Ağlayakta gözden mi olak???

tamam tatlim bakarimm. birsey gorunce habeer veririm sana cnm

merhaba kızlar size yetişmek imkansız saon sayfaları okuyorum ancak. bende bugün digital ateş ölçer aldım bakalım bide böyle deneyelim bugün 20. günüm ve göğüs hassasiyeti var 2 gündür bu ay akıntıdan bişey anlamadım egg akıntıyı fark edemedim ama yumurtlama olmuştur diye düşünüyorum bakalım artık ne olacak

kasıklarda gaz dediğin şişkinlik gibi birşeymi canım? yok sanırım sadece arada bir gelen batmalar gece yatarkende adet sancısı gibi yanıyo belim kasıklarım. bu arada bugün birazcık akıntım var

şişkinlikle beraber birşeyler çarpışıyor gibi ama bazen

önce sedgn den pozitif haberi alcaz sonra aysenur sonra da funda (ama içime en çok aysenur doğuyor nedense bilmiyorum) hadi kızlar takipteyim sizi

ne ilginç benimde içime Ayşenur doğmuştu ve kızı olacak gibi ( Allah bilir sadece bir his geldi geçti ) kendimden umutlu değilim...sıra sıra dizilicez inşallah.... ben , funda, ayşe, sosyal , eketen, evlimutlu, azap, dişçi hanım ( nicki aklıma gelmedi :) ) yusra, süreyya....ismini yazamadığım birçok kişi.... :109:

Son düzenleme:
inşallah sedommm inşallahhhh
bende sıkılıyom sosyal ama sen sanırım eğitimden bende yeni işyerimden :2:

inşallah hakkında hayırlısı olur canımm, herşeyy dilediğiinn gibi

slm kızlarrr

işlerim vardı yoktum bikaç saattir az önce testimi yaptım sanki biraz daha koyulaşmış ama tam değil daha tam koyu olunca mı yumurtluyosun sonraki gün mü

slm kızlarrr

işlerim vardı yoktum bikaç saattir az önce testimi yaptım sanki biraz daha koyulaşmış ama tam değil daha tam koyu olunca mı yumurtluyosun sonraki gün mü

canım valla benim ctesi koyuydu ama tam koyu değildi dedim heralde yarın tam olur
dünde baktım silik hatta hiç yok
ona göre bugünü ve yarını iyi değerlendirrrrr
ve yarında tekrar yap

canım valla benim ctesi koyuydu ama tam koyu değildi dedim heralde yarın tam olur
dünde baktım silik hatta hiç yok
ona göre bugünü ve yarını iyi değerlendirrrrr
ve yarında tekrar yap

adetim bittiğinden beri gün aşırı devam ediyoruz zaten canım koyu çıktığı zaman hem o gün hem ertesi gün yapıyim diyorum ama o zamanda spermler kalitesiz olur mu bilemedim hiç valla

bu arada geçen gün bi arkadaşım hamile demiştim ya düşürmüş bebeğini

Maşallahhhh ne enerji varrr
canım yaa bende koyuluğu görünce sık sık denedim kalite filan düşünmedim. kaçırmim diye
zaten ayda 3-5 gün kıymetli

ayyy yazık yaaaa çok üzücü

napıyim canım hepsi bebek için bi olsun koca falan görcek yanım yok

valla ya çok zor oluyor inşallah canım bi olsun ahhh bi olsun tek dileğim sağlıklı bi hamilelik ve doğum veee bebişşşş

Kizlar merhaba nasilsnz diger Basliga yaziyordum arada..benimde adetim bitmk uzere inss bu ay bebisler gelir..

valla ya çok zor oluyor inşallah canım bi olsun ahhh bi olsun tek dileğim sağlıklı bi hamilelik ve doğum veee bebişşşş

olur inşallah fundacan o da olur :)...
bir şey sorucam , bazen hiç korku oluyor mu içinde zorluklarını düşündüğünde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…