Ağlayakta gözden mi olak???

yarın için doktora gideceğim canım şu 3. gün testlerine bakılsın, doktor ne derse öyle yapacağız artık yılbaşına az kaldı sende haftaya alırsın az biraz daha sıkacaksın dişini kuzum

inşallah bi sorun çıkmazz, yada tedavisi olan bişey çıkarda hemen çözüme ulaşır. bazen nedensiz olması da kötü oluyo. Hakkınızda hayırlısı olsun sosyalimm

günaydın canlarım nasılsınız bakalım

dün dışarıda biraz işlerim vardı giremedim şimdide yeni kalktım tv açtım keyif yapmakla meşgulüm

günaydın canlarım nasılsınız bakalım

dün dışarıda biraz işlerim vardı giremedim şimdide yeni kalktım tv açtım keyif yapmakla meşgulüm

geçmiş olsun canımmmmm herkes hastaa yaaa
benimde karnım ağrımaya başladıııı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim şöle yoğun gelsene rahatlasam yaa
dün akşam dr. dan randevuda aldım 4 ocak ctesi sabah 8,30 a

lizimcannnn söleee bence dikkat eder ve üzülür niye sölemediniz der bak gör dikkat edecek erkekler hassas bu konuda bence
hamile olduğunu bilince daha dikkatli olacaktır söle biran evvel.

saboooo ohhhhh sefan olsunnnnn

Sagol cnm evet herkes hasta olunca kendimi zi koruyamiyorzda
Hadi hayirlisi cnm tam sokülsede rahatlasn
Ay hasta olunca gözüm biseyde görmüyor bebisi bile

Sagol cnm evet herkes hasta olunca kendimi zi koruyamiyorzda
Hadi hayirlisi cnm tam sokülsede rahatlasn
Ay hasta olunca gözüm biseyde görmüyor bebisi bile

aynennnn şuan sancım başladı sadece geçsin istiyorummmm

Ayşenurum nerde yaaa hiç böle yapmazdı demekki çok rahatsız kıyamam yaaa

daha ben işten çıktığıma inanamıyorum izne çıkmışım gibi geliyor 1ayda falan anca anlıcam galiba

bugün gecede memlekete gidiyorum biraz kafa dağıtıyim

Oyy zaten o sancilr olmzsa sasarim cnm kekik cayi iyi geliyomus sanciya ben hep icerim agri kesici atmak istemiyorsan dene

nerden bulim kız kekik çayı
bide üşüyorum burda soğuk ayaklarımda üşümeye başlarsa tamammm valla bende kaçarım hemen eve

Yorgun tebriklerrrrrrrrrr darısı başımızaaaaaa
bende rahim filmine odaklanmış durumdayım
bu arada sosyalim ben tam regl olamadımmmm napacam yaaa
ilk defa oluyor böle

günaydın canlarım ,

iyisinizdir inşallah , ben çok kötüyüm , geçti sandım daha kötü oldum bugün ,boğazım ağrıyr halsizlik bulantı...eve gitmek istiyorum haftya izine çkıyorum diye gidemiyrm

Allahım yardım etsin çabuk geçsin bu iki gün

nerden bulim kız kekik çayı
bide üşüyorum burda soğuk ayaklarımda üşümeye başlarsa tamammm valla bende kaçarım hemen eve

Kiz onerdim sadece evde de iceblrssin

Sed gecmis olsun ya bnde oylym dikkat et kendine
Kizlar ben cikip dinleniyim fenayim :2:

sedoşumm sen hastamı oldun kıyamam. 2 gün rapor al canım hamilesin sen haftaya da iznini kullanırsın kim ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…