Gitmee sedddd(
merak etmeyin sanırım yakında benden bıkacaksınız
istifa edip eve atmama az kaldı kendimiiii dayanamıyommm gel bebşim nolur geeeeeel kurtar ananı yeavrummmm
bırakıp gidemiyorum kiiiiiama şu evrakları bir haldeyim ayşem
hadi yine iyisin rahatça gezip dolaşırsıın , takip edemicem seni , çekirge gibi sıçrar durursun
amaa gözüm üzerinde :82:
Kusmee cnmm. Ben burdayim arada ev isi yapiyorum. Benimde calismam gereken seyler var ama su anda pek modum yok. Birde kasiklarim agriyor.birazda halsizlik var. Battaniye altinda yatiorum su anda:))
ohhhhh nasıl yerinde olmak isterdiiim battaniye altında sıcacıkkkk
ne çalışacan kız bende kpss çalışacam sözde
bi kitabı bitiremedim 150 sayfalık daha benden bi cacık olmaz
Liziimcaan , kasıklarında gaz var mı canımm
oyy yerim senii ne güzeelo bebiş hanım veya bebiş bey gelince çok ararız bu battaniye altında yatmaları
Hamis olunca sende butun gun battaniye altinda yatacaksin
Kuran-i kerim calisiyorum cnm. Tecvid kurallarinda eksiklerim var. Onlari halletmeye calisiorum tatlim
takvimde eklediminş geri kaldırmak gerekmezz
takvimde eklediminş geri kaldırmak gerekmezz
kasıklarda gaz dediğin şişkinlik gibi birşeymi canım? yok sanırım sadece arada bir gelen batmalar gece yatarkende adet sancısı gibi yanıyo belim kasıklarım. bu arada bugün birazcık akıntım var
bu arada benim eşimde 21 temmuz çok isterdim bebişim oğlan olursa onla aynı tarihte doğsun çok ideal bir eş ve sorumluluk bilen evcimen bir erkek, anasınada çok düşkün
Takvimin hayirli olsun lizooo
Topigimize renk kattin valaa
fundos simdi ovu testi yaotim.dunkune gore baya silik. simdi yumurtladim dimi.ya yumurta catladiginda cizgi siliklesiyor dimi cnm? yumurtada yok olunca cizgi hic cikmiyor dimii
önce sedgn den pozitif haberi alcaz sonra aysenur sonra da funda (ama içime en çok aysenur doğuyor nedense bilmiyorum) hadi kızlar takipteyim sizi
canım bitti gitti öleyse bilmiyorum ki yaaa
sancı olayı yum. çatlayınca oluyomuş benim sabah çatladı akşam 8 dede test yaptım biliyon çizgi yokolmuştu
önceki günde epey koyuydu ama c kadar değil anlaamdım ben biliyon karıştır hele forumu
neyse neticede boş geçirmedik kafamız ahat biz elimizden geleni yaptık geriye Allahın takdiri kalıyor
hadi inşallah canım bende valla ayşenurdan çok ümitliyim
önce sedgn den pozitif haberi alcaz sonra aysenur sonra da funda (ama içime en çok aysenur doğuyor nedense bilmiyorum) hadi kızlar takipteyim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?