Ağlayakta gözden mi olak???

olur inşallah fundacan o da olur :)...
bir şey sorucam , bazen hiç korku oluyor mu içinde zorluklarını düşündüğünde ?

Ahhh olmazmııı hele doğduğu ilk sene çok zormuş ya bakmak birde okul çağına gelince daha ilerisi gelecek kaygısı çoook zor çoook küçükken gözünün önünde büyüyünce aklın onda :26:

evet canım benim korkularımda çok, lohusalık dönemii de ayrı:18:

fundaa bak bir video var bunu tekrar tekrar izliyorum çatlıyorum gülmekten sadece orada şevket karakterinde oynayan adama dikkat et , mimiklerine konuşmalarına eşimle çok gülüyoruz, videoyu eklemeye uğraştım yapamadım , ismini youtube yaz

Kızlar izleminizi tavsiye ederim, çoook komik 01:04 dakikadan sonra geliyor :)))))

güldür güldür 4.bölüm müjdeli haber

Son düzenleme:

EVE gidince açarım canım sesli bişey izlemyemiyom burda
ohhhhh kız nldu
bizim uyuz varya pintilerin kralı, yanlış hesaba para atmış adamda almış yandı 120 tl gerçi ama çıldırıyor
bende eee Allah büyük dedim rengi gitti
hobaaaa yandaaaaaan

tamam canıım ama mutlaka izlee

ohh iyi olmuuş

kızz almadılar mı sana ısıtıcı

kizlar bende geldimm. ya fundos diger forumlarda kimse bana cevap vermiyor,hep disladilar beni

sed bendede bazen korku oluyor:18: o yuzden pek dusunmemeye calisiyorum.

fundos konuyu pek bilmiorum ama iyi birsey olmus heralde senin adina sevindim cnm her zaman iyiler kazansinn

evet ayşemm kulak tıkamak en iyisi sanırım

fundaya yazdığım video yu izleyebilir misin canıım

tamam canıım ama mutlaka izlee

ohh iyi olmuuş

kızz almadılar mı sana ısıtıcı

ne ısıtıcısı kız kombiyi yakmıyo herifler
adam odadan 1 dakikalına çıkınca bile ışığı kapıyo ve sürekli haraket halince olan biri
öle sevimsizkiii görmelisiniz
o yüzden bana dua edin kurtulim

farklettim canımmmmm gördüm sed gibi takipteydim bi ara daha dorusu bizim konıuya yazdını sanıyom profilime girince tıklıyom başka konular çıkıyor ama tınlayan yok

piiiiss sinir oluyorum öyle insanlara

inşallah bebişinn gelir canıııım

kızlar bu isminizin yanında + işareti var o ne oluyo
başka konularda da oluncamı acep :26:

piiiiss sinir oluyorum öyle insanlara

inşallah bebişinn gelir canıııım

ayyyy sorma bebiş için de başka iş bakmıyorum öle dayanıyorum ama çekilcek gibi değil eski ofiste iki kişiydik ve çok rahattık
soğuktan hamile kalamayacam diede çok korkuyoum
eşim arıyo çık diyo her dakka

canım bu kadar kötü etkiliyorsa durma diyeceğim ama böyle insanlara hakkını yedirmeyeceksin işte seninle hemen hemen aynı durumdayız... ama bir ısıtıcı almaktan bile aciz insanlarsa , durma ...sen her şey den daha önemlisin
sed cok komiktii fundos sende izle kesinn

ayy bugunde gectiii. gunler hizli gecsin aralik gelsin hemennn

evet canım şevket çook komik dimii

nabiym nabiyym cebren ve hileylen beni tahrik ediyon ,

çocuu bırakıp direk hanımı aldırabiliyomuyuz

haftaya da sizin için önemli günleer

eve gidince açacam canımmm
he valla gitti bitti
inşallah gelsin ama dolu dolu gelsinnnnnnn

bu arada ben baska forumlardada okudum cnm cok koyu olmadan sonra yine siliklesenler varmis. biraz saatle ilgili sanirim. LH artisi en yuksek oldugu saatte testi yapmayinca tam net cikmiyor olabilir. Lh artisi en cok sabah artarmis. bende testi gunduz 2-3 gibi yapmistim. onunda etkisi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…