aa evettt giderkende olsunnnn belki erken gelişirrrr
doktor farkederse yaa yasaksa ya öncesindee
tamam çık canım bizimde az kaldı kocişe dedim bugün spor yokkk evdesinnn
yaza kadar bomba olacam diyip duruyo adam yaa benim demem gerekirken
bende çay keyfi düşünüyom bu akşam kahvaltı tarzı :125:
Eki Görüntüle 908500
Kizlarr bu da bugunku ovulasyon testim
Bugun 5. Gun test yapışımm ilk gunku siliklikte cikti
Yani demekki yimirtlama bu 5 gun icinde kesin oldu diyebiliriz dimi??
Peki devam etsemmi teste daha?
bizde bugün öle yaptık bazen sıkılıyo insan yemekten
cnm bu haftayı iyi değerlendir bidaha test yapmana gerek yok bence koyu çizgiyi yakaladın ya
Ay ne biliim istee testler bana kazik atmayi cok severpozitif cikan gebelik testi hatali sonuc verebildiyse ovulasyon testinde de olurr mu olurr :)
Kizz fundoş acaba stok mu yapsan oncedenn hahahahyytt
Eki Görüntüle 908500
Kizlarr bu da bugunku ovulasyon testim
Bugun 5. Gun test yapışımm ilk gunku siliklikte cikti
Yani demekki yimirtlama bu 5 gun icinde kesin oldu diyebiliriz dimi??
Peki devam etsemmi teste daha?
Varsa bi yolu enjekte etmenin olurrr kizzz varmi kitapta bunla ilgili bilgi
bencede canim birak daha test yapma derim cok iyi degerlendirdin sen artik gunasiriya gec bence
cok merak ediyorum sonucunu hadi hayirlisi
Valla ben iliskiden sonra anca yarim saat yatabiliyorum hele son 1 haftadir inat gibi çisim gelio dayanamiyorum mecbur kalkiyorum
Varsa bi yolu enjekte etmenin olurrr kizzz varmi kitapta bunla ilgili bilgi
bencede canim birak daha test yapma derim cok iyi degerlendirdin sen artik gunasiriya gec bence
cok merak ediyorum sonucunu hadi hayirlisi
Kizz ne biliim belki vardir haa :) ama yani spermlerin yaşamaya devam etmesi hangi koşullarda mumkun olur bilemiyorum olsa keşke
Ben de cok merak ediyorum kizz acayippp
Kizkardesimin de hcg degeri yukselişi iyi cikti bi sorun yok cok sukur bulantisi falan da yokk hamile oldugunu farkedecek hicbir belirtisi yok hatta maşallahhh
bende merak ediyorum fundacan nasılsın kaç gündür ben giriyorum sen yoksun akşamları girebiliyorum tablet hepten gitti eşim laptopu getiriyor ben sıkılmayayım diye oda 9 gibi gelicekmişş maçta
Valla ben iliskiden sonra anca yarim saat yatabiliyorum hele son 1 haftadir inat gibi çisim gelio dayanamiyorum mecbur kalkiyorum
cnm sık biraz benimde öle oluyo ama sıkıp yatıyorum sakın çıkma tuvalete spermleri öldürüyomuş akıyomuş :26:
Canimnapim isyerindeysem surekli acabiliyorum aksamda zor oluyo esim spordayken rahat oluyo
ezom adet oldum gerci cok garip 2 gundur cok az kahverengi geldi bi demin kirmizi
neyse cumartesi klomene basliyorum deminde randevumu aldim dr. Dan
4 ocak cumartesi sabah 8.30 a
yelizim uykuya ver hemen kendiniii gider kiz cisinle yazik emege
All işte şimdi yine kafama takicak bisey buldumm ya o çise kalkmalarim yuzunden olmadiysaa.Hadi yeliz 2 hafta ye dur kendini :18::18:
Kizz ne biliim belki vardir haa :) ama yani spermlerin yaşamaya devam etmesi hangi koşullarda mumkun olur bilemiyorum olsa keşke
Ben de cok merak ediyorum kizz acayippp
Kizkardesimin de hcg degeri yukselişi iyi cikti bi sorun yok cok sukur bulantisi falan da yokk hamile oldugunu farkedecek hicbir belirtisi yok hatta maşallahhh
Saglam calisinca insan cok umutlaniyo
insallah camnimmm vardirrr bari sen guldur yuzumuzu
kardesine masallaaahhh insallah doguma kadar ole giderrr
All işte şimdi yine kafama takicak bisey buldumm ya o çise kalkmalarim yuzunden olmadiysaa.Hadi yeliz 2 hafta ye dur kendini :18::18:
Giden gitmistir aynennn kasma kazara hamile kalanlari tek gecede istemeden filan ayakustuu bunlari dusun
Hos bunlari dusununce kil oluyorum ama
Ahhh ezomm 1 sene nasil gecti degilmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?