Ağlayakta gözden mi olak???

bırakıp gidemiyorum kiiiii ama şu evrakları bir haldeyim ayşem

hadi yine iyisin rahatça gezip dolaşırsıın , takip edemicem seni , çekirge gibi sıçrar durursun

amaa gözüm üzerinde :82:

seni bekleyecem tatlim. Hadi isini hallet kafan rahatlasin. Oyle gelirsinn

Kusmee cnmm. Ben burdayim arada ev isi yapiyorum. Benimde calismam gereken seyler var ama su anda pek modum yok. Birde kasiklarim agriyor.birazda halsizlik var. Battaniye altinda yatiorum su anda:))

oyy yerim senii ne güzeel o bebiş hanım veya bebiş bey gelince çok ararız bu battaniye altında yatmaları

ohhhhh nasıl yerinde olmak isterdiiim battaniye altında sıcacıkkkk
ne çalışacan kız bende kpss çalışacam sözde
bi kitabı bitiremedim 150 sayfalık daha benden bi cacık olmaz

Hamis olunca sende butun gun battaniye altinda yatacaksin

Kuran-i kerim calisiyorum cnm. Tecvid kurallarinda eksiklerim var. Onlari halletmeye calisiorum tatlim

Liziimcaan , kasıklarında gaz var mı canımm

kasıklarda gaz dediğin şişkinlik gibi birşeymi canım? yok sanırım sadece arada bir gelen batmalar gece yatarkende adet sancısı gibi yanıyo belim kasıklarım. bu arada bugün birazcık akıntım var

Hamis olunca sende butun gun battaniye altinda yatacaksin

Kuran-i kerim calisiyorum cnm. Tecvid kurallarinda eksiklerim var. Onlari halletmeye calisiorum tatlim

takvimde ekledim inş geri kaldırmak gerekmezz

ne güzel canımmm

lizim hiç yardımcı olamadım ama halletmişsin süper
inşallah canım Allah korusun 9 ay kalsın orda

takvimde ekledim inş geri kaldırmak gerekmezz

bu arada benim eşimde 21 temmuz çok isterdim bebişim oğlan olursa onla aynı tarihte doğsun çok ideal bir eş ve sorumluluk bilen evcimen bir erkek, anasınada çok düşkün

bu arada benim eşimde 21 temmuz çok isterdim bebişim oğlan olursa onla aynı tarihte doğsun çok ideal bir eş ve sorumluluk bilen evcimen bir erkek, anasınada çok düşkün

ooo sen baştan şanslısın fundacım benim eşimde yengeç ve inatçımı inatçı sanki ben onun karısı değilim o benim karım aman duymasın maazallah bikaçgün öne atarsa yengeç olur benimkide allah korusun

kız niye öle diyon iyidir iyiii
oyyy bizde hamiş olursak aslan olcak yavrularımız

fundos simdi ovu testi yaotim.dunkune gore baya silik. simdi yumurtladim dimi. ya yumurta catladiginda cizgi siliklesiyor dimi cnm? yumurtada yok olunca cizgi hic cikmiyor dimii

fundos simdi ovu testi yaotim.dunkune gore baya silik. simdi yumurtladim dimi. ya yumurta catladiginda cizgi siliklesiyor dimi cnm? yumurtada yok olunca cizgi hic cikmiyor dimii

canım bitti gitti öleyse bilmiyorum ki yaaa
sancı olayı yum. çatlayınca oluyomuş benim sabah çatladı akşam 8 dede test yaptım biliyon çizgi yokolmuştu
önceki günde epey koyuydu ama c kadar değil anlaamdım ben biliyon karıştır hele forumu
neyse neticede boş geçirmedik kafamız ahat biz elimizden geleni yaptık geriye Allahın takdiri kalıyor

önce sedgn den pozitif haberi alcaz sonra aysenur sonra da funda (ama içime en çok aysenur doğuyor nedense bilmiyorum) hadi kızlar takipteyim sizi

önce sedgn den pozitif haberi alcaz sonra aysenur sonra da funda (ama içime en çok aysenur doğuyor nedense bilmiyorum) hadi kızlar takipteyim sizi

hadi inşallah canım bende valla ayşenurdan çok ümitliyim

hadi inşallah canım bende valla ayşenurdan çok ümitliyim

o zaman benimde sabah catladii bu aksamda calisma olmalii.:

sagol lizim ama ben bu ayi bos gecirecem gibi hissediyorum nedense. kismet artik.

ben bi forumlari karistirayim senide aydinlatirimm.

lizimm sen bize dua et. hamislerin dualari kabul olurr

bende sancıyla uyanınca hemen kaldırdım kocişi
sora gece yine
yani tutarsa bu ay iyi değerlendirdik geçen ay ovü. testi almıştım ama pek takip edemedim bayramdı izmirdeydik diye
şimdi sistemli kullandım ama ondada koyuyu yakalayamadım test yapış zamanlama hatasımı oldu artık neyse
sonuçta koyuyu gördüm ve çalıştım
kız gezerken bi baksana tam koyu olmayan sora silikleşen benim gibi yaşayan varmı ben bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…