Ağlayakta gözden mi olak???

bizde bugün öle yaptık bazen sıkılıyo insan yemekten

Eki Görüntüle 908500

Kizlarr bu da bugunku ovulasyon testim
Bugun 5. Gun test yapışımm ilk gunku siliklikte cikti
Yani demekki yimirtlama bu 5 gun icinde kesin oldu diyebiliriz dimi??
Peki devam etsemmi teste daha?

cnm bu haftayı iyi değerlendir bidaha test yapmana gerek yok bence koyu çizgiyi yakaladın ya

bizde bugün öle yaptık bazen sıkılıyo insan yemekten

cnm bu haftayı iyi değerlendir bidaha test yapmana gerek yok bence koyu çizgiyi yakaladın ya

Ay ne biliim istee testler bana kazik atmayi cok sever pozitif cikan gebelik testi hatali sonuc verebildiyse ovulasyon testinde de olurr mu olurr :)

Ay ne biliim istee testler bana kazik atmayi cok sever pozitif cikan gebelik testi hatali sonuc verebildiyse ovulasyon testinde de olurr mu olurr :)

inş öle hatalı değildir sen 3 4 gün çalış hiç kakmadan sabaha kadar yat cnm wcye çıktığındada fazla ıkınma bence

Kizz fundoş acaba stok mu yapsan oncedenn hahahahyytt

Eki Görüntüle 908500

Kizlarr bu da bugunku ovulasyon testim
Bugun 5. Gun test yapışımm ilk gunku siliklikte cikti
Yani demekki yimirtlama bu 5 gun icinde kesin oldu diyebiliriz dimi??
Peki devam etsemmi teste daha?

Varsa bi yolu enjekte etmenin olurrr kizzz varmi kitapta bunla ilgili bilgi
bencede canim birak daha test yapma derim cok iyi degerlendirdin sen artik gunasiriya gec bence
cok merak ediyorum sonucunu hadi hayirlisi

bencede canim birak daha test yapma derim cok iyi degerlendirdin sen artik gunasiriya gec bence

bende merak ediyorum fundacan nasılsın kaç gündür ben giriyorum sen yoksun akşamları girebiliyorum tablet hepten gitti eşim laptopu getiriyor ben sıkılmayayım diye oda 9 gibi gelicekmişş maçta

Valla ben iliskiden sonra anca yarim saat yatabiliyorum hele son 1 haftadir inat gibi çisim gelio dayanamiyorum mecbur kalkiyorum

Valla ben iliskiden sonra anca yarim saat yatabiliyorum hele son 1 haftadir inat gibi çisim gelio dayanamiyorum mecbur kalkiyorum

cnm sık biraz benimde öle oluyo ama sıkıp yatıyorum sakın çıkma tuvalete spermleri öldürüyomuş akıyomuş :26:

Kizz ne biliim belki vardir haa :) ama yani spermlerin yaşamaya devam etmesi hangi koşullarda mumkun olur bilemiyorum olsa keşke
Ben de cok merak ediyorum kizz acayippp
Kizkardesimin de hcg degeri yukselişi iyi cikti bi sorun yok cok sukur bulantisi falan da yokk hamile oldugunu farkedecek hicbir belirtisi yok hatta maşallahhh

cnm ayağını göğsüne getir biraz öle yat yada belinin altına yastık koy yat sakın tuvalete çıkma sabaha kadar öle yat wcye çıksan bile çok ıkınma darısı bize inş

bende merak ediyorum fundacan nasılsın kaç gündür ben giriyorum sen yoksun akşamları girebiliyorum tablet hepten gitti eşim laptopu getiriyor ben sıkılmayayım diye oda 9 gibi gelicekmişş maçta

Canimnapim isyerindeysem surekli acabiliyorum aksamda zor oluyo esim spordayken rahat oluyo
ezom adet oldum gerci cok garip 2 gundur cok az kahverengi geldi bi demin kirmizi
neyse cumartesi klomene basliyorum deminde randevumu aldim dr. Dan
4 ocak cumartesi sabah 8.30 a

yelizim uykuya ver hemen kendiniii gider kiz cisinle yazik emege

cnm sık biraz benimde öle oluyo ama sıkıp yatıyorum sakın çıkma tuvalete spermleri öldürüyomuş akıyomuş :26:

Valla canimm tutmak mumkun degil uyuyamam ki ben belimin altina yastik koyup biraz da silkelenip yarim saat bi saat kadar yattim bu hafta sonra mecburen kalktim cişe.normalde kalkmazdim da buaralar baya bi zorluyor beni napimm yatmak mumkun olmayacak kadar geliyor benim hep oyledir.e o bir saat icinde de giden gitmistir zaten Gerisi Allahin takdiri bakalimm gorcezz

umarım yerleşmedir kırmızılar değildir benim hala yok ne kırmızılar var ne bebiş bencede cnm tıkayıp yattınmı uyuyosun zaten koyuyu yakaladın kalkma yat

All işte şimdi yine kafama takicak bisey buldumm ya o çise kalkmalarim yuzunden olmadiysaa.Hadi yeliz 2 hafta ye dur kendini :18::18:

Saglam calisinca insan cok umutlaniyo
insallah camnimmm vardirrr bari sen guldur yuzumuzu
kardesine masallaaahhh insallah doguma kadar ole giderrr

All işte şimdi yine kafama takicak bisey buldumm ya o çise kalkmalarim yuzunden olmadiysaa.Hadi yeliz 2 hafta ye dur kendini :18::18:

Giden gitmistir aynennn kasma kazara hamile kalanlari tek gecede istemeden filan ayakustuu bunlari dusun
Hos bunlari dusununce kil oluyorum ama

Ahhh ezomm 1 sene nasil gecti degilmiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…