bende sancıyla uyanınca hemen kaldırdım kocişi
sora gece yine
yani tutarsa bu ay iyi değerlendirdik geçen ay ovü. testi almıştım ama pek takip edemedim bayramdı izmirdeydik diye
şimdi sistemli kullandım ama ondada koyuyu yakalayamadım test yapış zamanlama hatasımı oldu artık neyse
sonuçta koyuyu gördüm ve çalıştım
kız gezerken bi baksana tam koyu olmayan sora silikleşen benim gibi yaşayan varmı ben bulamadım
kasıklarda gaz dediğin şişkinlik gibi birşeymi canım? yok sanırım sadece arada bir gelen batmalar gece yatarkende adet sancısı gibi yanıyo belim kasıklarım. bu arada bugün birazcık akıntım var
önce sedgn den pozitif haberi alcaz sonra aysenur sonra da funda (ama içime en çok aysenur doğuyor nedense bilmiyorum) hadi kızlar takipteyim sizi
Kizlar cok sıkılıyorum
merhaba kızlar size yetişmek imkansız saon sayfaları okuyorum ancak. bende bugün digital ateş ölçer aldım bakalım bide böyle deneyelim bugün 20. günüm ve göğüs hassasiyeti var 2 gündür bu ay akıntıdan bişey anlamadım egg akıntıyı fark edemedim ama yumurtlama olmuştur diye düşünüyorum bakalım artık ne olacak
kizlar cok sıkılıyorum
inşallah hakkında hayırlısı olur canımm, herşeyy dilediğiinn gibi
slm kızlarrr
işlerim vardı yoktum bikaç saattir az önce testimi yaptım sanki biraz daha koyulaşmış ama tam değil daha tam koyu olunca mı yumurtluyosun sonraki gün mü
canım valla benim ctesi koyuydu ama tam koyu değildi dedim heralde yarın tam olur
dünde baktım silik hatta hiç yok
ona göre bugünü ve yarını iyi değerlendirrrrr
ve yarında tekrar yap
adetim bittiğinden beri gün aşırı devam ediyoruz zaten canım koyu çıktığı zaman hem o gün hem ertesi gün yapıyim diyorum ama o zamanda spermler kalitesiz olur mu bilemedim hiç valla
bu arada geçen gün bi arkadaşım hamile demiştim ya düşürmüş bebeğini
Kizlar merhaba nasilsnz diger Basliga yaziyordum arada..benimde adetim bitmk uzere inss bu ay bebisler gelir..
Kizlar merhaba nasilsnz diger Basliga yaziyordum arada..benimde adetim bitmk uzere inss bu ay bebisler gelir..
valla ya çok zor oluyor inşallah canım bi olsun ahhh bi olsun tek dileğim sağlıklı bi hamilelik ve doğum veee bebişşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?