kupa adaçayı içtim sabaha kadar sökülmüşüm
adaçayı içtim canım ben sabaha kadar bayağı gelmiş biraz öncede 1 kupa içtim geliyor, hemde sancımda yok
Günaydın kızlarr
güne nasıl yorgun başladımm gözlerimi açamıyorum, odadan içeri girdim başkan elime iş tutuşturdu hemen yap diye, uzman abi sağolsun odada sigarayı tüttürüyo sabah sabah camlar açık esiyo, kolonya döküyo koku gitsin diye tahmin edin noluyo karışınca
fundoş sosyal regl oldunuz heralde hadi bakalım yeni ay yeni umutlar olur inşallah
benay ne yaptı yeni bi haber yok sanırım
özledim sizi şu işlerden kurtulup yazamıyorum ki
Günaydın kızlarr
güne nasıl yorgun başladımm gözlerimi açamıyorum, odadan içeri girdim başkan elime iş tutuşturdu hemen yap diye, uzman abi sağolsun odada sigarayı tüttürüyo sabah sabah camlar açık esiyo, kolonya döküyo koku gitsin diye tahmin edin noluyo karışınca
fundoş sosyal regl oldunuz heralde hadi bakalım yeni ay yeni umutlar olur inşallah
Gunaydin cnm su anlayissizlar biliyorlarmi hamıle olduğunuGünaydın kızlarr
Gunaydin kizlar
Bugün evdeyim yatiyorum cok fena hastayim her yerim agriyo :2:
Sosyalcim gelmis kirmizilar umut dolu bir ay olsun
Fundacim sende ic bir an once gelsinde basla klomene
Yorgun hoşgeldin aramiza Rabbim bebeğini korusun size bagislasin bnde hep yarim saat yatarim ama sonra banyo fln yapiyorum acaba etkisi var mıdır
Gunaydin kizlar
Bugün evdeyim yatiyorum cok fena hastayim her yerim agriyo :2:
Sosyalcim gelmis kirmizilar umut dolu bir ay olsun
Fundacim sende ic bir an once gelsinde basla klomene
Yorgun hoşgeldin aramiza Rabbim bebeğini korusun size bagislasin bnde hep yarim saat yatarim ama sonra banyo fln yapiyorum acaba etkisi var mıdır
Anladim cnm gerci bebisin gelecegi varsa her turlu gelir benimde cok duzenlidir ayni gun glr hepteşekkür ederim allah razı olsun ,milletin dediğine göre etkisi varmış bende bu ay uyguladım tuttuve benim adetlerim çok düzensizdi 15 günde 20 günde 23 dünde yani ne zaman geleceği belli olmuyordu fakat son 4 aydır enteresan bir sekilde adetim düzene girdi kendiliğinden
Bu ay inss olacak cnmayy evet canım geldiçok mutluyum günaydın bu arada
Anladim cnm gerci bebisin gelecegi varsa her turlu gelir benimde cok duzenlidir ayni gun glr hep
Bu ay inss olacak cnm
Sosyal şimdiden belirti olurmu
ayyyy iğrenççç ama bilmiyomu senin hamile olduğunu yaaa ne düşüncesizlikkk resmi bir kurum hemde ne cesaret
sölesen canım rahatsız oluyorum diye :44:
biraz şakayla karışık söyledim ama şaka yapıyorum sandı. hamile oldugumu söyleyemiyorum utanıyorum arkadaş söyleyecekte ortam oluşmadı. Hamile olmasam bile terbiyesizlik odada sigara içmeyenler var nezaketen içebilirmiyim diye sorması gerekiyorGunaydin cnm su anlayissizlar biliyorlarmi hamıle olduğunu
Allah yardımcın olsun kuzum ya , ne kadar anlayışsız insanlar çıkıyor bazen karşımıza,
inşallah canım hayırlısı bakalım nasıl olacak , benoşumla hiç karşılaşamıyoruz zaten, senelik iznin falan varsa kullan istersen iyi gelir sana
kızlar bide bende hiç belirti olmadı göğüslerim her adet döneminde şişerlerdi bu ay olmadı sadece karnım ağrıyordu ama adet ağrısı gibi değildi tam 28. günümde test yaptım, akşamdan aklıma geldi karnım ağrıyor sabah kadar adet olmazsam test yapıcam dedim kendi kendime sabahta karın ağrısıyla uyandım tamam adet oldum kesin dedim baktım yok hemen test yaptım ve pozitifi gördüm inanamadım alışmıştım artık her ay hüsrana :)
nasıl bir belirti canım anlamadım :44:
biraz şakayla karışık söyledim ama şaka yapıyorum sandı. hamile oldugumu söyleyemiyorum utanıyorum arkadaş söyleyecekte ortam oluşmadı. Hamile olmasam bile terbiyesizlik odada sigara içmeyenler var nezaketen içebilirmiyim diye sorması gerekiyor
maalesef bazı insanlar bencil oluyor böyle
senelik iznim varda işler yoğun bırakıp gidemem mahvolurlar yetişemezler
sosyalim sen doktora gitcekmisin yoksa bu ayda doğal mı deniceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?